Πώς να Αποκτήσετε τα VID, PID Μιας Συσκευής;

1

Τι είναι τα VID, PID;

Το πλήρες όνομα του VID είναι Αναγνωριστικό ID Πωλητή και το PID σημαίνει Αναγνωριστικό ID Προϊόντος. Γενικά, τα VID, PID μιας συσκευής απαρτίζονται από μια σειρά χαρακτήρων όπως VID_05A9&PID_2800. Η συμπαγής τιμή εμφανίζεται πίσω από “-“. Η τιμή ενός VID, PID είναι στην πραγματικότητα ένα μοναδικό αναγνωριστικό ID της συσκευής USB που συνδέεται στο σύστημα των Windows. Αυτό το Αναγνωριστικό ID μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πληροφορίες μιας συσκευής και ο οδηγός για τη συσκευή η οποία συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB εξαρτάται μόνο από αυτό.

2

Παροχή VID, PID για σύνδεση του Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft;

Πριν τη σύνδεση μιας συσκευής με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft μέσω USB, ο οδηγός μιας συσκευής πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή προκειμένου να ανιχνεύσει το μοντέλο της συσκευής. Μόλις εγκατασταθεί ο οδηγός, ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft θα ξεκινήσει αυτόματα τη σύνδεση. Συνήθως, το λογισμικό μπορεί ορθώς να εγκαταστήσει τον οδηγό για τις συσκευές. Αλλά εξαιτίας του ότι υπάρχουν πολλά είδη συσκευών, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση όλων των ειδών προγραμμάτων οδήγησης.

Αν δεν μπορείτε να συνδέσετε επιτυχώς τη συσκευή σας με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft, είναι πιθανό να μην έχουμε συμπεριλάβει τον οδηγό της συσκευής σας. Εσείς χρειάζεται μόνο να μας παρέχετε το VID, PID της συσκευής σας. Ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft μπορεί να εγκαταστήσει επιτυχώς στον υπολογιστή σας τους οδηγούς της συσκευής σας και έπειτα εσείς μπορείτε να την συνδέσετε επιτυχώς με το λογισμικό.

Προκειμένου να μας βοηθήσετε να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα πιο εύκολα, ειλικρινά ελπίζουμε ότι θα μπορέσετε να μας παρέχετε τα VID, PID για τη συσκευή σας.

3

Πώς να αποκτήσετε τα VID, PID για μια συσκευή;

i

Κάντε δεξί κλικ στον Υπολογιστή > κλικ στο Ιδιότητες > Διαχειριστής Συσκευής.

Βήμα 1 για να πάρει VID, το PID της συσκευής

ii

Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή > κλικ στο Τηλέφωνο Android > Δεξί κλικ στο Android Σύνθετη Διασύνδεση ADB > Ιδιότητες.

Βήμα 2 για να πάρει VID, το PID της συσκευής

iii

Κάντε Κλικ στο Λεπτομέρειες > Επιλέξετε Αναγνωριστικά ID Υλικού στο Ιδιότητα > Αντιγραφή οποιασδήποτε ομάδας από την Τιμή παρακάτω > Επικόλληση στο σημείο που επιθυμείτε (Αν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αντιγραφή, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα αντίστοιχα VID, PID χειροκίνητα).

Βήμα 3 για να πάρει VID, το PID της συσκευής

iv

Παρακαλώ εισάγετε το μοντέλο της συσκευής σας και τα VID, PID στην ακόλουθη φόρμα και πραγματοποιήστε υποβολή.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας! Αν θέλετε οποιοδήποτε προϊόν από την εταιρεία Apowersoft, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο support#apowersoft.com (Παρακαλώ αντικαταστήστε το # με @) και εμείς θα σας στείλουμε δωρεάν τον κωδικό εγγραφής.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 10 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:Apowersoftστις σεΔιαχειριστής Τηλεφώνου.Τελευταία ενημέρωση στις 20-12-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Οδηγός

Πώς να Αποκτήσετε τα VID, PID Μιας Συσκευής;

Download

I bet you will like it!

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή