Έτοιμο για χρήση
σε Windows 10

Διαχειριστής Τηλεφώνου Apowersoft

Ολοκληρωμένη Διαχείριση για Τηλέφωνα

Κριτικές ( 1 )
Σάρωση για λήψη
Οδηγός Βίντεο
ΚΥΛΙΣΗ

Διαχείριση/Μεταφορά Δεδομένων μεταξύ Τηλεφώνου και Η/Υ Εύκολα

Ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft προσφέρει έναν εύκολο ωστόσο επαγγελματικό τρόπο διαχείρισης και μεταφοράς μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών, επαφών, ηλεκτρονικών βιβλίων, SMS, εφαρμογών, αρχείων καταγραφών κλήσεων, σελιδοδεικτών, σημειώσεων και άλλων αρχείων μεταξύ ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεφώνων. Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι ώστε να συνδέσετε τον διαχειριστή αρχείων τηλεφώνου στον Η/Υ οι οποίοι είναι μέσω του αντίστοιχου καλωδίου USB ή μέσω ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi.

Μάθετε Περισσότερα
Επαφές: Αριθμός, όνομα, τίτλος, Email, εταιρεία.
Μηνύματα: Μηνύματα με όνομα, τηλεφωνικό αριθμό και ημερομηνία.
Εικόνες: Φωτογραφίες από συλλογή, άλμπουμ κάμερας, βιβλιοθήκη φωτογραφιών, άλμπουμ φωτογραφιών κτλ.
Βίντεο: Βίντεο που καταγράφηκαν μέσω κάμερας, εκπομπές ή αρχεία βίντεο από άλλες πηγές.
Μουσική: Τραγούδια, φωνητικές υπενθυμίσεις, ηχητικά βιβλία κτλ.
Εφαρμογές: Εγκατάσταση πακέτου εφαρμογών για Android.
Αρχεία: Word, Excel, PDF, ePub κτλ.
Σημειώσεις: Σελιδοδείκτες και υπενθυμίσεις.
Αρχεία καταγραφής κλήσεων: Κλήσεις με τηλεφωνικό αριθμό, διάρκεια και δεδομένα.

Σύνδεση μέσω USB:

Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB που παρέχεται. Όταν η κινητή συσκευή σας συνδεθεί και αναγνωριστεί από τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft, όλα τα δεδομένα από το κινητό σας θα εμφανίζονται στα Windows.

Σύνδεση μέσω WiFi:

Συνδέστε τις Android/iOS συσκευές σας στον Η/Υ μέσω του δικτύου WiFi. Για τηλέφωνα με λειτουργικό Android, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την σύνδεση μέσω σάρωσης του κώδικα QR ή εισαγωγής του κωδικού επαλήθευσης. Για τηλέφωνα με λειτουργικό iOS, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια εγκατάσταση μέσω του προγράμματος iTunes και έπειτα αποδοχή της σύνδεσης WiFi στην εφαρμογή.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αντίγραφα Ασφαλείας Κινητών Δεδομένων Πανεύκολα

Αυτός ο διαχειριστής αρχείων τηλεφώνου σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα σημαντικά δεδομένα τηλεφώνου στον Η/Υ συμπεριλαμβανομένων επαφών, εγγράφων, φωτογραφιών κτλ. Στην περίπτωση που η συσκευή σας υποστεί κάποια σοβαρή βλάβη, χαθεί ή κλαπεί, θα τα έχετε πάντοτε ασφαλή και σίγουρα στον τοπικό σας δίσκο. Εκτός από τη δυνατότητα τήρησης αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, το εργαλείο προσφέρει επίσης επαναφορά με ένα κλικ από προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας.

Καθρέπτης του Κινητού Σας στον Η/Υ

Ο κατοπτρισμός του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή γίνεται πραγματικότητα με αυτόν τον επαγγελματικό διαχειριστή τηλεφώνου. Μόλις συνδέσετε το τηλέφωνο στον Η/Υ, αυτή η έξυπνη εφαρμογή θα εμφανίσει την οθόνη του τηλεφώνου στον Η/Υ σας. Είτε παίζετε παιχνίδια, περιηγείστε στο διαδίκτυο, πραγματοποιείτε μετάδοση ροής βίντεο, μουσικής ή επίδειξη των βασικών αρχών σε έναν οδηγό εκμάθησης, όλες οι δραστηριότητες ή το περιεχόμενο σας από την παλάμη σας μπορεί να αντικατοπτρίζεται στην μεγάλη οθόνη του Η/Υ σας. Αυτό μπορεί να συνδυάσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον επιτραπέζιο υπολογιστή και το κινητό σας.

Μάθετε Περισσότερα
REC
REC
REC

Αποστολή SMS απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας

Αν δεν θέλετε να κρατάτε το κινητό σας τηλέφωνο για να στείλετε ένα μεγάλο και βαθυστόχαστο μήνυμα, έχετε τη δυνατότητα να το στείλετε πιο προσεκτικά στον υπολογιστή σας όπου το μήνυμα θα εμφανίζεται σε μεγαλύτερη οθόνη.

Καταγραφή οθόνης κινητού

Ο ενσωματωμένος Εγγραφέας που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εγγραφή σε οτιδήποτε βρίσκεται στις iOS/Android μικροσυσκευές σας σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε βίντεο για οδηγούς εκμάθησης ή για άλλες χρήσεις με φοβερή ευκολία. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσαρμόσετε την μορφή και την ποιότητα εξόδου για τα εγγραφόμενα αρχεία. Επίσης, αυτό το λογισμικό διαχείρισης τηλεφώνου σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε καταγραφή της οθόνης του κινητού σας σε εικόνες με ένα κλικ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Υποστήριξη Συσκευών που Βασίζονται σε Λειτουργικά Android και iOS

Αυτός ο διαχειριστής κινητών συσκευών λειτουργεί άψογα σε όλες τις μικροσυσκευές με λειτουργικά Android και iOS συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, Google Nexus, Sony Xperia και ακόμα περισσότερα. Ακόμη καλύτερα, με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft μπορείτε να συγχρονίσετε πολλαπλές τηλεφωνικές συσκευές σε έναν υπολογιστή ταυτόχρονα και να κρατήσετε τις πληροφορίες από τα κινητά σας ξεχωριστές και απόρρητες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Απαιτήσεις συστήματος
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/8/7/Vista/XP
Μνήμη RAM: 256MB ή παραπάνω
Ελεύθερος χώρος στον δίσκο: 200ΜΒ ή παραπάνω
Υποστηριζόμενα συστήματα
Android: Android 3.0 ή μεταγενέστερο
iOS: iOS 10/9/8/7
Υποστηριζόμενα τηλέφωνα και τάμπλετ
Android: Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG, Google Nexus, Huawei, One Plus, Android tablet κτλ.
iOS: iPhone 7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad mini, iPad Air, iPad 4, το νέο iPad κτλ.
Υποστηριζόμενες μορφές βίντεο/ήχου
Βίντεο: MP4, MOV, M4V, M4P
Ήχος: MP3, WAV, M4A, M4R, M4P

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • Διαχειριστής Τηλεφώνου
 • Εικόνες
 • Προεπισκόπηση
 • Επαφές
 • Εφαρμογές
 • Αντίγραφα Ασφαλείας

  Γιατί να Επιλέξετε Διαχειριστής Τηλεφώνου Apowersoft

  Αξιολόγηση : 4.5 - με βάση 745 αξιολογήσεις. 1 κριτικές
  • Ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft είναι μακράν ο καλύτερος συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλα προγράμματα διαχείρισης τηλεφώνου γιατί διαθέτει υπέροχο περιβάλλον εργασίας και ευκολία λειτουργίας.

   Αγόρασα αυτό το πρόγραμμα μεταφοράς τηλεφώνου πριν από λίγο καιρό και είναι πραγματικά φοβερό λογισμικό. Από τότε που απέκτησα το νέο iPhone 6s, προσπαθούσα να βρω ένα πρόγραμμα που θα με βοηθήσει στη διαχείριση όλων των δεδομένων του κινητού. Εκτιμώ τη δουλειά που κάνετε εκεί στην Apowersoft και θεωρώ ότι το πρόγραμμα είναι άπαιχτο.

  • Εξαιρετικό και χρήσιμο, το λατρεύω αφάνταστα! Έχω πρόσβαση στα πάντα από το κινητό μου στον υπολογιστή, μπορώ να κάνω εύκολα διαχείριση, μεταφορά, επεξεργασία και οργάνωση των δεδομένων του τηλεφώνου μου.

   Μέσα από την εμπειρία μου με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft, η λειτουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα ασύγκριτη. Αυτό είναι και το καλύτερο στοιχείο για μένα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

  • Δοκίμασα αυτή την χρήσιμη εφαρμογή μόλις απέκτησα το Galaxy S6 Edge. Είναι εκπληκτικό να μπορών να μεταφέρω όλη την μουσική από τον τοπικό δίσκο στο γκατζετάκι μου απλώς με μερικά κλικ. Πραγματικά με γλίτωσε από μεγάλο κόπο και μου εξοικονόμησε πολύ χρόνο. Ευχαριστώ!

   Είστε υπέροχοι! Είμαι ικανοποιημένος με την λειτουργία εγγραφής για iOS η οποία μου δίνει τη δυνατότητα να καταγράφω οτιδήποτε συνέβη στο iPhone μου. Εξαιρετική δουλειά παιδιά!

   Γνωσιακή Βάση

   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή