Βοηθός Τερματισμού Windows

Βοηθός Τερματισμού Windows
Αξιολόγηση:4.2 /5(με βάση 1 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Ο Βοηθός Τερματισμού Windows σας παρέχει την καλύτερη λύση για τερματισμό των Windows αυτόματα. Ωστόσο, έχει περισσότερες δυνατότητες από την απενεργοποίηση ενός υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας ώστε να κάνει αυτόματα αποσύνδεση, επανεκκίνηση, αδρανοποίηση ή εκτέλεση προγραμμάτων και άνοιγμα διεύθυνσης URL σε συγκεκριμένο χρόνο. Απλά δημιουργήστε την εργασία και έπειτα το πρόγραμμα θα το κάνει για εσάς τέλεια.

  • Δώστε τη δυνατότητα στον υπολογιστή σας με Windows να κάνει αυτόματο τερματισμό
  • Προγραμματίστε εκτέλεση προγραμμάτων ή άνοιγμα αρχείων, διευθύνσεων URL σε σταθερό χρόνο
  • Εμφανίστε μηνύματα και δημιουργήστε σημειώσεις για υπενθύμιση γεγονότων
  • Υποστήριξη κλειδώματος του υπολογιστή σας προκειμένου να προστατευτούν τα δεδομένα ή τα αρχεία σας
  • Συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows
  • Πείτε πότε θέλετε να κάνετε διάλειμμα με οπτική υπενθύμιση διαλείμματος

Το πρόγραμμα είναι ένα χρονόμετρο τερματισμού των Windows το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρέπει να φύγετε από τον υπολογιστή σας για μια χρονική περίοδο. Εσείς απλά χρειάζεται να δημιουργήστε την εργασία προκείμενου να διασφαλίσετε τον υπολογιστή και τα αρχεία σας. Επιπρόσθετα, μπορεί να σας υπενθυμίσει το ημερήσιο χρονοδιάγραμμα με τη δημιουργία σημειώσεων.

Λήψη

Απενεργοποίηση των Windows

Απλός Τρόπος για Απενεργοποίηση των Windows

Ο Βοηθός Τερματισμού των Windows σας δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε αυτόματα τα Windows με διάφορους τρόπους. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο για την απενεργοποίηση του υπολογιστή. Ή απλά κάντε τις ρυθμίσεις για να επιτρέψετε απενεργοποίηση του υπολογιστή όταν γίνει διακοπή ρεύματος, υπερθέρμανση ή μείνει ανενεργός για κάποιο χρονικό διάστημα. Απαιτεί μόνο δύο βήματα για να γίνει αυτό – επιλέξτε "Ενέργεια" και "Γεγονός" και έπειτα το πρόγραμμα θα αναλάβει τα υπόλοιπα για εσάς.

Υποστηρίζει Όλα τα Λειτουργικά Συστήματα Windows

Υποστηρίζει Όλα τα Λειτουργικά Συστήματα Windows

Το λογισμικό λειτουργεί καλά με όλα τα λειτουργικά συστήματα Windows συμπεριλαμβανομένων των Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista, ή Windows XP και είναι διαθέσιμο για διαχείριση του υπολογιστή σας οποτεδήποτε.

Προγραμματίζει να Εκτελέσει ένα Πρόγραμμα

Προγραμματίζει να Εκτελέσει ένα Πρόγραμμα ή να Ανοίξει ένα Αρχείο

Ο Βοηθός Τερματισμού Windows σας υποστηρίζει στη δημιουργία εργασιών για άνοιγμα αρχείων, διευθύνσεων URL ή αυτόματα εκκίνηση προγραμμάτων. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, δεν θα ξεχνάτε πλέον τα σημαντικά γεγονότα. Το λογισμικό αυτό θα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με ένα έγγραφο ή να ελέγξετε μια ιστοσελίδα σε συγκεκριμένο χρόνο. Είναι βολικό να δημιουργήσετε διάφορες εργασίες για να εκτελέσετε συγκεκριμένες ενέργειες για ολόκληρη την ημέρα βελτιώνοντας κατά πολύ την αποδοτικότητά σας.

Πολλαπλές Λειτουργίες για Διαχείριση Εργασιών των Windows

Πολλαπλές Λειτουργίες για Διαχείριση Εργασιών των Windows

Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τερματισμό ενός Η/Υ με Windows αλλά μπορεί επίσης να εκτελέσει άλλες εργασίες όπως αποσύνδεση, επανεκκίνηση, ενεργοποίηση ή αδρανοποίηση του υπολογιστή σας και περισσότερα. Όλες αυτές οι λειτουργίες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας. Μετά την προσθήκη αυτών των εργασιών μπορείτε να κάνετε μετακίνηση, διαγραφή, καθαρισμό ή επεξεργασία στην λίστα εργασιών οποτεδήποτε. Πριν την εκτέλεση αυτών των εργασιών, το παράθυρο αντίστροφης μέτρησης θα αναδυθεί στην επιφάνεια εργασίας για να σας ειδοποιήσει. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να εκτελέσετε ή να διαγράψετε την εργασία αμέσως.

Διασφαλίζει Αρχεία και Δεδομένα του Υπολογιστή

Διασφαλίζει Αρχεία και Δεδομένα του Υπολογιστή

Σας επιτρέπει να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας και να αποτρέψετε άλλους από το να τον χρησιμοποιήσουν κατά την απουσία σας. Απλά ρυθμίστε τον χρόνο και τον κωδικό πρόσβαησς και έπειτα το μηχάνημα θα απαιτεί κωδικό πρόσβασης για την περίοδο που ορίζεται από εσάς. Τυχόν χρήστες θα πρέπει να εισάγουν των κωδικό πρόσβασης όταν συνδέονται στον υπολογιστή σας. Άτομα χωρίς εξουσιοδότηση δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να περιηγηθούν στον υπολογιστή σας ή να κλέψουν τα πολύτιμα δεδομένα και τα αρχεία σας.

Οπτική Υπενθύμιση Διαλείμματος

Χρησιμοποιείται ως Οπτική Υπενθύμιση Διαλείμματος

Είναι εύκολο να χάσετε την αίσθηση του τόπου και του χρόνου όταν είστε βαθιά απορροφημένος στη δουλειά σας αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Ο Βοηθός Τερματισμού Windows επίσης λειτουργεί και ως λογισμικό Υπενθύμισης Διαλείμματος για να σας υπενθυμίζει πότε είναι ώρα να ξεκουραστείτε. Σας παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας λέξεων και προτάσεων για παρότρυνση κατά βούληση και είναι εύκολη η επεξεργασία χρωμάτων και προσθήκη ήχων ή εικόνων προς υπενθύμισή σας.

Ένας Καλός Βοηθός για ένα Πολυάσχολο Άτομο

Ένας Καλός Βοηθός για ένα Πολυάσχολο Άτομο

Μερικές φορές, είστε απασχολημένος με δουλειές όταν εργάζεστε στον υπολογιστή σας και μπορεί εύκολα να ξεχάσετε κάποια σημαντικά γεγονότα. Με τον Βοηθό Τερματισμού των Windows μπορείτε να επιτρέψετε στον υπολογιστή σας να εμφανίζει αυτόματα μηνύματα στην επιφάνεια εργασίας σε συγκεκριμένο χρόνο και να δημιουργεί ένα σημείωμα προς υπενθύμιση. Η υπενθύμιση θα εμφανιστεί σε πλήρη οθόνη ή σε αναδυόμενο παράθυρο.

διαφημίσεις προώθησης

Νέα

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα Πόροι

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή