Σχετικά με εμάς Η ομάδα μας

Η Apowersoft (APOWERSOFT Ε.Π.Ε) είναι μια εταιρεία με βάση το Χονγκ Κονγκ και ειδικεύεται στην παροχή λύσεων ψηφιακών πολυμέσων σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τα εργαλεία μας επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν καινοτόμο ψηφιακό περιεχόμενο μέσω καταγραφής οθόνης, εγγραφής/επεξεργασίας βίντεο-ήχου και μετατροπής πολυμέσων στην καθημερινή ζωή καθώς και στην εργασία τους. Παράλληλα, οι λύσεις λογισμικού μας καλύπτουν επίσης μεταφορά και διαχείριση σε κινητά τηλέφωνα, μετατροπή PDF, εκκαθάριση και ανάκτηση δεδομένων κτλ.

Αστεία Γεγονότα σχετικά με την Apowersoft

Τι είδους ιστορίες καλύπτουμε;

Κριτικές

Μέρος των ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας όπως οι CNET, Filehippo, Makeuseof, Softonic και πολλές ακόμα έχουν καταχωρήσει τα προϊόντα της Apowersoft στις ιστοσελίδες τους, μερικές διαθέτουν ακόμα και έντιμες αξιολογήσεις και κριτικές σχετικά με τα προϊόντα μας από αμερόληπτους ειδικούς τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αυτό σας βοηθάει πάρα πολύ προκειμένου να κάνετε τη σωστή επιλογή και σας παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία.

Επαγγελματικές Σχέσεις

Η Apowersoft αποδέχεται και καλωσορίζει τα προγράμματα συνεργάτη, μεταπώλησης, εκδότη, συνεργάτη αρχικού κατασκευαστή εξοπλισμού (ΟΕΜ) και άλλες μεθόδους συνεργασίας και ελπίζουμε ότι θα σας παρέχουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε έτσι ώστε να επιδιώξουμε την εξέλιξη διαρκώς μαζί! Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της online φόρμας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Οι Στόχοι Μας

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή