Κυκλοφόρησε το Πρόγραμμα Λήψης Καταγραφής Βίντεο V6.0
Σχόλιο

Κυκλοφόρησε το Πρόγραμμα Λήψης Καταγραφής Βίντεο V6.0

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Στις 27 Ιουλίου 2016, κυκλοφόρησε το Πρόγραμμα Λήψης Καταγραφής Βίντεο V.6. Το Πρόγραμμα Λήψης Καταγραφής Βίντεο είναι ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο εργαλείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί λήψη βίντεο από το YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo, Lynda και περισσότερους ιστότοπους βίντεο. Αυτό παρέχει επίσης μετατροπέα βίντεο, εγγραφέα οθόνης, βιβλιοθήκη και εργαλεία πολυμέσων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά από τους χρήστες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό στον Η/Υ σας. Με αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα σχεδόν τα βίντεο από πολυσύχναστους ιστότοπους στον τοπικό σας δίσκο ή να τα μεταφέρετε στις κινητές σας συσκευές προκειμένου να απολαύσετε αναπαραγωγή αυτών των αρχείων χωρίς περιορισμούς.

Η Έκδοση 6.0 προσθέτει στο εργαλείο αυτό πολλές και σημαντικές βελτιώσεις που θα σας προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Λήψη

Νέες Λειτουργίες

1. Διαθέσιμη η Απευθείας Λήψη Ήχου

Επιλέξτε τη μορφή Ήχου, έπειτα μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας λήψη οποιουδήποτε βίντεο σε μορφή ήχου (MP3&AAC) πραγματοποιώντας αντιγραφή και επικόλληση του βίντεο URL.

2. Ισχυρή Λειτουργία Εντοπισμού

Με την ανεξάρτητη σελίδα Εντοπισμού και μια μεγάλη επιλογή πυρήνων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη περισσότερων κρυπτογραφημένων βίντεο. Για παράδειγμα, το εργαλείο αυτό θα εντοπίσει τα πραγματικά αρχεία βίντεο καθώς πραγματοποιείτε αναπαραγωγή βίντεο με προστασία που υιοθετούν τα HTTP, HTTPS, RTMP, RTMPT και άλλα πρωτόκολλα στην σελίδα Εντοπισμού.

ανιχνεύουν το βίντεο

3. Βιβλιοθήκη με Πλούσιο Περιεχόμενο

Δεν γνωρίζετε ποια βίντεο να παρακολουθήσετε; Αυτή η νέα ενσωματωμένη Βιβλιοθήκη μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια τεράστια συλλογή από online πόρους βίντεο που περιλαμβάνουν τα Πρόσφατα, Προτεινόμενα και Δημοφιλή. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε περισσότερα βίντεο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Με αυτή την υπέροχη Βιβλιοθήκη, δεν θα χάσετε ξανά τα πιο μοδάτα βίντεο του διαδικτύου.

βιβλιοθήκη

4. Προσεκτική Λίστα Εργασιών

Όλες οι εργασίες διαιρούνται σε τρεις τύπους – Πραγματοποιείται Λήψη, Ολοκληρωμένα και Απορρίμματα. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε ενήμεροι για την κατάσταση όλων των εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο για τα οποία πραγματοποιείται λήψη και αυτά που έχει ολοκληρωθεί η λήψη τους. Και ακόμα και αν διαγράψετε κάποια βίντεο κατά λάθος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά τους από τα Απορρίμματα.

λίστα εργασιών

5. Έξυπνος Προγραμματισμός Εργασιών

Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχουν πολλά βίντεο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε λήψη τους γεγονός που μπορεί να είναι χρονοβόρο. Ωστόσο, με τη βοήθεια του Προγραμματισμού Εργασιών, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες. Απεναντίας, θα εξοικονομήσετε χρόνο ώστε να κάνετε άλλα σημαντικά πράγματα. Επιλέξτε ¨Τερματισμός¨, ¨Κλείδωμα¨, ¨Αναστολή Λειτουργίας¨ ή ¨Έξοδος¨, έπειτα ο υπολογιστής σας θα ενεργήσει ανάλογα μόλις έχει πραγματοποιηθεί η λήψη όλων των βίντεο.

πρόγραμμα

Βελτιστοποιημένες Λειτουργίες

1. Πιο Συνοπτικό και Ξεκάθαρο Περιβάλλον Εργασίας Χρήστη

Προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία χρήστη, ο προγραμματιστής σχεδίασε εκ νέου το περιβάλλον εργασίας της έκδοσης 6.0 σύμφωνα με τις τελευταίες βασικές αρχές σχεδιασμού και τεχνολογίας.

2. Άριστος Εγγραφέας Οθόνης

Οι προγραμματιστές έχει βελτιστοποιήσει τον Εγγραφέα Οθόνης του Προγράμματος Λήψης Καταγραφής Βίντεο 6.0 σε μεγάλο βαθμό. Τώρα, μπορείτε να πραγματοποιείτε εγγραφή οθόνης με περισσότερο επαγγελματικό και ευέλικτο τρόπο.

οθόνη ρεκόρ

3. Ολοκληρωμένος Μετατροπέας Βίντεο

Δεν θα μπορούσατε θα πραγματοποιήσετε απευθείας λήψη της επιθυμητής μορφής καθώς υπάρχουν τόσο πολλές συσκευές στην αγορά. Ευτυχώς, η νέα λειτουργία μετατροπής βίντεο υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές οι οποίες είναι συμβατές με τις περισσότερες συσκευές όπως τα iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD, κτλ.

μετατρέπω

4. Πιο Αποτελεσματικοί Λογαριασμοί

Αυτό υποστηρίζει περισσότερους λογαριασμούς για ιστότοπους με βίντεο επί πληρωμή. Για παράδειγμα, συμπληρώστε τον λογαριασμό και τον κωδικό πρόσβασής σας στο lynda.com στο τμήμα παραθύρου Λογαριασμοί, έπειτα μπορείτε να αποθηκεύεστε όλα τα βίντεο τα οποία έχετε πληρώσει από το Lynda στον τοπικό σας δίσκο.

προσθήκη λογαριασμού

5. Πιο Γρήγορη Ταχύτητα Λήψης

Σας έχει ενοχλήσει ποτέ η αργή ταχύτητα λήψης; Χρησιμοποιώντας την έκδοση 6.0, μπορείτε να απολαύσετε πιο γρήγορη ταχύτητα λήψης η οποία μπορεί να ανέρχεται στα 10 MB/δευτερόλεπτο. Συνεπώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη μιας ταινίας εντός μερικών λεπτών.

Εκτός από όλες τις πρακτικές λειτουργίας που προαναφέρθηκαν, αυτό το εύχρηστο πρόγραμμα λήψης βίντεο διαθέτει επίσης πολλά καταπληκτικά και βολικά εργαλεία, όπως ¨Επεξεργασία Βίντεο¨, ¨Προσθήκη στο iTunes¨, ¨Προσθήκη στο κινητό¨, κτλ. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική άριστη απόδοσή του, το Πρόγραμμα Λήψης Καταγραφής Βίντεο V6.0 θα πρέπει να αποτελεί την καλύτερή επιλογή σας στην περίπτωση που αναζητάτε ένα πολυλειτουργικό πρόγραμμα λήψης βίντεο.

Λήψη

Αξιολόγηση:4.8 /5(με βάση 20 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή