Ας Συνεργαστούμε Λοιπόν!
To πρόγραμμα εμπορικών εταίρων της Apowersoft έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μεταπώληση ή διανομή οποιουδήποτε προϊόντος της Apowersoft απευθείας. Δηλώνοντας συμμετοχή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορείτε να γίνετε μεταπωλητής ή εμπορικός διανομέας. Μ' αυτό τον τρόπο, θα έχετε την εξουσιοδότηση να προ-αγοράζετε προϊόντα της Apowersoft με έκπτωση και να πραγματοποιείτε επαναπώληση τους, ή να προωθείτε προϊόντα σε εξατομικευμένα πακέτα σε καταστήματα, σε ιστοτόπους & online κερδίζοντας έτσι προμήθεια επί των πωλήσεων.
Εγγραφείτε για να Γίνετε Εμπορικός Συνεργάτης της Apowersoft
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία παρακάτω και υποβάλετε την αίτησή σας. Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα προκειμένου οι υπεύθυνοι να ελέγξουν την αίτηση και να επικοινωνήσουν μαζί σας για τα περαιτέρω.
Στοιχεία Επικοινωνίας
*Όνομα:
*Επίθετο:
*Εταιρεία:
*Τηλέφωνο:
*Ιστότοπος:
*Χώρα:
*Email1:
*Διεύθυνση:
Email2:
ΤΚ:
Skype:
Fax:
Πώς μάθατε για εμάς;
  • Μηχανή αναζήτησης(Google, Bing, Firefox...)
  • FaceBook, Twitter, YouTube, etc
  • Forum
  • Ιστότοπος λήψης περιεχομένου
  • Φίλος-η / Σύσταση χρήστη
  • Άλλο
*Προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεστε:
Επαγγελματική Δραστηριότητα
*Πείτε μας για την επιχείρηση σας & Πώς σκοπεύετε να προωθήσετε το προϊόν:
Για άλλες Επαγγελματικές Προτάσεις
Η Apowersoft είναι ανοιχτή σε διάφορα είδη επαγγελματικών συνεργασιών και καλωσορίζει κάθε πιθανό επιχειρηματικό εταίρο να μοιραστεί μαζί της ενδιαφέρουσες προτάσεις ή έξυπνες ιδέες.
Επικοινωνία:
Δηλώστε Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Apowersoft
Το πρόγραμμα συνεργατών της Apowersoft απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που επιθυμούν να επωφεληθούν από τους ιστοτόπους και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους παραπέμποντας κυκλοφορία στην Apowersoft και κερδίζοντας προμήθεια για κάθε πώληση.
Υποβολή
Η αίτησή σας υποβλήθηκε επιτυχώς!
Η αίτησή σας είναι σε αναμονή και θα ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την υπομονή σας!
OK
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή