Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο

Μετατροπέας Βίντεο Υπερυψηλής Ταχύτητας

Κριτικές ( 1 )

Ξεκάθαρα & Χωρίς Προσπάθεια & Χωρίς Απώλειες

Μετατρέψτε βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα. Ένας μετατροπέας βίντεο, επεξεργαστής, πρόγραμμα αναπαραγωγής, λήψης και εγγραφής οθόνης που τα έχει όλα σε ένα.

ΚΥΛΙΣΗ

Μετατροπή οποιασδήποτε Μορφής Βίντεο/Ήχου

Ο Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο υποστηρίζει μετατροπή όλων των μορφών βίντεο και ήχου. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εξαγωγή βίντεο σε μια ευρεία γκάμα από μορφές εξόδου. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις παραμέτρους βίντεο, όπως το μέγεθος πλαισίου, πλάτος, ύψος και τον δυφιακό ρυθμό πριν την μετατροπή. Νέες δημοφιλείς μορφές προστίθενται συνεχώς στην λίστα μορφών καθιστώντας το ακόμα πιο ισχυρό.

Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο
MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, H.264, MKV, 3GP, FLV, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Ήχος
MP3, MP2, WMA, M4R, M4A, AC3, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, RealMedia
Συσκευή
Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, Motorola, Game, LG, TVS, DVD, Android, Archos
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετατροπή HD Βίντεο

Ο απλός μετατροπέας βίντεο μπορεί να διατηρήσει το 100% της ποιότητας ήχου όπως στο πρωτότυπο βίντεο. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένου HD MP4, HD MTS και ακόμα και πρότυπο 4Κ. Εκτός από την λειτουργία μετατροπής, αυτό υποστηρίζει επίσης πολλαπλή μετατροπή βίντεο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου λειτουργίας, η οποία θα επεξεργαστεί με απίστευτα γρήγορη ταχύτητα.

Μάθετε Περισσότερα
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ευέλικτη Επεξεργασία Βίντεο

Ο Μετατροπέας Βίντεο της Apowersoft συνοδεύεται επίσης από μια ειδική δυνατότητα επεξεργασίας η οποία επιτρέπει την ένωση βίντεο κλιπ, αποκοπή/περικοπή αρχείων βίντεο, εφαρμογή εφέ, προσθήκη υδατογραφήματος, κτλ. Χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε σπιτικές ταινίες με επαγγελματική εμφάνιση μέσα σε μερικά λεπτά.

Μάθετε Περισσότερα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποκοπή των πρωτότυπων βίντεο σε μικρά τμήματα και περικοπή της μαύρης άκρης του αρχείου βίντεο χρησιμοποιώντας την λειτουργία Περικοπή. Αυτό διαθέτει και επεξεργαστή εφέ βίντεο, ο οποίος σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την αντίθεση βίντεο, την φωτεινότητα και τον κορεσμό. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείτε να περιστρέψετε τα βίντεο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα βίντεο σε ένα ολοκληρωμένο αρχείο βίντεο. Είναι χρήσιμο για εσάς ώστε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο όταν πραγματοποιείτε λήψη διάφορων τμημάτων βίντεο από online ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο.

Η εμπορική προσαρμογή του βίντεο σας με την ενσωμάτωση υδατογραφήματος ή εφέ θα είναι υπερβολικά απλή. Μπορείτε να προσθέσετε είτε εικόνα είτε κείμενο υδατογραφήματος ώστε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη σπιτική ταινία. Υποστηρίζονται όλοι οι τύποι υδατογραφήματος όπως JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF, EMF, WMF, EXIF, ICO, TIFF και TXT.

Ο HD μετατροπέας βίντεο υποστηρίζει εισαγωγή εξωτερικών υπότιτλων. Και είναι εύκολο για εσάς να πραγματοποιήσετε επεξεργασία των υπότιτλων με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή υπότιτλων, συμπεριλαμβανομένου γραμματοσειράς, στυλ γραμματοσειράς, μέγεθος, εφέ υπότιτλων και τοποθέτηση υπότιτλων. Υποστηρίζει επίσης αρχεία από πολλαπλές γλώσσες.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μια Άψογη Εμπειρία Αναπαραγωγής

Μετά την μετατροπή, μπορείτε να αποκτήσετε τα τελευταία βίντεο στον Η/Υ σας, στο DVD ή σε φορητά γκάτζετ για απροβλημάτιστη αναπαραγωγή. Μπορεί να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή των συμβατών μορφών στα iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, iPad, Samsung, Nexus, Sony σας και σε πολλές άλλες ψηφιακές συσκευές. Η απλώς βελτιώστε την εμπειρία σας με βίντεο σε μεγάλη ΤV.

Απολαύστε στην φορητή συσκευή σας

Αντιγραφή σε DVD

Αποστολή στα YouTube, Facebook και Twitter

Μάθετε Περισσότερα
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • κεντρικό στιγμιότυπο οθόνης
 • επιλογή βίντεο
 • αποκοπή βίντεο
 • μετατροπή βίντεο
 • αναπαραγωγή βίντεο
 • λήψη βίντεο

Γιατί να Επιλέξετε τον Μετατροπέα Βίντεο

Αξιολόγηση: 5- με βάση 1 αξιολογήσεις.1 κριτικές
 • Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το λειτουργικό, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι η γρήγορη ταχύτητα μετατροπής και απόδοση σε μορφή υψηλής ποιότητας. Μπορώ ακόμα να μετατρέψω πολλαπλά αρχεία βίντεο μονομιάς.

  Λατρεύω αυτόν τον δυναμικό HD μετατροπέα βίντεο. Το γεγονός ότι μπορείς να μετατρέψεις βίντεο σε ΜΡ4 ή σχεδόν σε οποιεσδήποτε από τις συνηθισμένες μορφές είναι στ’ αλήθεια συναρπαστικό.

 • Παιδιά, θα πρέπει να βρίσκομαι στον παράδεισο!!! Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής πραγματικά κάνει τα σπιτικά βίντεο μου να μοιάζουν πολύ πιο επαγγελματικά.

  Έχω εντυπωσιαστεί με την εταιρεία σας όπως επίσης και με την ικανότητά σας να παρέχετε ένα τόσο τέλειο προϊόν. Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτό το απίθανο πρόγραμμα μετατροπής και λήψης βίντεο!

 • Ο Μετατροπέας Βίντεο της Apowersoft κάνει τη διαφορά για μένα και αυτός είναι ο λόγος που θα παραμείνω στην Apowersoft για πάντα.

  Αγόρασα αυτόν τον HD μετατροπέα βίντεο πριν από ένα μήνα περίπου και έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο καλά λειτουργεί. Ένα μεγάλο μπράβο για σας παιδιά!!!

  Γνωσιακή Βάση

  new
  Υποστήριξη
  Κοινοποίηση
  Κριτική
  Σχόλιο
  Επιστροφή στην κορυφή
  Click below to install