Έναρξη Εγγραφής

Δωρεάν Online Εγγραφέας Ήχου

Ηχογραφήστε υψηλής ποιότητας ήχο από την κάρτα ήχου του υπολογιστή και το μικρόφωνο

Κριτικές ( 3 )
Έναρξη Εγγραφής
ΚΥΛΙΣΗ

Οδηγός Εκμάθησης

Προβολή Οδηγού Βίντεο

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή και να εξασφαλίσετε ότι λειτουργεί ομαλά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, οι χρηστές για την πρώτη φορά χρειάζεται να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα εκκίνησης. Κατόπιν, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον εγγραφέα ήχου με ένα και μοναδικό κλικ.

Ένα-κλικ για εγγραφή όποιου ήχου θέλετε

Δεν είναι ανάγκη να εγκαταστήσετε κάποια προσθήκη ή να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία, ο Δωρεάν Online Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή ήχου απευθείας σε υπολογιστή Windows ή Mac. Η εφαρμογή είναι εύκολη στην λειτουργία και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή οποιουδήποτε ήχου μπορείτε να ακούσετε στην αρχική του ποιότητα. Σας χαρίζει την ικανότητα να ηχογραφήσετε από διάφορες εισόδους ήχου – Σύστημα Ήχου, Μικρόφωνο, ή και τα 2.

Μάθετε Περισσότερα
ΔΩΡΕΑΝ
Πηγές Εισόδου
Μουσικές ιστοσελίδες μετάδοσης ροής, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ήχο μέσα σε παιχνίδια, ηχητική συνομιλία κτλ.
Μορφές Εξόδου
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Συμβατά προγράμματα αναπαραγωγής/συσκευές
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, Tablets, Chromebook, Android smartphones, iPhone, Windows Phone
 • Εμπλουτισμός Μουσικής Βιβλιοθήκης

  Οποτεδήποτε ακούσετε ένα όμορφο τραγούδι, μουσική στο παρασκήνιο ενός βίντεο, μια ευχάριστη ροή ήχου σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ή ένα χρήσιμο online ζωντανό μάθημα, μπορείτε να τα εγγράψετε χωρίς να καταβάλετε καμία προσπάθεια.

 • Εγγραφή Αφήγησης και Τραγουδιού

  Για προσθήκη της φωνής σας σε βίντεο κλιπ, πλάνα βίντεο, παρουσιάσεις, οδηγούς εκμάθησης ή άλλα, το εργαλείο αυτό εγγράφει αφήγηση μέσω του μικροφώνου σας εύκολα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τα ηχητικά μηνύματά σας για παράδοση πληροφοριών σε άλλους ή εγγραφή μουσικής που δημιουργήσατε εσείς ο ίδιος για να γίνετε δημοφιλής επίσης.

 • Αποθήκευση Συνομιλιών και Φωνητικών Συσκέψεων

  Σας προβληματίζει το γεγονός ότι χάσατε κάποιο σημαντικό πράγμα σε online διασκέψεις με τους συναδέλφους και τους συνεταίρους σας; Επιθυμείτε την αποθήκευση διασκεδαστικών συνομιλιών με τους φίλους σας μέσω Skype; Θέλετε να κάνετε συλλογή ήχων, συνομιλιών ή μουσικής από βιντεοπαιχνίδια; Όλα αυτά γίνονται εφικτά με αυτόν τον δωρεάν εγγραφέα ήχου.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Προσθήκη ετικετών ID3 για καλύτερη οργάνωση της ηχογράφησης

Μετά την ηχογράφηση, το εργαλείο σας επιτρέπει να μετονομάσετε το αρχείο για εύκολη οργάνωση στον τοπικό σας φάκελο. Με την υποστήριξη του έξυπνου επεξεργαστή ετικετών ID3, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον ήχο με πιο αποτελεσματικό τρόπο προσθέτοντας εξώφυλλο έργου τέχνης, τίτλο, καλλιτέχνη, έτος, άλμπουμ και είδος. Τα μετα-δεδομένα των τραγουδιών που επεξεργάστηκαν με αυτόν τον τρόπο μπορούν επίσης να αναγνωριστούν από τα φορητά gadget σας όταν τα αναπαράγετε σε αυτά.

Μάθετε Περισσότερα
05:00
03:20
04:10
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαχείριση εγγραφών ήχου με τον επιθυμητό τρόπο

Ο Δωρεάν Online Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft διαθέτει μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα τα αρχεία που εγγράφηκαν. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, απλώς εισάγετε την λίστα προκειμένου να πετύχετε περισσότερες δυνατότητες. Είναι απλό να ελέγξετε το αρχείο ή να ανοίξετε τον φάκελο προορισμού έτσι ώστε να εντοπίσετε τον ήχο στον Η/Υ άμεσα. Σας επιτρέπεται επίσης να ακούσετε τον ήχο και να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα αρχεία κατά βούληση.

Μάθετε Περισσότερα
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Περισσότερες επεκτάσιμες λειτουργίες για εγγραφή

Εκτός από την παροχή της απαραίτητης δυνατότητας εγγραφής, η εφαρμογή διαθέτει επίσης και άλλες εντυπωσιακές δυνατότητες όπως η ¨Αναπαραγωγή¨ και η ¨Κοινή Χρήση¨. Για να μάθετε περισσότερα, ελέγξτε τις έξτρα λειτουργίες παρακάτω.

Μάθετε Περισσότερα
 • Κοινή χρήση ήχου σε διάφορες πλατφόρμες

  Η πρακτική λειτουργία κοινής χρήσης σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κοινοποίηση ήχου στα YouTube, Soundcloud, Google Plus, Twitter ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, βοηθάει στην αποστολή ήχου μέσω email. Κοινοποιώντας το αρχείο μέσω διαδικτύου, μπορείτε να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο στον τοπικό σας δίσκο.

 • Αναπαραγωγή του εγγεγραμμένου ήχου σε πραγματικό χρόνο

  Μόλις πραγματοποιηθεί η εγγραφή, μπορείτε να ελέγξτε την ποιότητα της μουσικής με ακρόαση μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής πριν το επόμενο βήμα. Αν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, απλώς αποθηκεύστε την στον σκληρό δίσκο σας ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα εγγραφή πάλι.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • επιλογή ηχητικής πηγής
 • εγγραφή ήχου
 • λειτουργίες αναπαραγωγής
 • αναπαραγωγή ήχου
 • διαχείριση ήχου
 • επεξεργασία ετικέτας ID3

  Γιατί να Διαλέξω τον Δωρεάν Online Εγγραφέα Ήχου

  Αξιολόγηση: 5- με βάση 3 αξιολογήσεις.3 κριτικές
  • Μόλις ανακάλυψα το εργαλείο σας και φαίνεται ότι μπορεί να είναι αυτό που ήθελα. Οι λειτουργίες είναι εύκολες στο χειρισμό και η αποδιδόμενη ποιότητα ήχου είναι εκπληκτική.

   Χρησιμοποιώ αυτόν τον εγγραφέα ήχου για περίπου ένα χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ για αυτό!

  • Μαθαίνω μουσική μέσω Skype και χρησιμοποιώ τον Δωρεάν Online Εγγραφέα Ήχου της Apowersoft για μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να ηχογραφώ τα μαθήματα μουσικής μου. Λατρεύω αυτό το εργαλείο για την ποιότητά του και για τα απεριόριστα λεπτά εγγραφής.

   Με εκπλήσσει που διαπίστωσα ότι η online εφαρμογή υποστηρίζει εγγραφή ήχου από τον υπολογιστή και το μικρόφωνο ταυτόχρονα, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να ηχογραφήσω φωνητικές συνομιλίες με τους φίλους μου άψογα. Καλό!

  • Φοβερή εφαρμογή. Χρειάζονται μερικά μόνο κλικ για ενεργοποίηση και έλεγχο της διαδικασίας εγγραφής. Το περιβάλλον εργασίας είναι όμορφο και κατανοητό.

   Ουάου, ο Δωρεάν Online Εγγραφέας Ήχου της Apowersoft είναι καταπληκτικός. Είναι δωρεάν, εύκολος στη χρήση και ισχυρός. Μου αρέσει να τον χρησιμοποιώ για να ηχογραφώ τα φωνητικά μου από το Μικρόφωνο και έπειτα να τα μοιράζομαι με τους φίλους μου.

   Σχόλιο για Online Εγγραφέα Ήχου

   Αφήστε ένα Σχόλιο

   Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
   Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

   Σχόλιο (0)

   Κριτικές & Αναφορές

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή
   Click below to install