Καταγραφή Οθόνης Pro

Πολυλειτουργικό Πρόγραμμα Στιγμιότυπων Οθόνης

Κριτικές (1)
Προβολή Οδηγού Βίντεο
ΚΥΛΙΣΗ

Καταγράψτε Οτιδήποτε στην Οθόνη

Χάρη στο φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας, έχετε τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης σε δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αυτό. Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο στιγμιότυπο ή για εύκολη εγγραφή οθόνης, το Πρόγραμμα Καταγραφής Οθόνης Pro της Apowersoft σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες αυτές τις δυνατότητες μέσω του καταπληκτικού και αξιόπιστου περιβάλλοντος εργασίας που διαθέτει.

Μάθετε Περισσότερα

Πολλαπλές λειτουργίες καταγραφής

Από μια σταθερή περιοχή στο παράθυρο έως την πλήρη οθόνη, υπάρχει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών καταγραφής τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως. Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί, μπορούν να αποθηκευτούν σε διάφορες μορφές όπως PNG, JPG, BMP, PDF, κτλ. Παράλληλα, τα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν σε MP4, WMV, AVI, FLV και σε πολλές άλλες μορφές.

Διαφορετικά σενάρια

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε στιγμιότυπα οθόνης ή να πραγματοποιήσετε εγγραφή βίντεο. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να καταγράψετε ένα απλό παράθυρο, ιστοσελίδες, διαδικτυακές κάμερες ή να επιλέξετε την περιοχή καταγραφής μόνοι σας. Αυτό το λογισμικό καταγραφής οθόνης σας παρέχει την μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλά και Προηγμένα Προγράμματα Επεξεργασίας Εικόνας

Μετά τη δημιουργία ενός στιγμιότυπου, αυτό το επαγγελματικό εργαλείο για στιγμιότυπα οθόνης θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα πάντα ασχέτως αν χρειάζεται να κάνετε πολλαπλές τροποποιήσεις, να προσθέσετε σχόλια ή να προσθέσετε κάποια εφέ. Χάρη στις άμεσες πλαϊνές γραμμές επεξεργασίας και τον προηγμένο πίνακα επεξεργασίας, η συνολική επεξεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Μάθετε Περισσότερα

Άμεσος σχολιασμός στιγμιότυπου οθόνης

Κάνοντας χρήση του γρήγορου επεξεργαστή που διαθέτει αυτό το λογισμικό για στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να σχολιάσετε το στιγμιότυπο ενώ επεξεργάζεστε τις επιλογές στην οριζόντια γραμμή εργαλείων. Αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε γρήγορα στην καταγεγραμμένη εικόνα γραμμές, κείμενο, βέλη, επισημάνσεις, θολά σημεία και άλλα.

Επαγγελματικός επεξεργαστής εικόνας

Η εφαρμογή αυτή διαθέτει επίσης έναν επαγγελματικό επεξεργαστή εικόνας με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν το σύνολο των σχολίων που παρέχουν οι απλοί επεξεργαστές και άλλες επεξεργασίες για προχωρημένους όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή ή ακόμα και προσθήκη εφέ όπως σκίαση, φθορά στα άκρα κτλ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δημιουργία προγραμματισμού εργασιών

Ο χρονοπρογραμματιστής για στιγμιότυπα οθόνης σας παρέχει την καλύτερη επιλογή από αυτή την άποψη. Αφιερώστε απλώς λίγο χρόνο προκειμένου να ενεργοποιήσετε το στιγμιότυπο και έπειτα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι και να αφήσετε τα υπόλοιπα στο πρόγραμμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιτήρηση του υπολογιστή σας στο παρασκήνιο.

Μάθετε Περισσότερα
Δημιουργία

Ευέλικτες ρυθμίσεις χρονοπρογραμματιστή

Οι χρήστες δεν θα δυσκολευτούν στη δημιουργία προγραμματισμένων στιγμιότυπων οθόνης καθώς αυτό παρέχει ευέλικτες ρυθμίσεις για προσαρμογή του συγκεκριμένου χρόνου, του εσωτερικού, της περιοχής και του φακέλου εξόδου για την αυτόματη λήψη των στιγμιότυπων.

Προγραμματισμός στιγμιότυπων οθόνης ημερησίως/εβδομαδιαίως

Για εκείνους που χρειάζονται προγραμματισμένα στιγμιότυπα οθόνης σε καθημερινή/εβδομαδιαία βάση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης για να κάνετε αυτό το κόλπο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα ενεργοποιώντας απλώς το καθημερινό έναυσμα για τη δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αποστολή και κοινοποίηση εικόνων

Το Πρόγραμμα Καταγραφής Οθόνης Pro της Apowersoft συνοδεύεται επίσης από ενσωματωμένη λειτουργία αποστολής εικόνας και κοινοποίησης σε κοινωνικά δίκτυα, οπότε αν επιθυμείτε την αποστολή εικόνων σε αποθηκευτικό χώρο cloud ή κοινοποίησή τους σε φίλους, έχετε επίσης τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε κάνοντας μερικά κλικ. Η όλη διαδικασία αποστολής και κοινοποίησης γίνεται απρόσκοπτα με αυτό το λογισμικό καταγραφής οθόνης.

Μάθετε Περισσότερα

Δωρεάν αποθηκευτικός χώρος cloud με προστασία ασφαλείας

Εύκολη κοινοποίηση σε κοινωνικά δίκτυα όπως τα Facebook, Twitter, Google+ και Pinterest

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • κεντρικό περιβάλλον εργασίας
 • σχολιασμός στιγμιότυπου οθόνης
 • Επεξεργασία εικόνας
 • Δείτε τη φωτογραφία
 • οθόνη ρεκόρ
 • Χρονοπρογραμματιστής Εργασιών

  Γιατί να Επιλέξετε το Πρόγραμμα Καταγραφής Οθόνης Pro

  Αξιολόγηση: 5- με βάση 1 αξιολογήσεις.1 κριτικές
  • Αυτό το εργαλείο σύλληψης οθόνης είναι καταπληκτικό. Οι πάρα πολλές λειτουργίες που διαθέτει το καθιστούν πραγματικά βολικό ώστε να κάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με την καταγραφή στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο. Τέλειο!

   Το λατρεύω! Εκτός από τις συνηθισμένες λειτουργίες στιγμιότυπων οθόνης που διαθέτουν και πολλά άλλα εργαλεία, αυτό εδώ έχει χρονοπρογραμματιστή Εργασιών ο οποίος μπορεί να λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης αυτόματα και σε συγκεκριμένο χρόνο που καθορίζω εγώ. Φανταστικό!

  • Αυτά τα δύο προγράμματα επεξεργασίας εικόνας μου αρέσουν. Το εύκολο μου επιτρέπει να λαμβάνω στιγμιότυπα οθόνης και να τα αντιγράφω στο πρόχειρο εύκολα. Το προηγμένο μου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζομαι τις εικόνες περισσότερο.

   Έχω εντυπωσιαστεί πολύ με όλες αυτές τις λειτουργίες για στιγμιότυπα οθόνης, ειδικά με το παράθυρο Κύλιση. Μπορώ να το χρησιμοποιώ για να καταγράψω μεγάλες ιστοσελίδες, έγγραφα κειμένου και άλλα κυλιόμενα παράθυρα. Η μπάρα θαύμα!

  • Το εργαλείο αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζομαι. Είμαι συγγραφέας σε ιστολόγια και συχνά δημιουργώ οδηγούς εκμάθησης και βίντεο για τους αναγνώστες μου. Το πρόγραμμα αυτό μου παρέχει και λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφή οθόνης, καθιστώντας εύκολη την προετοιμασία υλικού για τα ιστολόγια μου.

   Είμαι λάτρης της αλληλεπίδρασης με ανθρώπους σε δημοφιλή φόρουμ. Και υπάρχουν τόσο πολλές δημόσιες συζητήσεις που απαιτούν συνδέσμους εικόνων όταν προσπαθώ να εισάγω στις απαντήσεις μου. Το εργαλείο αυτό έλυσε το πρόβλημα άψογα.

   Γνωσιακή βάση

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή