Μετατροπέας Βίντεο για Mac της Apowersoft

Μετατροπέας Βίντεο για Mac
Αξιολόγηση:5.0 /5(με βάση 2 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Ο Μετατροπέας Βίντεο για Mac της Apowersoft είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο μετατροπής βίντεο το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέπουν βίντεο σε διάφορες μορφές βίντεο & ήχου σε Mac. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε βίντεο για χρήση σε πολλές ψηφιακές συσκευές όπως iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP και σε πολλά άλλα.

  • Μετατροπή βίντεο σε μεγάλη ποικιλία μορφών για Mac χωρίς απώλεια στην ποιότητα
  • Προεπιλογή εξόδου για μετατροπή βίντεο για χρήση σε λογισμικό και συσκευές
  • Αυτόματος εντοπισμός και μετατροπή αρχείων AVCHD σε βιντεοκάμερες
  • Πολλές δυνατότητες λήψης online βίντεο για Mad εύκολα και γρήγορα
  • Επεξεργασία, εξατομίκευση και βελτίωση των βίντεο σας όπως χρειάζεται
  • Υποστήριξη δέσμης μετατροπής για Mac
  • Ισχυρό ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής για Mac

Αυτός ο μετατροπέας βίντεο για Mac έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει βίντεο σε Mac με υπεργρήγορες. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά Mac OS X, συμπεριλαμβανομένου και του πιο πρόσφατου OS X 10.9 Mavericks.

Λήψη

Σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα, ο Μετατροπέας Βίντεο για Mac της Apowersoft δεν χρησιμοποιείται απλά ως μετατροπέας βίντεο για Mac. Είναι επίσης εξοπλισμένος με πρόγραμμα λήψης και επεξεργασίας βίντεο. Χρησιμοποιώντας την λειτουργία λήψης και επεξεργασίας, μπορείτε να κάνετε λήψη εκατοντάδων βίντεο από ιστότοπους συμπεριλαμβανομένων των εξής: YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, και Hulu, κτλ. και να επεξεργαστείτε αρχεία βίντεο όπως εσείς θέλετε. Συνεπώς, ονομάζεται επίσης εφαρμογή όλα σε ένα.

μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο και ήχου σε Mac

Μετατρέψτε βίντεο και ήχο με μηδενική απώλεια ποιότητας

Αυτός ο Mac OS μετατροπέας βίντεο βοηθάει τους χρήστες να μετατρέψουν διάφορες μορφές βίντεο και ήχου. Μπορείτε να αποκτήσετε τα αρχεία βίντεο και ήχο που μετατρέψατε στο Mac PC στην επιθυμητή μορφή σε υψηλή ποιότητα.

Μετατρέψτε βίντεο SD, HD: Υποστηρίζει μετατροπή βίντεο τόσο κανονικής όσο και υψηλής ευκρίνειας ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα μορφών βίντεο όπως τα ακόλουθα:

SD μορφές βίντεο: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, κτλ.

HD μορφές βίντεο: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, κτλ.

Εξαγωγή ήχου από βίντεο: Εκτός από την μετατροπή βίντεο, αυτό το λογισμικό Mac μετατροπής βίντεο σας βοηθά να εξάγετε κομμάτια ήχου προέλευσης από αρχεία βίντεο και μετατροπή αρχεία ήχου σε άλλη μορφή, όπως ΜP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, και M4A κοκ.

μετατροπή για οποιεσδήποτε συσκευές

Μετατροπέας βίντεο ενιαίας εξυπηρέτησης για δημοφιλείς εφαρμογές και συσκευές

Αυτός ο μετατροπέας αρχείων βίντεο για Mac είναι ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο ενιαίας εξυπηρέτησης το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέπετε άμεσα μορφές βίντεο και ήχου που δεν είναι συμβατές με Mac για πολλές δημοφιλείς εφαρμογές Mac και να ανακτήσετε την καλύτερη ποιότητα στα αρχεία αποτελέσματος για όλες τις ψηφιακές συσκευές όπως οι ακόλουθες:

Apple εφαρμογές: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, κτλ.

Ψηφιακές συσκευές: iPhone 6/iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, the new iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows phone, κτλ.

Μετατρέψτε αρχεία AVCHD στην βιντεοκάμερα

Μετατρέψτε αρχεία AVCHD στην βιντεοκάμερα άμεσα

Αυτός ο μετατροπέας βίντεο για Mac διαθέτει μετατροπέα MTS που σας επιτρέπει να μετατρέπετε άμεσα βίντεο που έχετε καταγράψει στην βιντεοκάμερα που συνδέεται με τον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι για όσο η συσκευή παραμένει συνδεδεμένη στον υπολογιστή, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης άμεσα και να τα αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο. Και αυτό το λογισμικό θα σκανάρει αυτόματα τη συσκευή σας και θα εντοπίσει, εμφανίσει τα αρχεία AVCHD σας.

Κάνετε λήψη βίντεο από τις Mac

Κάνετε λήψη βίντεο από τις περισσότερες τοποθεσίες Mac

Αυτή η αξιόλογη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε κανένα σχεδόν από τα παρόμοια προϊόντα και σας επιτρέπει να αποκτήσετε περιεχόμενο μέσων ευρείας γκάμας. Προσφέρει την ικανότητα να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας βίντεο από χιλιάδες τοποθεσίες σε βίντεο όπως τα εξής: YouTube, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh, κτλ.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη λειτουργία λήψης μαζί με την απαραίτητη μετατροπή όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, να αποθηκεύσετε βίντεο από το διαδίκτυο ενώ μπορείτε άμεσα να προσθέσετε να βίντεο που έχετε κατεβάσει στην λειτουργία "Μετατροπή" και να τα μετατρέψετε σε συμβατές μορφές προκειμένου να τα αναπαράγετε στις συσκευές σας.

Επεξεργασία βίντεο για Mac

Επεξεργαστείτε τα τοπικά ή τα ληφθέντα βίντεο όπως εσείς θέλετε

Παράλληλα με την άψογη ενσωμάτωση λειτουργιών λήψης και μετατροπής, αυτό το λογισμικό μετατροπής βίντεο διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να εξατομικεύσετε και να βελτιώσετε τα βίντεο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αποκοπή και συγχώνευση βίντεο: Σας επιτρέπει να διαιρέσετε τα βίντεο σε οποιοδήποτε τμήματα ή να συγχωνεύσετε μερικά βίντεο κλιπ σε ένα.

Περικοπή βίντεο: Μπορείτε να αφαιρέσετε τα μαύρα τμήματα από το βίντεο για να το προσαρμόσετε στην οθόνη σας σε 16:9, 4:3 ή σε πλήρη οθόνη.

Προσαρμογή εφέ/ήχου: Σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ένταση στο βίντεο σας.

Προσθήκη υπότιτλων: Αυτός ο ενσωματωμένος επεξεργαστής βίντεο υποστηρίζει εισαγωγή εξωτερικών υπότιτλων σε παράταξη από μορφές όπως SRT, SUB, SSA, ASS, κτλ. στο αρχικό σας βίντεο.

Γρήγορη ταχύτητα

Αξιοσημείωτες δυνατότητες

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του Μετατροπέα Βίντεο για Mac της Apowersoft είναι φιλικό και διαισθητικό. Δεν έχει σημασία αν είστε έμπειρος ή αρχάριος, μπορείτε να το χειριστείτε εύκολα και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία μετατροπής.

Γρήγορη ταχύτητα: Εξοπλισμένο με την προηγμένη τεχνολογία APEXTRANS™, αυτό το λογισμικό μετατροπής βίντεο σας προσφέρει υπέροχη ταχύτητα μετατροπής που είναι 30 φορές πιο γρήγορη.

Δέσμη μετατροπής: Αυτό υποστηρίζει μετατροπή βίντεο σε δέσμη. Με την λειτουργία μετατροπής σε δέσμη, μπορείτε να μετατρέψετε πολλαπλά βίντεο τον υπολογιστή Mac σας ταυτόχρονα.

Ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής: Υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο το οποίο υποστηρίζει αρχεία μέσων αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε μορφή όπως MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, κτλ.

Μηδενική Απώλεια ποιότητας: Παράλληλα με την εξαιρετική εμπειρία μετατροπής βίντεο, αυτό το λογισμικό μπορεί να σας εγγυηθεί ότι τα βίντεο μετατρέπονται χωρίς να χάνεται κάθολου από την ποιότητά τους.

διαφημίσεις προώθησης

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή