Στιγμιότυπο Οθόνης για Mac της Apowersoft

Στιγμιότυπο Οθόνης για Mac
Αξιολόγηση:5.0 /5(με βάση 1 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Η εφαρμογή για Στιγμιότυπα Οθόνης σε Μac είναι πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη για λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε Mac OS X και καθιστά αρκετά απλή τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης για οτιδήποτε προβάλλεται σε ένα υπολογιστή Mac. Αυτή είναι εύχρηστη όταν χρειάζεστε να δημιουργήσετε στιγμιότυπα οθόνης για κοινοποίηση του μέγιστου σκορ που πετύχατε σε ένα παιχνίδι, των αγαπημένων σας καρέ από ένα βίντεο, για τον εντοπισμό σφαλμάτων και περισσότερα. Εκτός από την λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε Mac, η δημιουργία σχολίων και η κοινοποίηση στιγμιότυπων οθόνης είναι επίσης ευέλικτη με αυτή την εφαρμογή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνοδεύεται από ενσωματωμένο πρόγραμμα αποστολής και άμεσης επεξεργασίας εικόνας το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσθήκη σχολίων όπως βελάκια, κουτάκια, πινέλο και κείμενο. Έτσι κι αλλιώς, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και άνετα είτε πρόκειται για δουλειά, είτε στο σπίτι ή για αναψυχή.

  • Στιγμιότυπο για οτιδήποτε προβάλλεται σε οθόνη Mac
  • Ενσωματωμένη έξυπνη ανίχνευση παραθύρου
  • Σχολιασμός στιγμιότυπου οθόνης όπως εσείς επιθυμείτε
  • Αποστολή και κοινοποίηση εικόνας με ένα κλικ
  • Μεγεθυντής εικόνας για βελτίωση αναγνωσιμότητας
  • Πολλαπλά αρχεία εξόδου για στιγμιότυπο οθόνης

Λήψη

Στιγμιότυπο ενός Mac

Στιγμιότυπο οθόνης για οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνης ενός Mac

Με χαρακτηριστικό του το απλό και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, αυτό το εργαλείο για στιγμιότυπα οθόνης σε Mac σας δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης σε Mac εύκολα κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί ή χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα συντομεύσεων. Συνοδεύεται με λειτουργία όλα σε ένα προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαφορετικές απαιτήσεις για καταγραφή πλήρους οθόνης, για προγράμματα περιήγησης ιστοσελίδων, για μενού εφαρμογών, για συγκεκριμένο παράθυρο ή για άλλες προσαρμοσμένες περιοχές ορθογωνίου σχήματος χωρίς καμία δυσκολία.

Αυτόματη ανίχνευση παραθύρου

Αυτόματη ανίχνευση παραθύρου όταν καταγράφει

Επιπλέον, αυτό το λογισμικό στιγμιότυπου οθόνης για Mac OS είναι επίσης διαθέσιμο για έξυπνη ανίχνευση του παραθύρου. Αυτό είναι υπέροχο όταν προτιμάτε δημιουργία στιγμιότυπου στο παράθυρο εφαρμογής καθώς μπορεί να γίνει με μια απλή κίνηση του κέρσορα πάνω στο παράθυρο που θέλετε να καταγράφετε και μετά κάνοντας κλικ σε αυτό, αντί να κάνετε κλικ και να σύρετε το ποντίκι προκειμένου να δημιουργήσετε στιγμιότυπο οθόνης.

στοιχείων ρετουσαρίσματος εικόνας

Εφαρμογή στοιχείων ρετουσαρίσματος εικόνας για στιγμιότυπο οθόνης

Σε συνδυασμό με την απλότητα στη λήψη στιγμιότυπου οθόνης σε Mac, ένα μεγάλο πλεονέκτημα που προσφέρει το Στιγμιότυπο Οθόνης για Mac της Apowersoft είναι ο σχολιασμός εικόνας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε σχόλια στα στιγμιότυπα οθόνης για καλύτερη μετάδοση των ιδεών & των αντιλήψεων σας ή για εξατομικευμένες εικόνες, σας επιτρέπει επεξεργασία των εικόνων από άποψη προσθήκης ορθογώνιων κουτιών, ελλειπτικών σχημάτων, βελών και κειμένων στην καταγεγραμμένη εικόνα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

δωρεάν αποθηκευτικό χώρο του cloud

Αποστολή στιγμιότυπων οθόνης σε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο του cloud

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία για στιγμιότυπα σε Mac τα οποία σας επιτρέπουν μόνο να αποθηκεύετε την εικόνα στο πρόχειρο ή σε τοπικό δίσκο, αυτό το εργαλείο για στιγμιότυπο οθόνης σε Mac σας επιτρέπει επίσης να κάνετε αποστολή εικόνας σε αποθηκευτικό χώρο του cloud που παρέχεται από το screenshot.net. Είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Μόλις αποσταλούν, σας επιτρέπεται η κοινοποίηση των στιγμιότυπων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι τα εξής: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest και άλλα με ένα κλικ του ποντικιού. Επιπρόσθετα, παρέχονται τέσσερα είδη από συνδέσμους εικόνας για εισαγωγή σε ιστολόγιο, φόρουμ ή για απευθείας αποστολή μέσω άμεσων μηνυμάτων.

Μεγεθυντής εικόνας

Μεγεθυντής εικόνας για ¨αρπαγή¨ με ακρίβεια

Για λόγους άνεσης, αυτή η εφαρμογή για στιγμιότυπο οθόνης Mac OS έχει ενσωματωμένο μεγεθυντή οθόνης που είναι σχεδιασμένος για λεπτομερή προβολή και για άτομα με προβλήματα όρασης. Όταν σύρετε κατά μήκος μιας περιοχής για δημιουργία στιγμιότυπου οθόνης σε Mac, εμφανίζεται μαζί με το καταγεγραμμένο σας πλαίσιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση στην τρέχουσα περιοχή. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μεγεθύνετε και να καταγράψετε την μεγεθυμένη περιοχή.

διάφορα αρχεία εξόδου εικόνας

Υποστηρίζει διάφορα αρχεία εξόδου εικόνας

Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα στιγμιότυπο οθόνης επιτυχώς, μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως αρχείο εικόνας PNG στην επιφάνεια εργασίας, να το αντιγράψετε στο πρόχειρο ή ακόμα και να το ανεβάσετε στον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο του cloud. Αυτό στην πραγματικότητα εξαρτάται από τις ανάγκες σας και μπορείτε να το αποθηκεύσετε επίσης ως αρχείο εικόνας στον υπολογιστή σας για μελλοντική χρήση. Για αποστολή μέσω άμεσων μηνυμάτων ή εισαγωγή σε έγγραφα, η αντιγραφή στο πρόχειρο είναι πιο κατάλληλη πρακτική. Ενώ, αν προτιμάτε κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσίευση σε ιστολόγια, φόρουμ, η αποστολή συνιστά την καλύτερη επιλογή.

διαφημίσεις προώθησης

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή