Επιλογή αρχείων για ξεκίνημα

Δωρεάν Online Μετατροπέας Βίντεο

Μετατροπή και Επεξεργασία Οποιουδήποτε Αρχείου Βίντεο/Ήχου

Κριτικές ( 4 )
Επιλογή αρχείων για ξεκίνημα
ΚΥΛΙΣΗ

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Αναπαραγωγή Βίντεο

Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε λήψη του εφαρμογής εκκίνησης εργασιών για απεριόριστες μετατροπές.

Μετατροπή Οποιωνδήποτε Αρχείων για Εύκολη Αναπαραγωγή

Ο Δωρεάν Online Μετατροπέας Βίντεο της Apowersoft είναι μια εξαιρετική εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη για Windows και Mac OS. Αυτός ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο αποδίδει πολύ καλά στην μετατροπή βίντεο καθώς μπορεί να μετατρέψει βίντεο σε οποιοδήποτε τύπο μορφών βίντεο ή ήχου με εκπληκτική ταχύτητα. Η μορφές εξόδου πολυμέσων είναι συμβατές με τις περισσότερες συσκευές κινητών τηλεφώνων όπως iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7, κτλ.

Μάθετε Περισσότερα
Δωρεάν
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG και RA
Πραγματοποιήστε ροή μορφών πολυμέσων σε Τηλεόραση, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android Τάμπλετ, συσκευές αναπαραγωγής DVD, κτλ.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Προσαρμογή και Παραγωγή Κομψού Βίντεο

Ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο συνοδεύεται επίσης από μερικές φιλικές και προηγμένες επιλογές. Πριν την μετατροπή, είναι πράγματι καλύτερο να πραγματοποιήσετε online επεξεργασία των βίντεο σας. Απλά τελειοποιήστε, εμπλουτίστε και εξατομικεύστε τα βίντεο σας χωρίς προβλήματα. Το τελικό αποτέλεσμα θα έχει τέλεια εμφάνιση.

Μάθετε Περισσότερα
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε αποκοπή βίντεο, προσαρμογή μεγέθους βίντεο, αλλαγή των εφέ του βίντεο και προσθήκη υδατογραφήματος. Βασικά, αποτελεί έναν γρήγορο και δωρεάν τρόπο για μετατροπή και προσαρμογή των αρχείων πολυμέσων σας.
 • Διαθέτει την ικανότητα online μετατροπής βίντεο σε μια ευρεία γκάμα αναλύσεων που κυμαίνονται από 144Ρ έως 1080Ρ. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την αρχική ανάλυση ενώ πραγματοποιείτε μετατροπή βίντεο. Τα ειδικά μεγέθη εξόδου, όπως 16:9, 4:3, 3:2, κτλ., σας παρέχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα ιδανικά βίντεο για το PSP, DVD, iPhone και iPad σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά είδη δυφιακού ρυθμού, ρυθμού καρέ, καναλιών και ρυθμού δειγματοληψίας για αρχεία βίντεο και ήχου τα οποία έχουν υποστεί μετατροπή.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Online, Γρήγορα, Νόμιμα, Δωρεάν χωρίς κανένα Περιορισμό

Αυτή αποτελεί μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία ιστοσελίδας. Δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ επιπλέον χρεώσεις προκειμένου να την χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να μετατρέψετε όσα βίντεο επιθυμείτε. Οποτεδήποτε θέλετε να πραγματοποιήσετε μετατροπή βίντεο σε ΜΡ4 ή άλλες μορφές online, εσείς μπορείτε απλώς να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα η οποία δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση ή εγγραφή. Αν δεν σας αρέσει να πραγματοποιείτε λήψη επιπρόσθετων εφαρμογών στον υπολογιστή σας, ο Δωρεάν Online Μετατροπέας της Apowersoft μπορεί να αποδειχθεί πράγματι χρήσιμος και πρόκειται να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Μάθετε Περισσότερα
 • Μετατροπή Αρχείων Βίντεο με Υψηλή Ταχύτητα

  Τι θα λέγατε για την ταχύτητά του στην μετατροπή βίντεο online; Οι δοκιμές μας φανερώνουν υπερβολικά υψηλές ταχύτητες για μετατροπή βίντεο μικρού μεγέθους. Ενώ μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για μετατροπή μεγαλύτερων βίντεο, εγγυόμαστε ταχύτατες μετατροπές.
 • Φιλική Βοήθεια προς τον Πελάτη

  Διαθέτουμε επαγγελματίες τεχνικούς οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν αυτή την ιστοσελίδα υπέροχη. Είστε ευπρόσδεκτοι να δημοσιεύσετε οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει. Οι ειδικές συμβουλές και τα βίντεο εκμάθησης που διαθέτουμε σχετικά με την υπηρεσία αυτή, θα σας βοηθήσουν επίσης.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετατροπή Βίντεο Ήχου χρησιμοποιώντας την ΑΡΙ Υπηρεσία Μας

Οι λειτουργίες χρήσης της υπηρεσίας ΑΡΙ μας: ενσωμάτωση της τεχνολογίας μετατροπής στην ιστοσελίδα, την εφαρμογή ή την επέκτασή σας. Είναι υπερβολικά εύκολο να ξεκινήσετε εφόσον πειραματιστείτε εδώ με τον κώδικα ΑΡΙ.

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • επιλέξτε αρχεία
 • επιλέξτε μορφή
 • ρυθμίσεις για προχωρημένους
 • αλλαγή παραμέτρων
 • έναρξη μετατροπής

Γιατί να Επιλέξετε τον Δωρεάν Online Μετατροπέα Βίντεο

Αξιολόγηση: 5- με βάση 4 αξιολογήσεις.4 κριτικές
 • Πρέπει να πω ότι ο μετατροπέας σας είναι μακράν ο καλύτερος που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και νομίζω ότι τους έχω δοκιμάσει όλους για να βρω τον καλύτερο και σίγουρα είναι αυτός.

  Αυτό το λογισμικό τα σπάει. Είναι με διαφορά το αγαπημένο μου. Έχει ό,τι χρειάζομαι. Είναι αποτελεσματικό και γρήγορο.

 • Πρέπει να πραγματοποιήσω εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο και η εφαρμογή αυτή κάνει φανταστική δουλειά. Μετέτρεψε το βίντεο μου γρήγορα και άνετα.

  Αυτή η online εφαρμογή είναι τόσο καταπληκτική που μπορώ να κάνω μετατροπή βίντεο χωρίς να εγκαταστήσω κανένα πρόγραμμα. Επίσης το αρχείο εξόδου δεν έχει καμία απώλεια στην ποιότητα.

 • Έμαθα αυτό το πρόγραμμα από ένα μήνυμα στο χρονολόγιο του Facebook. Δουλεύει πολύ καλά όταν δοκίμασα να κάνω αποκοπή σε βίντεο κλιπς.

  Σας ευχαριστώ για αυτή την καλή υπηρεσία. Είναι πραγματικά χρήσιμη όταν πρέπει να αλλάξω μορφή στα αρχεία βίντεο.

  Σχόλιο για τον Online Μετατροπέα Βίντεο

  Αφήστε ένα Σχόλιο

  Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
  Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

  Σχόλιο (0)

  Κριτικές & Αναφορές

  new
  Υποστήριξη
  Κοινοποίηση
  Κριτική
  Σχόλιο
  Επιστροφή στην κορυφή
  Click below to install