Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft

Εγγραφέας Ήχου για Mac
Αξιολόγηση:5.0 /5(με βάση 2 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Ο Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγγράψετε οποιοδήποτε ήχο ακούτε σε Mac. Χρησιμοποιώντας αυτό τον εγγραφέα ήχου Mac, μπορείτε να εγγράψετε ήχο από εσωτερικές ή εξωτερικές πηγές όπως η κάρτα ήχου, μικρόφωνο και άλλες συσκευές εν σειρά. To αρχείο εξόδου ήχου θα αποθηκευτει σε M4A, MP3, AC3, AU, M4R, AIFF ή πολλές άλλες μορφές που εσείς καθορίζετε.

  • Εγγραφή όλων των ήχων σε Mac OS X Mountain Lion
  • Εγγραφή online ήχου ή ραδιόφωνου ροής από ιστότοπους
  • Εγγραφή ήχου σε μορφή M4A ή MP3 με ποιότητα 1:1
  • Αυτόματος εντοπισμός τίτλων μουσικής, άλμπουμ και καλλιτέχνη
  • Εύκολη δημιουργία προγραμματισμένων εργασιών εγγραφής ήχου
  • Αυτόματος διαχωρισμός για εντοπισμό σιωπής και φίλτρο για τις διαφημίσεις

Επίσης, με αυτό το λογισμικό εγγραφής για Mac, η εγγραφή σε mac δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Η καταγραφή ήχου, μουσικής, φωνής ή οποιουδήποτε ήχου από online πηγές ή εφαρμογές είναι υπόθεση ενός κλικ, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Pandora, Spotify, iTunes, Skype, QuickTime Player, κτλ. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική σχεδόν οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Λήψη

"
Εγγραφή Ήχων Χωρίς Απώλειες για Mac

Εγγραφή Ήχων Χωρίς Απώλειες για Mac

Ο Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft είναι αφιερωμένος στην εγγραφή όλων των ήχων στο Mac σας. Με αυτό τον έξυπνο Mac OS X εγγραφέα φωνής, μπορείτε να εγγράψετε αρχεία ροής ήχου, ραδιοφώνου, τοπικών αρχείων, κλήσεις VoIP, μουσική και άλλα είδη αποσπασμάτων ήχου που προέρχονται από την κάρτα ήχου και το μικρόφωνο. Εφόσον, μπορείτε να το ακούσετε, μπορείτε να το εγγράψετε στον Mac OS X σας.

Εγγραφή Mac Ήχου όσο Θέλετε

Εγγραφή Mac Ήχου όσο Θέλετε

Υπάρχουν πάρα πολλές τοποθεσίες με μουσική, ραδιοφωνικοί σταθμοί και ροή αρχείων βίντεο στο διαδίκτυο. Ο Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft μπορεί να εγγράψει τους αγαπημένους σας ήχους από αυτούς τους πόρους αλλά επίσης μπορεί να εγγράφει βίντεο σε αρχεία ήχου. Οι τοποθεσίες που καλύπτονται περιλαμβάνουν κυρίως τα εξής: YouTube, Grooveshark, VEVO, MySpace, Pandora, Deezer, MTV, iTunes Radio, Yahoo Music, Last.fm, Jango, Rhapsody, Napster, και περισσότερα.

Ρύθμιση Προγραμματισμένων Εργασιών

Εύκολη Ρύθμιση Προγραμματισμένων Εργασιών

Η ενσωματωμένη λειτουργία Πρόγραμμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προγραμματισμένες εργασίες με ευκολία. Μόλις ρυθμιστεί, θα ξεκινήσει και θα διακόψει αυτόματα τις εγγραφές σας. Ο σχεδιασμός αυτό αποφέρει στους χρήστες πολλά οφέλη και ανέσεις. Τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε χωρίς να σπαταλάτε ώρες στον υπολογιστή Apple σας για εκτεταμένη εγγραφή. Μπορεί να είναι χρήσιμη η λειτουργία αυτόματης παρακολούθησης εισόδου η οποία σας απαλλάσσει από θέματα καθυστέρησης κατά τη διάρκεια περιόδου λειτουργίας εγγραφής.

Έξυπνη Αναγνώριση Πληροφοριών Μουσικού Κομματιού

Έξυπνη Αναγνώριση Πληροφοριών Μουσικού Κομματιού

Αφότου κάνετε εγγραφή ήχου σε Mac, το εργαλείο καρτέλας αναγνώρισης ID3 σας βοηθάει να λάβετε αυτόματα πληροφορίες για την μουσική όπως τίτλο, καλλιτέχνη, άλμπουμ, μέγεθος, έτος, μορφή και είδος οι οποίες απλοποιούν την οργάνωση και αναπαραγωγή του ήχου. Όπου είναι δυνατό, σας επιτρέπεται να επεξεργάζεστε χειροκίνητα την καρτέλα ID3 στην βιβλιοθήκη. Και η καρτέλα Αναζήτηση θα εντοπίζει τα ηχογραφημένα στοιχεία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διαχωρισμός Εγγραφών σε Ξεχωριστά Κομμάτια Ήχου

Διαχωρισμός Εγγραφών σε Ξεχωριστά Κομμάτια Ήχου

Ο εγγραφέας ήχου για Mac της Apowersoft προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματου διαχωρισμού μουσικών κομματιών. Για παράδειγμα, ο ήχος παίζει αναπαράγεται για 30 λεπτά κάθε φορά, με σύντομες παύσεις στο μεταξύ. Ενώ γίνεται εγγραφή ήχου στον υπολογιστή Mac σας, το λογισμικό θα διαχωρίσει αυτόματα τα μουσικά κομμάτια βασιζόμενο στην ανίχνευση σιωπής. Ακόμα καλύτερα, προκειμένου να απομακρύνει με φίλτρο τις διαφημίσεις μεταξύ των κομματιών, μπορείτε να ρυθμίσετε εκ των προτέρων μια συγκεκριμένη διάρκεια.

Οπτική Επεξεργασία Αρχείων Ήχου

Οπτική Επεξεργασία Αρχείων Ήχου

Η απλή λειτουργία επεξεργασίας έχει δυνατότητα αποκοπής των ανεπιθύμητων κομματιών ήχου και ενώνει διάφορα τμήματα ήχου σε ένα νέο αρχείο. Με την προϋπόθεση ότι το πρωτότυπο αρχείο παρουσιάζει παραμόρφωση στην ποιότητα ήχου, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να αποκόψετε εκείνα τα τμήματα.

Υποστήριξη Αρχείων σε Πολλές Μορφές

Υποστήριξη Αρχείων σε Πολλές Μορφές

Εκτός από την ικανότητα εγγραφής ήχου σε Mac σε κοινές μορφές αρχείων όπως M4A και MP3, ο Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft επίσης περιλαμβάνει υποστήριξη για OGG, SND, AC3, AU, M4R, AIFF και σε πολλές άλλες μορφές. Θα έχετε περισσότερες επιλογές στην επιλογή των προτιμώμενων μορφών για iPhone5, iPod touch, iPad, κτλ. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να μετατρέψετε αρχεία ήχου από το ένα στο άλλο.

διαφημίσεις προώθησης

Νέα

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή