Έναρξη Εγγραφής

Online Εγγραφέας Οθόνης

Χωρίς υδατογράφημα & Χωρίς χρονικό όριο & Ποιότητα HD

Κριτικές ( 9 )
Έναρξη Εγγραφής
ΚΥΛΙΣΗ
Δωρεάν online εγγραφή οθόνης
Οθόνη
Κάμερα Web
Ήχος συστήματος
Μικρόφωνο
Upload to Cloud
Πίσω
Καταγραφή
00:00:00
Παύση
Συνέχιση
Διακοπή
Ξεκινήστε νέο βίντεο
Please download the application
Παρακαλώ κατεβάστε την έκδοση επιφάνειας εργασίας για να απολάυσετε περισσότερες λειτουργίες.
Δωρεάν κατέβασμα
Trim Video
Extract Subtitles
Video to GIF
Crop Video
Extract Audio
Change Video Speed
Αποθήκευση
Ανέβασμα στο cloud
Προνόμια
 • Εύκολη κοινοποίηση βίντεο
 • Ομαδική συνεργασία
 • Γλιτώστε χώρο στη συσκευή
 • Αποθηκεύστε βίντεο οποιαδήποτε στιγμή
FAQ
FAQ
1. Please click to convert videos into Mp4 if the downloaded ones are played in balck screen.
2. You can only preview the video for 3s, please click to convert videos into Mp4 and play the entire video.
3. How to check videos that are uploaded to cloud space?
Δωρεάν κατέβασμα
Παρακαλώ σημειώστε ότι το βίντεο δεν θα αποθηκευτεί αν πάτε πίσω στον κύριο πίνακα τώρα.
Παύση καταγραφής
Συνέχιση καταγραφής
Η κάμερα του συστήματος δεν μπορεί να εντοπιστεί
ΟΚ
Η συσκευή εισόδου ήχου του συστήματος δεν μπορεί να εντοπιστεί
ΟΚ
Παρακαλώ κατεβάστε την έκδοση επιφάνειας εργασίας για να απολάυσετε περισσότερες λειτουργίες.
Λυπούμαστε, η τωρινή έκδοση Mac δεν υποστηρίζει την εγγραφή ήχου συστήματος online, παρακαλώ κατεβάστε την έκδοση επιφάνειας εργασίας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λυπούμαστε, ο περιηγητής σας δεν υποστηρίζει online καταγραφή, παρακαλώ δοκιμάστε με άλλον (προτείνεται το Chrome), ή κατεβάστε την έκδοση επιφάνειας εργασίας. 
Copy link
Copied successfully
Παρακαλώ επιτρέψτε τις σχετικές άδειες συστήματος στην μπάρα πλοήγησης.
Πατήστε εδώ για εξουσιοδότηση
Ορίστε ένα παράδειγμα του Chrome
ΟΚ
Please select "Share system audio" to record the screen with sound.
Ορίστε ένα παράδειγμα του Chrome
ΟΚ
Μεταφόρτωση βίντεο, παρακαλώ μην κλείσετε αυτή την σελίδα.
0 %
Ακύρωση
Η μεταφόρτωση απέτυχε, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.
Ακύρωση
Επαναπροσπάθεια
Ο αποθηκευτικός χώρος του cloud είναι γεμάτος, παρακαλώ αναβαθμίστε ή κάνετε χώρο.
Καθαρισμός χώρου
Αναβάθμιση χωρητικότητας
Έχετε φτάσει δωρεάν βίντεο όριο αποθήκευσης, παρακαλώ αναβαθμίστε τον αποθηκευτικό χώρο η διαγράψτε βίντεο.
Διαγραφή βίντεο
Αναβάθμιση
Παρακαλούμε παραχωρήστε άδεια εγγραφής οθόνης και δοκιμάστε ξανά.
3
Step One: Choose the screen you want to record.
Step Two: Click "Share system audio".
Step Three: Click "Share" and start recording.
It's suggested to use the desktop version for recording longer than 30mins, for you may fail to save extra long recordings online directly.
Δωρεάν κατέβασμα
Our Chrome extension is now available
Add to Chrome

Οδηγός Χρήσης

Προβολή Οδηγού Βίντεο

Αυτή η εφαρμογή δεν απαιτεί Java Applet, αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης αν είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιείτε. Μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή online χωρίς περιορισμούς.

Εγγραφή Οθόνης με ένα Κουμπί

Αυτός ο εγγραφέας οθόνης είναι βασισμένος στο διαδίκτυο που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε λήψη λογισμικού εγγραφής οθόνης στον υπολογιστή σας για να κάνετε την εγγραφή. Αντιθέτως, ανοίξτε απλώς αυτόν τον εγγραφέα οθόνης στην ιστοσελίδα σας.

Μάθετε Περισσότερα
ΔΩΡΕΑΝ
Μορφές Εξόδου
Εξαγωγή βίντεο σε MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF
Σενάρια
Εγγραφή όλων των τύπων δραστηριοτήτων στην οθόνη σας συμπεριλαμβανομένου ροής βίντεο, αυτοεπίδειξης, ζωντανής συνομιλίας και περισσότερα.
 • Απλούστατη Εγγραφή

  Με μόνο ένα κλικ, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο βίντεο θέλετε: οδηγούς εκμάθησης, διαλέξεις ή αστεία βίντεο. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του Online Εγγραφέα Οθόνης της Apowersoft σας δίνει τη δυνατότητα καταγραφής της οθόνης online με ευκολία.

 • Εγγραφή Ό,τι Υπάρχει στην Οθόνη

  Αντίθετα με τα άλλα εργαλεία εγγραφής οθόνης, αυτός ο online εγγραφέας οθόνης δεν θέτει περιορισμούς στη διάρκεια εγγραφής και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε εύκολα ολόκληρες τηλεοπτικές εκπομπές ή διαλέξεις στην τάξη για μετέπειτα χρήση.

 • Ευέλικτη Καταγραφή Οθόνης

  Μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη περιοχή για να εγγράψετε την δραστηριότητα εντός αυτής, ή να διαλέξετε εγγραφή ολόκληρης της οθόνης. Και αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για εγγραφή από διαδικτυακή κάμερα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Εγγραφή Βίντεο με Πολύπλευρους Τρόπους

Εκτός από την εγγραφή οθόνης με ήχο ταυτόχρονα, έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε προσθήκη της διαδικτυακής κάμερας στην εγγραφή οθόνης για τη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο. Τόσο η επίδειξη όσο και η δραστηριότητα οθόνης θα εγγράφονται σωστά.

Μάθετε Περισσότερα
 • Καταγραφή Βίντεο και Ήχου Ταυτόχρονα

  Αυτός ο online εγγραφέας οθόνης σας επιτρέπει την καταγραφή βίντεο και ήχου ταυτόχρονα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή οποιασδήποτε δραστηριότητας στην οθόνη του υπολογιστή σας και να το συνδυάσετε με ήχο από τον υπολογιστή ή το μικρόφωνό σας. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που η εφαρμογή εγγραφής οθόνης είναι ο καλύτερος εγγραφέας οθόνης.

 • Εισαγωγή Διαδικτυακής Κάμερας Ενώ Γίνεται Εγγραφή

  Αυτός ο εγγραφέας διαδικτυακής κάμερας σας διευκολύνει τη ζωή αφού σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή πολλαπλών βίντεο από διαδικτυακή κάμερα σε παράθεση χρησιμοποιώντας δημοφιλείς υπηρεσίες συνομιλίας όπως το Skype, το GoToMeeting και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας της κάμερας προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις σας ακριβώς.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Επεξεργασία Καταγραφής Οθόνης σε Πραγματικό Χρόνο

Κάνετε τα βίντεο που έχετε εγγράψει εκπαιδευτικά προσθέτοντας σχολιασμό με γραμμές, κείμενο, υπομνήματα, επισημάνσεις και ακόμα περισσότερα εν ευθέτω χρόνω.

Μάθετε Περισσότερα
 • Κάνετε Σχόλια Ενώ Γίνεται Εγγραφή

  Με αυτόν τον εγγραφέα οθόνης που βασίζεται στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρις ότου να τελειώσει η εγγραφή για να φρεσκάρετε το βίντεο σας. Αντιθέτως, ενώ γίνεται ακόμα εγγραφή, μπορείτε να προσθέσετε χρώματα, σχήματα, σημειώσεις και διαφορετικά εικονίδια όπως βέλη χρησιμοποιώντας το κιτ εργαλείων. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας βίντεο τα οποίο μπορείτε να δημοσιεύσετε σε μια ιστοσελίδα αμέσως.

 • Πολλαπλές Μορφές Εξόδου

  Κάνοντας μερικά κλικ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξαγωγή των εγγεγραμμένων σας βίντεο σε μια ευρεία γκάμα μορφών. Με τις επιθυμητές μορφές, έχετε τη δυνατότητα να παραδώσετε το αρχείο μέσω διαδικτύου, να το προβάλετε σε φορητές συσκευές, να το αποθηκεύσετε τον σκληρό σας δίσκο και ακόμα περισσότερα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αποθήκευση και Κοινή Χρήση Βίντεο Εύκολα

Όταν έχετε τελειώσει με την καταγραφή οθόνης, θα σας δοθούν οι επιλογές είτε να πραγματοποιήσετε αποθήκευση του βίντεο στον τοπικό σας δίσκο, είτε να πραγματοποιήσετε αποστολή σε αποθηκευτικό χώρο του space χωρίς κανένα κόστος. Με τον τρόπο αποθήκευσης της εργασίας σας στο cloud, μπορείτε εύκολα να την κοινοποιήσετε σε φίλους ή συνάδελφους στέλνοντας ένα σύνδεσμο στο κοινωνικό σας δίκτυο ή σε άλλα κανάλια.

Μάθετε Περισσότερα
 • Αποθήκευση Βίντεο στην Τοπική Μονάδα

  Όταν τελειώσει η εγγραφή, θα πλοηγηθείτε στις επιλογές εξόδου για αποθήκευση του βίντεο σε τοπικό αρχείο. Κατά την επιλογή της επιθυμητής μορφής για τις συγκεκριμένες σας ανάγκες, θα λάβετε το αρχείο βίντεο υψηλής ποιότητας με ασφάλεια στον σκληρό σας δίσκο.

 • Αποστολή Βίντεο σε Αποθηκευτικό Χώρο Cloud

  Αν προτιμάτε να αποθηκεύσετε την καταγραφή οθόνης σε cloud ή να την μοιραστείτε αποτελεσματικά με άλλους μέσω διαδικτύου, έπειτα μπορείτε να επιλέξετε αποστολή της εργασίας σας σε ιστοσελίδες φιλοξενίας βίντεο όπως τα YouTube, Vimeo, κτλ. Αποτελούν έναν καλό χώρο για φύλαξη και διαχείριση των εγγεγραμμένων αρχείων σας. Έπειτα μπορείτε να κοινοποιήσετε το υλικό κάνοντας απλώς κλικ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Γιατί να Επιλέξετε τον Online Εγγραφέα Οθόνης

Αξιολόγηση: 5- με βάση 9 αξιολογήσεις.9 κριτικές
 • Αυτή είναι η εφαρμογή στην οποία καταφεύγω όταν χρειάζομαι να φτιάξω οδηγούς εκμάθησης με βίντεο, είναι αρκετά απλή στην χρήση και μπορώ ακόμα να προσθέσω γραμμές και λέξεις στην εγγραφή και με αυτά το βίντεο μου γίνεται πιο ζωντανό.

  Η εφαρμογή λειτουργεί όπως την διαφημίζετε! Και το βίντεο που έγραψα μπορεί να αποθηκευτεί στον υπολογιστή μου τοπικά ή να το ανεβάσω στο YouTube. Αρκετά απλή και αποτελεσματική!

 • Είναι πραγματική τύχη που βρήκα αυτή την υπέροχη εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, έχω χρησιμοποιήσει πολλούς εγγραφείς οθόνης αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν περιορισμό στον χρόνο εγγραφής. Ωστόσο, η Apowersoft δεν έχει. Είναι ένα πραγματικά δωρεάν εργαλείο για χρήση!

  Είναι πιθανόν ο καλύτερος δωρεάν εγγραφέας οθόνης που έχω συναντήσει ποτέ. Δωρεάν στην χρήση αλλά παρέχει πολλές επιλογές για να διαλέξεις. Η λειτουργία είναι αρκετά απλή και το βίντεο συνοδεύεται από καλή ποιότητα. Κάνει όλα όσα θέλω και μου αρέσει πάρα πολύ!

 • Φοβερός εγγραφέας οθόνης βασισμένος στο διαδίκτυο με ξεκάθαρο περιβάλλον εργασίας! Και η επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακή.

  Το έμαθα μέσω ενός φίλου. Μετά την εγγραφή ενός βίντεο, διαπίστωσα ότι είναι πράγματι καλό Προσφέρει διάφορες αναλύσεις εγγραφής και μορφές βίντεο για να επιλέξετε. Το λατρεύω.

  Online Εγγραφέας Οθόνης Σχόλιο

  Αφήστε ένα Σχόλιο

  Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
  Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

  Σχόλιο (0)

  Κριτικές & Αναφορές

  chat
  new
  Υποστήριξη
  Κοινοποίηση
  Κριτική
  Σχόλιο
  Επιστροφή στην κορυφή
  Click below to install