Εγγραφέας Οθόνης Pro

Πρόγραμμα Εγγραφής Οθόνης με Πλήρεις Δυνατότητες

Κριτικές ( 1 )
ΚΥΛΙΣΗ

Apowersoft Εγγραφέας Οθόνης Pro

Ο Εγγραφέας Οθόνης της Apowersoft είναι ένα εύκολο στη χρήση και επαγγελματικό εργαλείο επιφάνειας εργασίας για εγγραφή της δραστηριότητας οθόνης και ήχου ταυτόχρονα. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας ως κανονικά αρχεία MP4. Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μετατροπέα, μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα αρχεία MP4 σε AVI, WMV, FLV, and SWF και σε πολλές άλλες μορφές χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα.

Εγγραφή Όλων των Δραστηριοτήτων στην Επιφάνεια Εργασίας

Με πλήρεις δυνατότητες αλλά και με ευκολονόητο περιβάλλον εργασίας παρέχει ευέλικτες λειτουργίες καταγραφής οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν καταγραφή οθόνης για συγκεκριμένη περιοχή, σε παράθυρο εφαρμογής, σε πλήρη οθόνη και ακόμα περισσότερα. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε βίντεο από διαδικτυακή κάμερα στην καταγραφή οθόνης προκειμένου να επιτύχετε εφέ βίντεο-σε-βίντεο.

Μάθετε Περισσότερα
Μορφές Εξόδου
Εξαγωγή βίντεο σε WMV、AVI、MP4、MOV、MKV、FLV、MPEG、VOB、WEBM
Σενάρια
Όλα τα είδη δραστηριοτήτων οθόνης που συμπεριλαμβάνουν αυτό-επίδειξη, οδηγούς εκμάθησης, ζωντανή συνομιλία, βιντεοπαιχνίδια, ροή βίντεο σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, κτλ.

Πολλαπλές Λειτουργίες Εγγραφής

Πλήρης Οθόνη: εγγράφει οτιδήποτε συμβαίνει σε ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή.
Προσαρμοσμένη Περιοχή: σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης για εγγραφή.
Γύρω από το Ποντίκι: εντοπίζει το ποντίκι σας για εγγραφή.
Επιλογή Παραθύρου: επιλέγει το παράθυρο που εκκινήσατε στην οθόνη για εγγραφή.
Προφανώς, αυτές οι χρήσιμες λειτουργίες κερδίζουν την εύνοια του χρήστη και οι χρήστες τείνουν να το επιλέγουν ως εργαλείο τους για εγγραφή οθόνης.

Εγγραφή Οθόνης με Ήχο Ταυτόχρονα

Το γεγονός ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή οθόνης και βίντεο με ήχο από συστήματα, Μικρόφωνα ή και τα δύο αποτελεί πραγματικά μια ευφυέστατη δυνατότητα. Πιο εντυπωσιακό είναι ότι υποστηρίζει εγγραφή οθόνης και δραστηριότητας ήχου συγχρονισμένα, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις αμφιβολίες που έχουν οι παίκτες παιχνιδιών για το αν υπάρχει ένα λογισμικό που να είναι ικανό να διατηρεί τα παιχνίδια και την φωνή τους σε συγχρονισμό.

Εγγραφή Βίντεο από Διαδικτυακή Κάμερα

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγραφή βίντεο μέσω μιας διαδικτυακής κάμερας, αυτός ο εγγραφέας οθόνης, ο οποίος είναι διαθέσιμος για Skype, MSN, GTalk και για πολλά άλλα, μπορεί πράγματι να κάνει αυτό που χρειάζεστε. Αποθηκεύει την εγγραφή σε κανονική μορφή αρχείου WMV από προεπιλογή, επομένως μπορείτε να το κοινοποιήσετε σε άλλους απευθείας.

Διάφορες μορφές Βίντεο

Τα εγγεγραμμένα βίντεο με αυτό το εργαλείο μπορούν να αποθηκευτούν σε εννέα μορφές συμπεριλαμβανομένου MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB και WEBM. Αποδεικνύεται χρήσιμο επίσης όταν χρειάζεστε εξαγωγή βίντεο σε άλλες φορητές συσκευές.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Επεξεργασία Καταγραφής Οθόνης σε Πραγματικό Χρόνο ή Μετέπειτα

Εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές, αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει σχολιασμό της καταγραφής οθόνης σε πραγματικό χρόνο και τελειοποίηση του εγγεγραμμένου βίντεο μετέπειτα. Μπορείτε να βελτιώσετε την επίδειξή σας στο βίντεο.

Μάθετε Περισσότερα

Επεξεργαστής Καταγραφής Οθόνης σε Πραγματικό Χρόνο

Μια γραμμή εργαλείων θα εμφανιστεί μαζί με την εγγραφή οθόνης επιτρέποντάς σας σχολιασμό στην οθόνη με χρήση κειμένου, γραμμών, υπομνήματος, υπογράμμισης και ακόμα περισσότερα χωρίς να πρέπει να το διακόψετε.

Επαγγελματικός Επεξεργαστής Βίντεο

Μπορείτε επίσης να εισάγετε καταγεγραμμένο βίντεο με αυτόν τον ενσωματωμένο επεξεργαστή για περαιτέρω επεξεργασία του με περισσότερες εκτενείς επιλογές που συμπεριλαμβάνουν αποκοπή, συγχώνευση, οπτικά εφέ, υδατογράφημα, κτλ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δημιουργία Προγραμματισμένης Εργασίας

Αυτό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι το πρόγραμμα αυτό διαθέτει προσεκτικό σχεδιασμό. Με άλλα λόγια, σας δίνει την ικανότητα να δημιουργήσετε μια προγραμματισμένη εργασία παρουσιάζοντας τον χρόνο έναρξης και την προσαρμοσμένη διάρκεια. Συνεπώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή βίντεο οθόνης χωρίς να μένετε μπροστά από τον υπολογιστή.

Μάθετε Περισσότερα

Εγγραφή Ζωντανών Ροών

Ικανοποιώντας τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών, ο Εγγραφέας Οθόνης Pro, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, αποτελεί έναν άριστο βοηθό για εγγραφή οποιουδήποτε ζωντανού βίντεο ροής από Twitch TV, BBC, CNN και Livestream, όπως επίσης και από πολλές άλλες τοποθεσίες web με ζωντανά βίντεο. Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για συλλογή βίντεο κλιπ.

Εγγραφή Σεμιναρίων μέσω Διαδικτύου

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια διαδικτυακή σύσκεψη αλλά προτιμάτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή για το ελέγξετε αργότερα, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μια εργασία με αυτό το λογισμικό. Αυτό θα πραγματοποιήσει μια πλήρη εγγραφή για ολόκληρη την συνάντηση στον φάκελο που επισημαίνετε.

Εγγραφή σε Ημερήσια/Εβδομαδιαία Βάση

Αυτό το λογισμικό επίσης εκπληρώνει τις ανάγκες σας για τη δημιουργία τακτικών εγγραφών με αυτόματο τρόπο, επιτρέποντάς σας να καθορίσετε όλες τις εργασίες ώστε να τις ολοκληρώσετε στο μέλλον με μερικά κλικ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσετε την οθόνη σας ενώ απουσιάζετε.

Παρακολούθηση Οθόνης σε Πραγματικό Χρόνο

Υπάρχουν φορές που θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγραφή της δραστηριότητας των παιδιών σας στο διαδίκτυο όταν δεν βρίσκεστε κοντά τους, ή μπορεί να επιθυμείτε να προστατεύσετε τα προσωπικά δεδομένα του υπολογιστή σας ενώ απουσιάζετε. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο σκοπός σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να πραγματοποιήσετε εγγραφή οθόνης με αυτόματο τρόπο έτσι ώστε να παρακολουθείτε οποιαδήποτε δραστηριότητα στην οθόνη.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αποθήκευση και Κοινή Χρήση Καταγραφής Οθόνης

Μόλις ολοκληρώσετε την καταγραφή οθόνης, έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα καταγεγραμμένα βίντεο στις επιθυμητές μορφές για να παρακολουθήσετε σε διαφορετικά συστήματα ή συσκευές. Απέχετε επίσης μόνο μερικά κλικ από την αποστολή των βίντεο σας σε διακομιστή cloud, κοινοποίηση στο YouTube και ακόμα περισσότερα.

Μάθετε Περισσότερα

Τέλειος Μετατροπέας Βίντεο

Μετά την εγγραφή σας, ο ενσωματωμένος μετατροπέας βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το βίντεο σας καλύτερα και ταχύτερα. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις μορφές που παρέχει για μετατροπή ο Εγγραφέας Οθόνης Pro, όπως AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV και MPEG, ή δημοφιλείς μορφές σχεδιασμού για συσκευές Apple, Android και Sony.

Αποστολή Βίντεο σε FTP

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αποστολή και αποθήκευση των βίντεο που προκύπτουν στον προσωπικό διακομιστή web σας ή στον διακομιστή της εταιρείας εφόσον παρέχετε τις πληροφορίες λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στο πρόγραμμα να απομνημονεύσει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για μεταγενέστερη χρήση.

Κοινή Χρήση Βίντεο στο YouTube

Οποτεδήποτε θέλετε να κοινοποιήσετε την εργασία με τα βίντεο σας στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινοποίησης βίντεο στον κόσμο, αυτό θα συμβεί τόσο απλά παρέχοντας τις πληροφορίες σύνδεσης και κάνοντας κλικ στο Οk. Και θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα του βίντεο YouTube όταν ολοκληρωθεί.

Αποστολή Βίντεο στο Showmore.com

Θελήσατε ποτέ να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας online και τα κοινοποιήσετε σε αυτούς με άνεση; Για την περίπτωση αυτή μπορείτε απλώς να πραγματοποιήσετε αποστολή στο showmore.com. Αυτή η ιστοσελίδα φιλοξενίας και κοινής χρήσης σας προσφέρει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για αποθήκευση των βίντεο. Από το σημείο αυτό, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα βίντεο που έχετε αποστείλει εύκολα και να μοιραστείτε μαζί τους μέσω συνδέσμων ή μέσω ενσωματωμένου κώδικα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • λειτουργίες εγγραφής
 • δημιουργία εγγραφής
 • αναπαραγωγή βίντεο
 • αποστολή βίντεο
 • εγγραφή μόνο ήχου
 • λήψη στιγμιότυπου οθόνης

Γιατί να Επιλέξετε τον Εγγραφέα Οθόνης Pro

Αξιολόγηση: 5- με βάση 1 αξιολογήσεις.1 κριτικές
 • Νομίζω ότι αυτό το πρόγραμμα είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει. Αυτό που εντυπωσίασε πολύ είναι η απίστευτη απόδοση εγγραφής. Το εγγεγραμμένο βίντεο παρουσιάζει φοβερή ποιότητα όπως ακριβώς αυτό που βλέπω στην οθόνη.

  Γεια σας παιδιά! Δεν ξέρω ακόμα πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τις λύσεις εγγραφής που προσφέρετε. Θεωρώ αυτό το εργαλείο τόσο καταπληκτικό που μπορεί να με βοηθήσει να δημιουργήσω δοκιμαστικά βίντεο άψογα. Ο ήχος και το βίντεο βρίσκονται σε τέλειο συγχρονισμό.

 • Λατρεύω τον διαχειριστή εργασιών. Μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματα εγγραφή οθόνης χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή. Χρησιμοποιώ συχνά αυτό το εργαλείο για εγγραφή online βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

  Νομίζω ότι αυτό το προϊόν μπορεί χαρακτηριστεί ως το καλύτερο εργαλείο για εύκολη εγγραφή και γρήγορη κοινοποίηση. Το ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα βοηθάει στην αποστολή βίντεο στο YouTube και σε FTP σέρβερ άμεσα και αυτό είναι πολύ βολικό για κοινή χρήση της δραστηριότητας οθόνης με άλλους.

 • Είναι πράγματι ένα υπέροχο λογισμικό. Εκτός από την βασική λειτουργικότητά του, τα επιπλέον εργαλεία που παρέχει είναι επίσης χρήσιμα και ειδικά το εργαλείο επεξεργασίας το οποίο προσφέρει πολλαπλές επιλογές για επισήμανση και σχολιασμό οθόνης κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

  Είναι τόσο απίστευτο που αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει τόσο πολλές λειτουργίες. Μπορώ να εξάγω τα βίντεο μου σε άλλες συσκευές χωρίς μετατροπή της μορφής τους. Αυτό είναι τέλειο, ευχαριστώ!

  Γνωσιακή Βάση

  new
  Υποστήριξη
  Κοινοποίηση
  Κριτική
  Σχόλιο
  Επιστροφή στην κορυφή
  Click below to install