Λήψη Στιγμιότυπου Οθόνης

Δωρεάν Καταγραφή Οθόνης

Στιγμιότυπα οθόνης για ό,τι υπάρχει στην οθόνη σας σε υψηλή ποιότητα

Κριτικές ( 0 )
Λήψη Στιγμιότυπου Οθόνης
Οδηγός Βίντεο
ΚΥΛΙΣΗ

Οδηγός Χρήσης

Αυτό το δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης δεν απαιτεί χρήση του Java Applet, αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης αν είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε. Κατόπιν, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη στιγμιότυπων οθόνης χωρίς περιορισμούς.

Ένα Κλικ για Λήψη Στιγμιότυπου Οθόνης

Αυτό το δωρεάν εργαλείο καταγραφής οθόνης είναι μια εφαρμογή βασιζόμενη στο διαδίκτυο η οποία λειτουργεί τόσο σε Windows όσο και σε Mac. Σας επιτρέπει να καταγράψετε ό,τι είναι ορατό στην οθόνη σας σε υψηλή ποιότητα. Αυτό που βλέπετε στην οθόνη, θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Μάθετε Περισσότερα

Αποθηκεύστε στιγμιότυπα οθόνης ως JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF και PDF.

Στιγμιότυπα οθόνης για ό,τι υπάρχει στην οθόνη συμπεριλαμβανομένου εφαρμογών, βίντεο, παιχνιδιών, ιστοσελίδων κτλ.

 • Στιγμιότυπο Οθόνης με ένα Απλό Κλικ

  Εσείς πρέπει απλώς να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στο περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής ή να πατήσετε το κουμπί ¨Εκτύπωση Οθόνης¨ στο πληκτρολόγιο σας προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή. Είναι τόσο εύκολη η διεξαγωγή του ώστε μπορείτε να το επιλέξετε ως τη βέλτιστη εναλλακτική λύση για Εργαλείο Αποκομμάτων.

 • Καταγράψτε Ό,τι Υπάρχει στην Οθόνη

  Για την ικανοποίηση των διαφόρων αναγκών σας, αυτό το online εργαλείο σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης για οτιδήποτε υπάρχει στην οθόνη σας, συμπεριλαμβανομένου συγκεκριμένων περιοχών, ενεργών παραθύρων, αναπτυσσόμενων μενού, ιστοσελίδων, καρέ βίντεο, παιχνιδιών κοκ.

 • Έξυπνο Παράθυρο Εντοπισμού

  Όταν ενεργοποιηθεί το έναυσμα για καταγραφή οθόνης, το πρόγραμμα αυτό θα ανιχνεύσει αυτόματα οποιαδήποτε παράθυρα εφαρμογών υπάρχουν στην οθόνη σας άμεσα καθώς το ποντίκι σας θα αιωρείται πάνω από αυτά.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Άμεσος Σχολιασμός Στιγμιότυπου Οθόνης

Για τη δική σας ευκολία στο σχολιασμό, αυτή η online εφαρμογή καταγραφής οθόνης συνοδεύεται από ένα γρήγορο επεξεργαστή εικόνας για να τελειοποιήσετε ή να σχολιάσετε το στιγμιότυπο οθόνης κατά τη δημιουργία του. Μπορείτε να προσθέσετε γραμμές, βέλη, κείμενα και σχήματα στην εικόνα προκειμένου να επισημάνετε συγκεκριμένα σημεία. Υπάρχει επίσης στη διάθεσή σας ένα εργαλείο θαμπώματος για την κάλυψη πληροφοριών ευαίσθητου ή προσωπικού χαρακτήρα.

