Κύριες Μέθοδοι για Μετατροπή M4A σε M4R
Σχόλιο

Κύριες Μέθοδοι για Μετατροπή M4A σε M4R

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Η μορφή αρχείου M4A είναι audio-only κι είναι σαφώς ανωτέρας ποιότητας από αρχεία της δημοφιλούς μορφής MP3. Μάλιστα, το μέγεθος του M4A είναι μικρότερο σε μέγεθος από αυτό του MP3. Το M4R είναι μια ειδική μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία iPhone ringtones τα οποία κάποιος μπορεί να τα παραγγείλει από iTunes. Ο ήχος σε M4A δεν είναι μόνο ιδανικός για ανωτέρας ποιότητας μουσικά αρχεία, αλλά επίσης και για τη δημιουργία ringtone, αν και χρειάζεται πρώτα μετατροπή. Συγκεκριμένα, όταν έχετε ένα M4A audio αρχείο, τότε θα πρέπει να το μετατρέψετε σε M4R. Η μορφή αυτή χρησιμοποιείται επίσημα από την Apple. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας δείξουμε δυο λύσεις σχετικά με το πως να μετατρέψετε M4A σε M4R.

Λογισμικό Μετατροπής M4A σε M4R

Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο της Αpowersoft

Το εργαλείο αυτό είναι πρακτικά ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επιφάνειας εργασίας μετατροπής audio/video αρχείων σε δημοφιλείς μορφές. Μπορείτε να μάθετε αναλυτικότερα σχετικά με αυτό το εργαλείο κλικάροντας σε αυτό το σύνδεσμο ανακατεύθυνσης. Βασικά, μπορείτε ιδιαιτέρως γρήγορα κι εύκολα να προβείτε σε μετατροπή M4A σε M4R χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό. Απλά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Κατεβάστε κι εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.

Λήψη

Βήμα 2: Click στο κουμπί “Προσθήκη Αρχείων” κι επιλέξτε το M4A αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα σύρετε στον πίνακα ελέγχου της κύριας επιφάνειας.

Βήμα 3: Προωθήστε στο προφίλ, click το κάτω βελάκι, επιλέξτε “Audio” και κατόπιν “M4R” ως μορφή output audio.

Βήμα 4: Click στο κουμπί “Μετατροπή” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Κατόπιν, μπορείτε να μεταφέρετε το M4R αρχείο στο iPhone σας και να το ορίσετε ως ringtone.

Λογισμικό Μετατροπής M4A σε M4R

Αυτός ο M4A σε M4R μετατροπέας δε χρησιμοποιείται μόνο για να μετατρέπετε ένα αρχείο την φορά, αλλά μπορείτε να μετατρέψετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε με μια κίνηση να μετατρέψετε πολλά αρχεία σε φιλικές προς iPhone μορφές. Με αυτό το τρόπο θα εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και κόπο. Μάλιστα, δε χρειάζεται να αγχώνεστε για την ποιότητα των αρχείων που μετατρέπονται, καθώς η audio ποιότητά τους μένει ανέπαφη. Εκτός από τη δυνατότητα audio μετατροπής, το πρόγραμμα αυτό εμπεριέχει κι άλλα ενδιαφέροντα και πολύ χρήσιμα λειτουργικά χαρακτηριστικά, όπως πχ. Player βίντεο, επεξεργαστή βίντεο, απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, κλπ. Όσο θα το χρησιμοποιείτε τόσο θα διαπιστώνετε ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον χρήσιμο multimedia εργαλείο.

iTunes

Τα τραγούδια με μορφή M4A στην iTunes βιβλιοθήκη σας μπορούν επίσης να μετατραπούν σε M4R. Απλά, βεβαιωθείτε ότι τα M4A αρχεία έχουν φορτωθεί στην iTunes βιβλιοθήκη σας πριν ξεκινήσετε τη μετατροπή. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεθόδου δεν θα πρέπει να κατεβάζετε άλλο πρόγραμμα και η περίπλοκη ομολογουμένως διαδικασία εμπεριέχει αρκετά βήματα, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρονοβόρο. Μάλιστα, μπορεί να μοιάζει μπερδευτικό και περίπλοκο για όσους δεν ασχολούνται με ζητήματα τεχνολογίας.

Η διαδικασία για τη μετατροπή M4A σε M4R χρησιμοποιώντας iTunes εμπεριέχει συνήθως τα παρακάτω βήματα:

  • Προσθέστε M4A τραγούδια στην iTunes λίστα αναπαραγωγής σας.
  • Ορίστε τον χρόνο έναρξης και λήξης του ringtone, με διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 40 δευτερόλεπτα, και κατόπιν δημιουργήστε AAC έκδοση.
  • Μετονομάστε το AAC αρχείο σε μορφή M4R και προσθέστε το στη στήλη “Tones” στο κάτω αριστερό μέρος της διεπιφάνειας iTunes.
  • Συγχρονίστε το M4R αρχείο με το iPhone σας μέσω του iTunes. Κατόπιν ολοκλήρωσης ορίστε το ringtone στο iPhone σας.

itunes M4A σε M4R

Παρακάτω, μπορείτε να συγκρίνετε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για εσάς:

Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο της ΑpowersoftiTunes
Βήματα που ΑπαιτούνταιΗ μετατροπή μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 απλά βήματα.Υπάρχουν αρκετά βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διεργασίας.
Ευκολία ΧρήσηςΤο εργαλείο είναι φιλικό προς τον χρήστη.Ο τρόπος λειτουργίας της μετατροπής απαιτεί αρκετό χρόνο έως ότου ο χρήστης μάθει τι να κάνει.
Υποστηριζόμενες Μορφές ΜετατροπήςΥποστηρίζονται πολλές video/audio μορφές.Υποστηρίζει λίγες μορφές.
Ποιότητα Audio Διατηρείται η αρχική audio ποιότητα με το πέρας της μετατροπής.Η audio ποιότητα δε διασφαλίζεται με το πέρας της μετατροπής.

περίληψη

Διαβάζοντας τα παραπάνω σχετικά με τις δυο μεθόδους για το πως γίνεται μετατροπή M4A σε M4R, είναι ξεκάθαρο ότι το Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο της Αpowersoft αποτελεί καλύτερη επιλογή λόγω της ευκολίας του, της audio ποιότητας, καθώς κι άλλων χρήσιμων λειτουργικών χαρακτηριστικών που δε μπορείτε να έχετε στην περίπτωση των iTunes. Ευελπιστούμε ότι σας βοηθήσαμε με το συγκεκριμένο άρθρο.

Αξιολόγηση:4.8 /5(με βάση 7 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεμετατροπή μορφής βίντεο.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή