Εγγραφέας Ήχου Ροής

Κριτικές ( 1 )

Ο Εγγραφέας Ήχου Ροής είναι ένα ωραίο εργαλείο το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει την μουσική σας ψυχαγωγία. Σας επιτρέπει την εγγραφή ήχου ροής από ιστοσελίδες μουσικής, πλατφόρμες βίντεο, ραδιοφωνικούς σταθμούς ή καταγραφή ήχου από ηχητικές συνομιλίες χωρίς προσπάθεια.

Το λογισμικό σας παρέχει πολλές μορφές εξόδου ήχου συμπεριλαμβανομένου MP3, AAC, FLAC, WMA, κτλ. για ομαλή αναπαραγωγή σε οποιεσδήποτε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και φορητές συσκευές.

Εγγράφει Οποιονδήποτε Ήχο σε Υψηλή Ποιότητα

Αναρωτιέστε πώς να κρατήσετε ένα τραγούδι από μια μουσική ιστοσελίδα ροής για να το απολαύσετε ευέλικτα, πώς να εγγράψετε μια αφήγηση κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης, πώς να εγγράψετε τη δική σας φωνή για να φτιάξετε έναν ζωντανό οδηγό εκμάθησης; Τώρα έχετε την ολοκληρωμένη λύση εδώ, αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή ήχου από τον υπολογιστή και το μικρόφωνό σας ταυτόχρονα. Ο ήχος θα αποθηκευτεί σε υψηλή ποιότητα για αναπαραγωγή σε γκάτζετ, αποστολή σε μουσικές κοινότητες και κοινή χρήση με άλλους.

Μάθετε Περισσότερα
 • Μορφές εξόδου
 • Μορφές εισόδου
 • Συσκευές
Η πιο ευρέως διαδεδομένη μορφή ήχου
Βελτιωμένο από την Microsoft, η προεπιλεγμένη μορφή για Windows OS
Καθιερωμένη μορφή για πολλά smartphone και PlayStation
Μορφή ήχου που χρησιμοποιείται από τα iTunes, QuickTime και iPod
Μορφή ήχου κουδουνίσματος για iPhone, μορφή ήχου χωρίς απώλειες και ακόμα περισσότερα
Ήχος στον υπολογιστή
Ιστολόγια μουσικής, λίστες αναπαραγωγής, ηχητικά βιβλία, ραδιοφωνικά προγράμματα, online συνέδρια, κτλ.
Φωνή από Μικρόφωνο
Τηλεφωνικές συνομιλίες VoIP, τραγούδι, κτλ.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτόματη προσθήκη ετικετών ID3 για Αρχεία Μουσικής

Όποτε έχετε ηχογραφήσει ένα τραγούδι, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες μόνοι σας, το πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των πληροφοριών όσον αφορά τα εξής: τίτλος, άλμπουμ, έτος, είδος, καλλιτέχνης, ακόμα και το εξώφυλλο. Αυτή η δυνατότητα παρουσιάζει εκπληκτικά πλεονεκτήματα για τους συλλέκτες μουσικής και τους φανατικούς του είδους. Και αν προτιμάτε, θα μπορούσατε επίσης να επεξεργαστείτε χειροκίνητα τις ετικέτες μετέπειτα.

Μάθετε Περισσότερα
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετατροπή Ήχου σε Συμβατές Μορφές Συσκευής

Χρειάζεστε να ακούσετε ηχογραφήσεις στις φορητές συσκευές αναπαραγωγής σας; Είστε μόνο ένα κλικ μακριά από αυτό. Ο ενσωματωμένος μετατροπέας ήχου βοηθάει στην μετατροπή ήχου μεταξύ αρχείων σε διάφορες μορφές και σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε αρχεία σε δέσμη και έτσι να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά του. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα οργάνωσης βίντεο κλικ με συγχώνευση σε ένα ολοκληρωμένο αρχείο. Εκτός από την μετατροπή τοπικών αρχείων, ο Εγγραφέας Ροής Ήχου της Apowersoft επιτρέπει την μετατροπή βίντεο από το Διαδίκτυο σε MP3, WMA, FLAC, OGG, κτλ. για αναπαραγωγή εν κινήσει.

Μάθετε Περισσότερα
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Παρέχει Πιο Πρακτικές Λειτουργίες

Εξασφαλίζοντας την κάλυψη διαφορετικών αναγκών στην εγγραφή ήχου, ο Εγγραφέας Ήχου Ροής συνοδεύεται από άλλες αποτελεσματικές δυνατότητας όπως οι παρακάτω:

Μάθετε Περισσότερα

Εγγραφή Online Ραδιοφωνικών Σταθμών

Άψογος τρόπος εγγραφής ζωντανού ήχου ροής που ακούτε από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο. Πραγματοποιήστε απλώς αναζήτηση και ροή στο ραδιόφωνο που θέλετε αφού το πρόγραμμα υποστηρίζει την εγγραφή οποιωνδήποτε τραγουδιών, νέων, εκπομπών, κτλ. και αποθηκεύστε τα στον σκληρό σας δίσκο.

Μεταφορά Ήχου στο iTunes

Αν θέλετε να ακούσετε την μουσική που ηχογραφήσατε και «κατεβάσατε» σε συσκευές Apple, η λειτουργία "Μεταφορά Μουσικής στο iTunes" είναι η σωστή επιλογή. Πραγματοποιεί μετατροπή ήχου από οποιαδήποτε μορφή σε μορφή συμβατή με το iTunes και προσθήκη στην βιβλιοθήκη του iTunes με ολοκληρωμένο τρόπο.

Εύκολη Επεξεργασία Ήχου

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής ήχου προσφέρει πολλές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, συγχώνευση, μείξη και προσθήκη εφέ στον ήχο. Χρησιμοποιώντας το, θα μπορείτε να αναδημιουργήσετε τον ήχο και να φτιάξετε ήχους κουδουνίσματος χωρίς ταλαιπωρία.

Αντιγραφή CD για Κοινή Χρήση και Συλλογή

Αυτό αποτελεί ένα ωραίο πρόσθετο για εσάς ώστε να αντιγράψετε ήχο σε ένα κενό CD για να το ακούσετε στο CD player στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε να τραγούδια σας με άλλους μέσω ενός δίσκου CD.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • εγγραφή ήχου
 • επεξεργαστής ήχου
 • μουσική βιβλιοθήκη
 • αναπαραγωγή ραδιοφώνου
 • αναζήτηση τραγουδιών
 • μετατροπή βίντεο σε MP3

  Γιατί να Επιλέξετε τον Εγγραφέα Ήχου Ροής

  Αξιολόγηση: 5- με βάση 1 αξιολογήσεις.1 κριτικές
  • Ευχαριστώ, αυτός είναι ο καλύτερος εγγραφέας ήχου που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Λόγω της δουλειάς μου, συχνά χρειάζομαι να πραγματοποιήσω εγγραφή online ραδιοφώνου στον Η/Υ μου και ο Εγγραφέας Ροής Ήχου με βοηθάει να το κάνω χωρίς προσπάθεια. Έχει την υποστήριξή μου, όπως πάντα.

   Ουάου, δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα έβρισκα έναν τόσο καλό τρόπο εγγραφής ροής ήχου. Και επίσης μου παρέχει επιπλέον λειτουργίες όπως τον Μετατροπέα Ήχου, Επεξεργαστή και Πρόγραμμα Λήψης Μουσικής. Με μία λέξη, είναι τέλειο. Μπράβο.

  • Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα ότι αυτός ακριβώς είναι ο εγγραφέας ήχου ροής για μένα. Εντελώς απλός στη χρήση μέχρι στιγμής, 100% επιτυχής. Ένα φοβερό προϊόν!

   Είναι τόσο ωραίο να βρίσκεις το προϊόν που σου ταιριάζει. Μου αρέσει πραγματικά ότι το έχετε κάνει τόσο εύκολο για μένα. Θέλω να πω ότι αυτή η εφαρμογή είναι τόσο καταπληκτική και υπέροχη!

  • Ολοκληρωμένος τρόπος εγγραφής, οργάνωσης και μεταφοράς μουσικής. Με το πρόγραμμα αυτό, είναι τόσο εύκολο να κάνω τα αγαπημένα μου τραγούδια να παίζουν στο iPhone μου.

   Χρησιμοποιώ συχνά αυτό το πρόγραμμα για εγγραφή συνομιλιών μέσω Skype. Είναι πολύ απλό στην λειτουργία του και η ηχογράφηση γίνεται σε υψηλή ποιότητα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το λογισμικό σας.

   Κριτικές & Αναφορές

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή
   Click below to install