Αποστολή σε Δωρεάν Αποθηκευτικό Χώρο Cloud

Ακόμα ένα πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής για καταγραφή οθόνης είναι ότι προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud σε όλους τους χρήστες για την αποθήκευση στιγμιότυπων οθόνης ή εικόνων. Μόλις έχετε ολοκληρώσει την επεξεργασία του στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας αποστολή του στο Screenshot.net, το οποίο σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο από τον σκληρό σας δίσκο. Όταν πραγματοποιηθεί επιτυχώς η αποστολή του στιγμιότυπου οθόνης, θα αποκτήσετε συνδέσμους του έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε το στιγμιότυπο οθόνης σε φόρουμ και ιστολόγια. Όλες οι εικόνες που φιλοξενούνται σε εξυπηρετητή cloud είναι 100% ασφαλείς.

Κοινοποιήστε Στιγμιότυπα Οθόνης Εύκολα

Εκτός από την αποθήκευση των στιγμιότυπων οθόνης στον τοπικό δίσκο και την αποστολή σε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud, αυτό το δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αντιγραφή του στιγμιότυπου οθόνης στο πρόχειρο, αποστολή με email ή κοινοποίηση σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Facebook, Twitter, Google+ και Pinterest. Συνεπώς, οι ακόλουθοί σας θα βλέπουν το στιγμιότυπο οθόνης σας αμέσως.

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • κεντρικό περιβάλλον εργασίας
 • Λήψη Στιγμιότυπου Οθόνης
 • διαμόρφωση ρυθμίσεων
 • αποστολή στιγμιότυπου οθόνης

  Γιατί να Επιλέξετε το Πρόγραμμα Δωρεάν Καταγραφής Οθόνης

  Αξιολόγηση: 5.0- με βάση 97 αξιολογήσεις.
  • Αυτό το εργαλείο καταγραφής οθόνης είναι αρκετά εύχρηστο. Μου αρέσει το απλό περιβάλλον εργασίας που καθιστά τόσο ξεκάθαρο τον τρόπο να αποκτήσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Ωραία, συνεχίστε έτσι!

   Είναι ένα απλό εργαλείο αλλά με τόσες χρήσιμες λειτουργίες. Υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για λήψη στιγμιότυπου οθόνης με χρονοκαθυστέρηση, το οποίο είναι τόσο πρακτικό για καταγραφή μενού ή συμπερίληψη μερικών συμβουλών εργαλείου μέσα στο στιγμιότυπο οθόνης.

  • Λατρεύω την γραμμή εργαλείων για άμεσο σχολιασμό. Με διευκολύνει πάρα πολύ στο να προσθέτω γραμμές, βέλη και κείμενα στο στιγμιότυπο οθόνης προτού το αποθηκεύω ως εικόνα. Μπορώ ακόμα και να κοινοποιώ άμεσα το στιγμιότυπο οθόνης στον λογαριασμό μου στο Facebook!

   Είμαι συγγραφέας σε ιστολόγια. Συχνά χρειάζεται να δημιουργώ εικόνες για τα ιστολόγια μου και οι περισσότερες εικόνες πρέπει να τακτοποιούνται ανά ομάδα. Το εργαλείο αυτό διαθέτει επιλογή για άμεση αντιγραφή του στιγμιότυπου οθόνης στο πρόχειρο, γεγονός που με έχει σώσει από πολλά προβλήματα αφού δεν χρειάζεται να αποθηκεύω τα στιγμιότυπα οθόνης ως εικόνες προτού μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω.

  • Αυτό προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο cloud για αποθήκευση εικόνων. Και επίσης, μπορώ να αποκτήσω συνδέσμους για την εικόνα και χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους, μπορώ να εισάγω εύκολα την εικόνα σε μερικά φόρουμ. Καλό!

   Είναι εκπληκτικό ότι αυτή η ελαφριά εφαρμογή διαθέτει τέτοιες πρακτικές λειτουργίες. Ο σχεδιασμός του άμεσου σχολιασμού και της κοινοποίησης είναι πραγματικά διακριτικός.

   Σχόλια για το Πρόγραμμα Δωρεάν Καταγραφής Οθόνης

   Αφήστε ένα Σχόλιο

   Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
   Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

   Σχόλιο (0)

   Κριτικές & Αναφορές

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή
   Click below to install