Δωρεάν Βίντεο σε ΜΡ3 της Apowersoft

  • Μετατρέψετε από Web
  • Μετατρέψετε από υπολογιστή
  • Αναζήτηση
 
Μετατροπή βίντεο από το διαδίκτυο σε ΜΡ3

Ο Μετατροπέας βίντεο σε ΜΡ3 είναι η καλύτερη δωρεάν online εφαρμογή η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε online βίντεο ή άλλου περιεχομένου ροής μέσων σε ΜΡ3 καθώς και μετατροπή τοπικών αρχείων βίντεο σε ΜΡ3. Με αυτή, μπορείτε να κάνετε μετατροπή βίντεο σε ΜΡ3 online από αρχεία βίντεο ή ιστοσελίδες όπως το YouTube, DailyMotion, MySpace, Veoh, Yahoo Music και πολλά άλλα.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Μετατροπή βίντεο από το διαδίκτυο σε ΜΡ3

Μετατροπή βίντεο από το διαδίκτυο σε ΜΡ3

Ο Μετατροπέας Βίντεο σε MP3 σας παρέχει λήψη ΜΡ3 από δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες με βίντεο όπως το YouTube, Vimeo, DailyMotion, VeVo, Mtv, κτλ.

Μετατροπή βίντεο από τον υπολογιστή σε MP3

Μετατροπή βίντεο από τον υπολογιστή σε MP3

Παράλληλα με την δωρεάν λήψη ΜΡ3 από ιστοσελίδες με online βίντεο και μουσική, προσφέρει επίσης την ικανότητα για μετατροπή βίντεο σε μορφή ΜΡ3 τόσο για τους χρήστες Windows Os όσο και Mac Os. Υποστηρίζει μετατροπή τοπικών βίντεο σε ΜΡ3 σε πολλές μορφές συμπεριλαμβανομένου AVI, MOV, MP4 και πολλά άλλα.

Αναζήτηση μουσικών βίντεο

Αναζήτηση μουσικών βίντεο από το διαδίκτυο

Με αυτό το φανταστικό εργαλείο, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση μουσικών βίντεο από διάφορες ιστοσελίδες με βίντεο. Μετά την αναζήτηση, θα μπορείτε να κάνετε λήψη των βίντεο σε ΜΡ3 κατευθείαν.

αρχεία εξόδου ήχου

Πολλαπλές ρυθμίσεις για αρχεία εξόδου ήχου

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις εξόδου ήχου. Βασικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μορφές εξόδου για εσάς ώστε να διαλέξετε από αυτές και συμπεριλαμβάνονται οι εξής: MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC, OGG και RA. Παράλληλα, αυτό το χρήσιμο online εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμο για εσάς προκειμένου να προσαρμόσετε το Δυφιακό Ρυθμό, Κανάλια και τον Ρυθμό Δειγματοληψίας όπως χρειάζεστε.

Συμβατό με όλους τους περιηγητές ιστού

Συμβατό με όλους τους περιηγητές ιστού και τα λειτουργικά συστήματα

Αυτός ο δωρεάν online μετατροπέας Βίντεο σε MP3 είναι συμβατός με όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού τόσο σε Windows OS όσο και σε Mac OS συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Safari, FireFox, Internet Explorer, Opera, κτλ.

Απόλυτα ασφαλές και καθαρό

Απόλυτα ασφαλές και καθαρό

Μπορεί να λειτουργεί χωρίς κανέναν ιό. Και δεν υπάρχουν καθόλου απαιτήσεις για πρόσθετες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες συνδρομής ή λογαριασμοί χρήστη.

διαφημίσεις προώθησης
Αξιολόγηση: 2.9 / 5 (με βάση 3 αξιολογήσεις) Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Δείτε το βίντεο επίδειξης

Μαρτυρίες Βίντεο

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή