Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac της Apowersoft

Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac
Αξιολόγηση:2.7 /5(με βάση 10 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Το Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac της Αpowersoft είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες Mac προκειμένου να κάνουν online λήψη βίντεο από χιλιάδες ιστότοπους βίντεο, όπως το YouTube, Contra, Sport24, Dailymotion, Woop, MSN, Novasports, Hulu, Metacafe, Liveleak, κτλ. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λήψης βίντεο για Μac, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε όλα τα βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή συμπεριλαμβανομένου MP4, WMV, FLV, 3GP, MOV, WebM και περισσότερα. Επίσης, υποστηρίζει λήψη βίντεο σε διαφορετική ανάλυση, ακόμα και βίντεο HD σε 720P, 1080P ή υψηλότερη.

  • Κάντε λήψη οποιουδήποτε βίντεο σε λειτουργικό OS X 10.9 Mavericks
  • Μετατρέψτε βίντεο σε όλες τις δημοφιλείς μορφές
  • Κάνετε λήψη και μετατροπή πολλαπλών βίντεο μονομιάς
  • Ένα κουμπί για λήψη ολόκληρης της λίστας αναπαραγωγής του YouTube σε Mac
  • Διαχειριστείτε τα βίντεο που κατεβάσατε κατά σειρά
  • Δείτε τα βίντεο που κατεβάσετε με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο
  • Ύψιστη ταχύτητα λήψης βίντεο

Λήψη

Κάτι παραπάνω από ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο, το Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac της Αpowersoft διαθέτει ισχυρό μετατροπέα βίντεο που προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής βίντεο σε όλες τις δημοφιλείς μορφές για συσκευές όπως οι εξής: iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC καθώς και πολλές άλλες.

Εδώ βρίσκονται τα κύρια χαρακτηριστικά:

Λήψη Βίντεο σε Mac στην Αρχική Ποιότητα

Λήψη Βίντεο σε Mac στην Αρχική Ποιότητα

Το Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac παρέχει στους χρήστες ένα εύκολο τρόπο να κατεβάσουν βίντεο και ήχο από ιστότοπους. Με αυτό, μπορείτε να καταγράψετε όλες τις μορφές ροής και τα πρωτόκολλα μέσων (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP και HTTPS). Τα βίντεο που έχετε κατεβάσει θα αποθηκεύονται στον υπολογιστή Mac χωρίς καμιά απώλεια ποιότητας.

Μετατρέψτε το βίντεο για Mac

Μετατροπή Οποιουδήποτε Online ή Τοπικού Βίντεο

Τόσο τα βίντεο που έχετε κατεβάσει όσο και τα τοπικά αρχεία μπορούν να μετατραπούν σε μια ευρεία γκάμα από μορφές, όπως MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF και περισσότερα. Ακόμα μια φοβερή δυνατότητα είναι η ικανότητα μετατροπής βίντεο σε M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 και άλλες κοινές μορφές ήχου. Μόλις γίνει η μετατροπή, έχετε τη δυνατότητα εισαγωγής των αρχείων βίντεο στο iTunes απευθείας στην εφαρμογή.

Λήψη Πολλαπλών Βίντεο

Λήψη Πολλαπλών Βίντεο κατά τη διάρκεια Μιας Περιόδου Λειτουργίας

Με τη λειτουργία δέσμης λήψης, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε πολλαπλά βίντεο σε μία κίνηση. Μόλις σύρετε τις διευθύνσεις URL στο εικονίδιο του Προγράμματος Λήψης Βίντεο για Mac της Apowersoft, τα βίντεο θα προστεθούν αυτόματα στην λίστα λήψεων. Η λήψη θα ολοκληρωθεί με αστραπιαία ταχύτητα και με εγγυημένη την υψηλότερη ποιότητα λήψης βίντεο.

Λήψη οποιασδήποτε Λίστας Αναπαραγωγής από το YouTube

Λήψη οποιασδήποτε Λίστας Αναπαραγωγής από το YouTube

Οι επιλογές λήψης βίντεο από το YouTube είναι προφανώς ατελείωτες αλλά τι γίνεται αν θέλετε να κατεβάσετε ένα ολόκληρο κανάλι του YouTube με βίντεο; Αυτό το Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac είναι το τέλειο εργαλείο για λήψη από ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής του YouTube. Χρειάζεται απλά ένα κλικ για να κατεβάσετε αυτά στα οποία περιηγείστε στα κανάλια όπου είστε συνδρομητής στην προσωπική σας σελίδα στο YouTube.

Η διαχείριση βίντεο για mac

Εύκολη Διαχείριση Βίντεο στην Βιβλιοθήκη

Μόλις η εφαρμογή έχει προεπιλεγεί, ένας αυτόματος τερματισμός λειτουργίας θα ενεργοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η εργασία. Θα έχετε επίσης την επιλογή να θέσετε το πρόγραμμα σε αναστολή λειτουργίας ή έξοδος μετά την λήψη. Στην περίπτωση αυτή, δεν χρειάζεται να κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή σας για όλη την ώρα. Παράλληλα, το πρόγραμμα λήψης βίντεο για Μac σας επιτρέπει να οργανώνετε τα αρχεία που έχετε κατεβάσει στη βιβλιοθήκη. Είναι επιλογή σας να μετονομάσετε, διαγράψετε ή να αναπαράγετε το βίντεο όπως εσείς επιθυμείτε.

Καταγραφή στην Οθόνη για Mac

Καταγραφή Οτιδήποτε Βρίσκεται στην Οθόνη

Το Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο για Mac της Apowersoft είναι εξοπλισμό με εγγραφές οθόνης, ο οποίος σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή οποιασδήποτε δραστηριότητας συμβαίνει στην οθόνη σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: μενού, αντικειμένων, πλήρους οθόνης και προσαρμοσμένων περιοχών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες που θέλουν να καταγράψουν ζωντανές ροές και προστατευμένο περιεχόμενο βίντεο από τα εξής: BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, κτλ.

Επεξεργασία βίντεο για Mac

Απλή Επεξεργασία Βίντεο για Επίτευξη του Επιθυμητού Αποτελέσματος

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής καθιστά την επεξεργασία του βίντεο εξαιρετικά εύκολη, με υποστήριξη αποκοπής, περικοπής και συγχώνευσης, όλα σε ένα καθώς και ειδικά εφέ και προσθήκη αρχείου υπότιτλων. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με ευκολονόητο τρόπο, μπορείτε να διαπρέψετε στην χρήση του ακόμα και αν είστε άσχετοι στην χρήση υπολογιστών.

διαφημίσεις προώθησης

Δείτε το βίντεο επίδειξης

Μαρτυρίες Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή