Εγγραφέας Οθόνης Mac της Apowersoft

Εγγραφέας Οθόνης Mac
Αξιολόγηση:5.0 /5(με βάση 3 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Ο Εγγραφέας Οθόνης Mac της Αpowersoft είναι ένα ευέλικτο, όλα σε ένα, βραβευμένο λογισμικό με προηγμένη εγγραφή οθόνης, έξυπνη μετατροπέα βίντεο και ενσωματωμένο επεξεργαστή βίντεο. Με αυτόν τον εγγραφέα οθόνης Mac OS, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο από ολόκληρη την οθόνη, από μια επιλεγμένη περιοχή ή γύρω από το ποντίκι. Επιπλέον, μπορείτε να εγγράψετε από κάμερα web για να δημιουργήσετε καταπληκτικά βίντεο εικόνας μέσα σε εικόνα.

  • Εγγραφή ΚΑΘΕ δραστηριότητας οθόνης σε Mac OS
  • Εγγραφή οθόνης σε Mac OS X Mountain Lion με ήχο
  • Καταγραφή βίντεο κάμερας web
  • Επεξεργασία ενώ γίνεται εγγραφή
  • Δημοσίευση βίντεο HD YouTube videos
  • Δημιουργία Προγραμματισμένων Εργασιών

Μετά την εγγραφή, αυτόματα παράγει αρχείο βίντεο ΜΡ4 έτσι ώστε να μπορείτε να τα ανεβάσετε στο YouTube άμεσα. Επιπρόσθετα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε δέσμες σε διαφορετικές μορφές όπως AVI, MP4, FLV, SWF, MKV και σε πολλές άλλες με μηδενική απώλεια ποιότητας.

Λήψη

Εγγράψτε Οτιδήποτε Βλέπετε σε Mac

Εγγράψτε Οτιδήποτε Βλέπετε σε Mac

Αυτό το ισχυρό λογισμικό εγγραφής οθόνης σας παρέχει δυνατότητας εγγραφής για οτιδήποτε υπάρχει στην οθόνης ενός Mac. Μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικά βίντεο σε έκδοση επίδειξης για εκπαιδευτικούς λόγους ή για διδασκαλία ή να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο για παιχνίδια ή για επίδειξη προϊόντων κατά βούληση.

Εγγραφή Οθόνης σε Mac με Ήχο

Εγγραφή Οθόνης σε Mac με Ήχο

Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε εγγραφή οθόνης σε Mac με ήχο από το σύστημα ήχου σας, από το μικρόφωνο ή και από τα δύο γεγονός που παρέχει σε χρήστες Mac μεγαλύτερη δυνατότητα καταγραφής οθόνης μαζί με βίντεο, ταυτόχρονα. Περισσότερο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτό κρατά συγχρονισμένη την εγγραφή ήχου και βίντεο από το σύστημα ή το μικρόφωνο.

Εγγραφή Βίντεο Κάμερας Web

Εγγραφή Βίντεο Κάμερας Web

Σιγουρευτείτε ότι διαθέτετε ενσωματωμένη μια κάμερα web ή ότι την έχετε συνδέσει στον υπολογιστή σας για να κάνετε εγγραφή βίντεο από κάμερα web χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα. Μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία από εφέ, κείμενα ή επεξηγήσεις για να δώσετε ζωντάνια στο βίντεο σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε βίντεο εικόνας μέσα σε εικόνα, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερα στη γραμμή εργαλείων ενώ γίνεται εγγραφή.

Δημιουργία Προγραμματισμένων Εργασιών

Δημιουργία Προγραμματισμένων Εργασιών

Ίσως γνωρίζετε πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης σε Mac OS X Mavericks, αλλά θέλετε να εγγράψετε ένα βίντεο σε μεταγενέστερο χρόνο. Αυτή η λειτουργία προγραμματισμένης εργασίας σας είναι χρήσιμη. Μπορείτε να ρυθμίσετε από πριν την ώρα έναρξη και τη διάρκεια και έπειτα η ενεργοποίηση εγγραφής θα εκτελέσει την εργασία σας σε προγραμματισμένο χρόνο. Αυτός ο διακριτικός σχεδιασμός σας παρέχει μέγιστη άνεση διότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή Mac σας.

Λήψη Στιγμιότυπων σε Mac

Λήψη Στιγμιότυπων σε Mac

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό φωτογραφικό άλμπουμ, απλά κάντε κλικ στο Στιγμιότυπα στο περιβάλλον εργασίας για να καταγράψετε οποιαδήποτε εικόνα βλέπετε στην οθόνη του Mac σας. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις εικόνες σας κάνοντας κλικ στο κουμπί επεξεργασίας πριν την αποθήκευση. Έπειτα μπορείτε να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες σας παντού όπως στα Facebook, Twitter και Flickr.

Έξυπνα Εργαλεία Επεξεργασίας

Έξυπνα Εργαλεία Επεξεργασίας

Όταν κάνετε καταγραφή βίντεο ή στιγμιότυπων, αυτός ο εγγραφέας οθόνης για Mac σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε και να βελτιώσετε με έξυπνα και εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας. Μπορείτε να τονίσετε σημαντικά σημεία προσθέτοντας βελάκια, γραμμές, ορθογώνια κουτιά, κύκλου η κείμενα σε διαφορετικά χρώματα.

Μετατροπή Βίντεο σε Δέσμες

Μετατροπή Βίντεο σε Δέσμες

Ο ενσωματωμένος υπεργρήγορος μετατροπέας βίντεο προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε μορφές όπως AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV, MPEG και δημοφιλείς μορφές για συσκευές Apple, Android και Sony. Μπορείτε να επεξεργαστείτε δεκάδες βίντεο σε δέσμες μονομιάς. Κάντε κλικ στην Επεξεργασία στον μετατροπέας, κάντε αποκοπή και περικοπή στα βίντεο σας ή συγχώνευση σε ένα.

Δημοσίευση βίντεο HD

Δημοσίευση βίντεο HD YouTube

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κοινοποιήσετε βίντεο υψηλής ευκρίνεια στις φίλους σας ή να τα ανεβάσετε στο YouTube; Αυτό το άψογο λογισμικό εγγραφής βίντεο μπορεί να εγγράψει καταπληκτικά βίντεο HD σε Mac Os X Mountain Lion για το YouTube. Όταν πατήσετε το κουμπί Εκκίνηση, μπορείτε να επιλέξετε 720p, 1080p ή άλλα για εγγραφή οθόνης Mac και μετά επιλέγετε Περιοχή στη λειτουργία εγγραφής.

διαφημίσεις προώθησης

Νέα

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή