Δωρεάν Πρόγραμμα Οnline Μεταφοράς σε iPhone της Apowersoft

Δωρεάν Πρόγραμμα Οnline Μεταφοράς σε iPhone
Αξιολόγηση:4.2 /5(με βάση 64 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Το Δωρεάν Online Πρόγραμμα Μεταφοράς σε iPhone είναι ένα πολύπλευρο εργαλείο μεταφοράς για iOS το οποίο εκτελεί δωρεάν μεταφορά αρχείων σε iPad, iPod και iPhone. Είναι δωρεάν λογισμικό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μεγάλη γκάμα αρχείων μεταξύ iPod, iPhone, iPad, υπολογιστή και iTunes.

  • Δωρεάν μεταφορά αρχείων από συσκευές iOS στον Υπολογιστή/iTunes
  • Εύκολη εισαγωγή περιεχομένων πολυμέσων σε iPhone/iPad/iPod χωρίς iTunes
  • Άριστη διαχείριση των συσκευών σας iPhone, iPad και iPod Touch
  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν ήχους κλήσης και να προσθέσετε νέες λίστες αναπαραγωγής
  • Σύρετε τα αρχεία σας στο iTunes για να αναδημιουργήσετε την Βιβλιοθήκη στο iTunes
  • Συμβατό με όλα τα λειτουργικά iOS, συμπεριλαμβανομένου του νέου iOS 8

Ίσως θέλετε να μεταφέρετε δωρεάν τα περιεχόμενα του iPhone στον υπολογιστή όταν ξαφνικά χαλάει ο σκληρός δίσκος σας. Ίσως έχετε μπερδευτεί για το πώς θα μεταφέρετε τα τραγούδια σας από το iPod Touch στον Η/Υ δωρεάν όταν κατά λάθος σβήνετε την μουσική συλλογή σας στον υπολογιστή σας. Το Πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς για iPhone της Apowersoft είναι η καλύτερη λύση για να μεταφέρετε αρχεία από μια iΣυσκευή στον υπολογιστή σας για να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας. Είναι απλό στην λειτουργία, ωστόσο πολυλειτουργικό. Αντίθετα με άλλα εργαλεία δωρεάν μεταφοράς σε iPhone, είναι 100% εντελώς δωρεάν χωρίς οποιοδήποτε κρυφό κόστος ή περιορισμοί. Τα ακόλουθα τέλεια χαρακτηριστικά θα εξηγήσουν γιατί οι χρήστες προτιμούν αυτό το μοδάτο, καινούριο, δωρεάν online εργαλείο μεταφοράς για iPhone/iPad/iPod.

Εξαγωγή

Εξαγωγή αρχείων από συσκευές iOS devices σε iTunes/Υπολογιστή

Το δωρεάν Πρόγραμμα Μεταφοράς αρχείων σε iPhone/iPad/iPod διαθέτει την ικανότητα τήρησης αντιγράφων ασφαλείας για ένα μεγάλο αριθμό από περιεχόμενα πολυμέσων σε συσκευές iOS. Τα αρχεία περιέχουν μουσική, βίντεο, τηλεοπτικές παραστάσεις, iBooks, φωτογραφίες, φωνητικές υπενθυμίσεις, iTunes U, εκπομπές Pod (podcasts) και πολλά άλλα.

Μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή: Μπορείτε να αντιγράψετε τα σημαντικά αρχεία σας από iPhone/iPod/iPad στον υπολογιστή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κάνοντας κλικ στο κουμπί Εξαγωγή.

Αντίγραφα ασφαλείας στο iTunes: Αν θέλετε να ανακτήσετε ή να αναδημιουργήσετε την Βιβλιοθήκη σας στο iTunes, σας βοηθάει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αρχεία πολυμέσων όλων των συσκευών iOS σας στο iTunes.

Εισαγωγή

Εισαγωγή περιεχομένων πολυμέσων σε iPhone/iPad/iPod

Σε περίπτωση που χάσετε τα αρχεία του υπολογιστή σας, μπορεί να χρειάζεται να μεταφέρετε αρχεία από τον Η/Υ σε μια συσκευή iOS. Αυτό το πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς σε iPod σας επιτρέπει να εισάγετε όλα τα τοπικά αρχεία σας στην συσκευή Apple iOS.

Προσθήκη αρχείων σε iPod/iPhone/iPad: Κάντε απλά κλικ στο κουμπί Εισαγωγή για να συγχρονίσετε τα τοπικά αρχεία που περιέχουν τραγούδια, εικόνες, βίντεο, βιβλία στο iPod/iPhone/iPad.

Μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών iOS: Μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα αρχεία πολυμέσων με την οικογένεια ή τους φίλους σας μεταφέροντάς τα από την συσκευή iOS σας σε άλλες και το αντίστροφο.

Διαχείριση κοινών περιεχομένων πολυμέσων

Διαχείριση κοινών περιεχομένων πολυμέσων στις συσκευές σας iPod, iPhone και iPad

Αυτό το online δωρεάν λογισμικό όχι μόνο μεταφέρει αρχεία από iPod/iPhone/iPad στον Η/Υ δωρεάν αλλά επίσης διαχειρίζεται όλα τα αρχεία πολυμέσων σε συσκευές iOS. Διαγράψετε όλους τους ανεπιθύμητους ήχους κλήσης, βιβλία ήχου, τραγούδια, βίντεο, iBooks, φωνητικές υπενθυμίσεις κτλ., φορτώστε ξανά νέες λίστες αναπαραγωγής για τα περιεχόμενα πολυμέσων. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι παρέχει έναν εσωτερικό δημιουργό ήχων κλήσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικούς ήχους κλήσης για το iPhone σας κάνοντας επιλογή και αποκοπή σε οποιαδήποτε πηγή ήχου.

Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών

Διαχείριση προσωπικών πληροφοριών σε συσκευές Apple iOS

Το δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης για iPhone/iPad/iPod σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, μηνυμάτων, σελιδοδεικτών, ημερολογίων και σημειώσεων.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή ή Εξαγωγή για να εισάγετε/εξάγετε ξεχωριστά τις επαφές, μηνύματα, σελιδοδείκτες, ημερολόγια και σημειώσεις σε τέσσερις μορφές – εισαγωγή από/εξαγωγή στο Outlook, εισαγωγή/εξαγωγή στο Gmail, εισαγωγή από/εξαγωγή ως αρχείο CSV και εισαγωγή από/εξαγωγή ως αρχείο VCF.

Δημιουργήστε νέες επαφές, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, διαγράψτε ανεπιθύμητες προσωπικές πληροφορίες και ανακτήστε τις χαμένες προσωπικές σας πληροφορίες. Επιπροσθέτων, μπορείτε να συγχωνεύσετε διάφορες διπλότυπες εγγραφές σε μία.

Διαχείριση εφαρμογών σε συσκευές iOS

Διαχείριση εφαρμογών σε συσκευές iOS

Το πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς σε iPhone σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές σας σε συσκευές Apple iOS. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε, απεγκαταστήσετε και να ενημερώσετε άμεσα τις εφαρμογές σας στις συσκευές iPhone/iPad/iPod Touch. Και μπορείτε γρήγορα να βρείτε αυτή που θέλετε ανάμεσα από έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης.

Εύκολο στην χρήση, ωστόσο ισχυρό

Εύκολο στην χρήση, ωστόσο ισχυρό

Μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα αυτό το δωρεάν εργαλείο χωρίς να κάνετε λήψη ή εγγραφές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ στο κουμπί Εκκίνηση Εφαρμογής.

Υποστηρίζει όλες τις συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένων των iPod Touch, iPad 2, το νέο iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, και iPhone 6/6 Plus κτλ.

Παρέχει δωρεάν τρία ενσωματωμένα εργαλείο – πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3, πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων Plist, δημιουργό Ringtone.

διαφημίσεις προώθησης

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή