Δωρεάν Online Επεξεργαστής Ήχου της Αpowersoft

Δωρεάν Online Επεξεργαστής Ήχου
Αξιολόγηση:4.2 /5(με βάση 41 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Ο Δωρεάν Online Επεξεργαστής Ήχου της Αpowersoft είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη γρήγορη επεξεργασία αρχείων ήχου. Παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν αποκοπή, triming, διαίρεση, συγχώνευση, αντιγραφή κι επικόλληση αρχείων ήχου με ιδιαίτερη ευκολία. Επίσης, με τη βοήθειά του, οι χρήστες καταφέρνουν να εμπλουτίζουν τα αρχεία τους με λειτουργίες όπως προσαρτήσεις, mix, αντικαταστάσεις ή ακόμα και προσθήκες διαφόρων εφέ. Υποστηρίζει πολλά διαφορετικά είδη media αρχείων, όπως πχ. MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A , κλπ. Αρκεί απλά να εισάγετε το audio και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε πάνω του γρήγορα κι εύκολα.

  • Δημιουργήστε εύκολα ringtones και ήχους ειδοποιήσεων
  • Ενώστε σύντομα μουσικά clips και δημιουργήστε ένα νέο μουσικό αρχείο
  • Εμπλουτίστε τα ήχου αρχεία σας με την εφαρμογή διαφόρων εφέ
  • Εισάγετε κι εξάγετε γρήγορα ήχου αρχεία
  • Επεξεργαστείτε με ευκολία ετικέτες ID3
  • Χρησιμοποιήστε το χωρίς κανένα πρόβλημα εξίσου σε Windows και Mac OS

Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας ήχου, σας παρέχεται η δυνατότητα προ-επισκόπησης των εφέ σε πραγματικό χρόνο ελέγχοντας άμεσα και με ευκολία το αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται να ξανα-κωδικοποιήσετε το αρχείο. Αυτός ο δωρεάν online MP3 επεξεργαστής σας παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής ήχου χωρίς καμία απολύτως απώλεια στην ποιότητα.



Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας ήχου σας παρέχει τον πιο εύκολο τρόπο επεξεργασίας ήχου μιας και βασίζεται σε browser. Με ένα απλό click μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και δε χρειάζεται να συνδεθείτε ή να εγκαταστήσετε κάποιο άλλο plugin στον υπολογιστή σας.

κοπεί και να συγχωνεύσει ήχου

Δυνατότητα Διαφόρων Λειτουργιών Επεξεργασίας

Αποκοπή, trim, διαχωρισμός, ένωση, κλπ. λειτουργίες επεξεργασίας παρέχονται από τον δωρεάν επεξεργαστή ήχου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποθηκεύσετε το μέρος του audio που επιθυμείτε και να το ορίσετε ως ήχο ειδοποίησης ή απλά να αποκόψετε μέρη που δεν σας αρέσουν σε ένα μεγάλο μουσικό αρχείο. Επιπρόσθετα, σας παρέχεται η δυνατότητα να συγχωνεύσετε διάφορα audios σε ένα αρχείο.

προσθέσετε εφέ μουσική

Τέλειο Ήχου με Καλλιτεχνικά Εφέ

Οι μουσικόφιλοι μπορούν να εμπλουτίσουν τα ήχου αρχεία τους προσθέτοντας πληθώρα εφέ. Πχ. μπορείτε να μιξάρετε δυο τραγούδια και να δημιουργήσετε ένα νέο εμπλουτισμένο αρχείο. Φυσικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε περαιτέρω αυτό το αρχείο εισάγοντας ηχητικά εφέ.

υποστηρίξει διάφορες μορφές

Υποστήριξη Πληθώρας Διαφορετικών Ήχου Μορφών

Το συγκεκριμένο εργαλείο όχι μόνο σας παρέχει τη δυνατότητα επεξεργασίας ήχου αρχείων online , αλλά επίσης σας βοηθάει να επεξεργαστείτε τον ήχο video αρχείων. Μετά την εισαγωγή video, ο επεξεργαστής θα αποσπάσει το audio και θα εμφανίσει την κυματομορφή του. Κατόπιν, μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την επεξεργασία και να το εξάγετε σε διάφορες audio μορφές, όπως πχ. MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV, κλπ.

Επεξεργαστή ετικετών ID3

Συνοδεύεται από Δυνατό ID3 Επεξεργαστή

Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης της μουσικής βιβλιοθήκης σας είναι να εισάγετε πληροφορίες σε κάθε τραγούδι κι album σας. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε τίτλο, καλλιτέχνη, έτος και genre. Επίσης, σας παρέχει τη δυνατότητα να ορίσετε κάποιο μουσικό cover για εύκολη αναγνώριση της μουσικής.

να ακούσετε κατά την επεξεργασία

Ακούστε το Ήχου όσο το Επεξεργάζεστε

Ο Δωρεάν Online Επεξεργαστής Ήχου της Αpowersoft έχει μια ιδιαιτέρως εύκολη στην χρήση επιφάνεια εργασίας μέσω της οποίας μπορείτε να ελέγχετε εύκολα την επεξεργασία ήχου. Εμφανίζει το audio ως κυματομορφή οπότε μπορείτε να έχετε και οπτική επαφή των λειτουργιών. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας MP3 αρχείων online, απλά πατήστε το κουμπί "Play" για να τσεκάρετε τα εφέ.

εύκολα και δωρεάν

Δωρεάν, Ασφαλές κι Εύκολο στην Χρήση

Η χρησιμοποίηση αυτού του εργαλείου είναι τελείως δωρεάν. Δεν θα σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή, να γίνετε μέλος ή να εγκαταστήσετε πρόσθετα τρίτων. Λειτουργεί εξίσου καλά σε Windows και Mac. Μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί σε όλους τους browsers άμεσα. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, δεν θα σας παρενοχλήσουν αναδυόμενες ή οποιουδήποτε άλλου τύπου διαφημίσεις, ούτε βεβαίως θα μολυνθεί ο υπολογιστής σας από οποιοδήποτε ιό!

διαφημίσεις προώθησης

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή