Λήψη Καταγραφή Βίντεο

Λήψη Βίντεο από Πλήθος Ιστοσελίδων

Κριτικές (0)
Αποποίηση Ευθυνών
ΚΥΛΙΣΗ

Εύκολη Λήψη Online Βίντεο από Πολυάριθμους Ιστότοπους

Αυτό το ισχυρό και παραγωγικό πρόγραμμα λήψης βίντεο μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη και αποθήκευση βίντεο από Dailymotion, Vevo, YouTube, Vimeo, Fox, AcFun, Lynda, Bilibili, Youku και Hulu, όπως επίσης και από εκατομμύρια άλλες ιστοσελίδες. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη online βίντεο τα οποία μεταδίδονται με συνεχή ροή από τα HTTP, FTP, RTMP και άλλα πρωτόκολλα μεταφοράς πολυμέσων. Σας επιτρέπεται επίσης να πραγματοποιείτε παράλληλη λήψη πολλαπλών βίντεο γεγονός που σας εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Μάθετε Περισσότερα

Επικόλληση URL

Πραγματοποιήστε λήψη βίντεο από το YouTube, το Vimeo και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους με βίντεο κάνοντας απευθείας αντιγραφή και επικόλληση της ιστοδιεύθυνσης URL.

Εξωτερική Ανίχνευση

Ενεργοποιήστε την εξωτερική ανίχνευση και κάντε αναπαραγωγή βίντεο από το Groove3, το Udemy ή άλλους κρυπτογραφημένους ιστότοπους, στη συνέχεια το εύχρηστο αυτό εργαλείο θα εντοπίσει το αρχείο βίντεο και θα πραγματοποιήσει άμεση λήψη του.

Εσωτερική Ανίχνευση

Οι προγραμματιστές ενσωματώνουν στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome το Λήψη Καταγραφή Βίντεο. Συνεπώς, όταν κάνετε αναπαραγωγή ενός βίντεο που ακολουθεί το πρωτόκολλο RTMP στην καρτέλα Ανίχνευση, το λογισμικό αυτό θα ανιχνεύσει αυτόματα ακριβώς αυτό το αρχείο βίντεο και θα ξεκινήσει την λήψη του αμέσως.

Λήψη Λίστας Αναπαραγωγής

Πραγματοποιήστε έξυπνα λήψη βίντεο από το κανάλι του YouTube. Μπορείτε να επιλέξετε ένα η περισσότερα βίντεο για λήψη καθώς κάνετε επικόλληση του URL της λίστας αναπαραγωγής.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετατροπή Βίντεο και Ήχου σε Οποιαδήποτε Μορφή

Μπορείτε να επιλέξετε μια μορφή από MP4, FLV, 3GP, MP3 και περισσότερες μορφές όταν πραγματοποιείτε λήψη ενός αρχείου πολυμέσων. Ή μπορείτε να το μετατρέψετε σε οποιαδήποτε μορφή μόλις γίνει η λήψη με βάση τις ανάγκες σας. Αυτό υποστηρίζει επίσης 4Κ και HD.

Μάθετε Περισσότερα
Βίντεο
MP4, MKV, AVI, 3GP, FLV, WMV, HEVC, H.264, SWF, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Ήχος
MP3, WMA, WAV, MP2, AAC, M4R, M4A, AC3, OGG, FLAC, AIFF, RealMedia
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δυνατό Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Πολυμέσων

Με αυτό το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο και ήχου σε οποιαδήποτε μορφή. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να αλλάξετε το μέγεθος στο παράθυρο του προγράμματος αναπαραγωγής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μάθετε Περισσότερα
Δωρεάν Αναπαραγωγή
Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνική, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο καθώς γίνεται η λήψη παρά να περιμένετε μέχρις ότου αυτό ολοκληρωθεί.
Γρήγορη Λήψη
Βασιζόμενο στον ανεξάρτητο επιταχυντή, αυτό αλλάζει αυτόματα σε λειτουργία λήψης υψηλής ταχύτητας μόλις προστεθεί η εργασία. Η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φτάνει μέχρι τα 10ΜΒ/s.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Παρέχει στους Χρήστες Περισσότερα Χρήσιμα Εργαλεία

Το Λήψη Καταγραφή Βίντεο δεν προορίζεται μόνο για λήψη βίντεο αλλά διαθέτει επίσης μεγάλες δυνατότητες εγγραφής, μετατροπής, βιβλιοθήκη και περισσότερα χρήσιμα εργαλεία.

Μάθετε Περισσότερα

Εγγραφέας Οθόνης

Με το εργαλείο αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή ζωντανών βίντεο ροής και όλων των δραστηριοτήτων στην επιφάνεια εργασίας.

Πρόγραμμα Επεξεργασίας Βίντεο&Ήχου

Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μετατροπέα, σας δίνεται η δυνατότητα μετατροπής των βίντεο που έχετε πραγματοποιήσει λήψη ή αυτών που αποθηκεύσατε στον Η/Υ σας σε οποιαδήποτε μορφές βίντεο ή ήχου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε επεξεργασία των βίντεο σας, όπως περικοπή, αποκοπή, προσθήκη υπότιτλων κτλ.

Βιβλιοθήκη

Με τη Βιβλιοθήκη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των πιο πρόσφατων και μοδάτων βίντεο με μόνο ένα κλικ ή να αναζητήσετε βίντεο που σας ενδιαφέρουν.

Προσθήκη στο iTunes

Η λειτουργία αυτή σας βοηθάει να προσθέσετε τα ληφθέντα βίντεο ή τα αρχεία ήχου στο iTunes του Η/Υ σας πανεύκολα.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • κατεβάσετε
 • ανιχνεύουν
 • βιβλιοθήκη
 • ρεκόρ
 • μετατρέπω

  Γιατί να Επιλέξετε το Λήψη Καταγραφή Βίντεο

  Αξιολόγηση: 5.0- με βάση 97 αξιολογήσεις.
  • Το Λήψη Καταγραφή Βίντεο της Apowersoft λειτουργεί μια χαρά σε μένα. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Η λήψη βίντεο σε δέσμη μου εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο όταν κατεβάζω online βίντεο και η ποιότητα του βίντεο εξόδου είναι φοβερή!

   Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος, κατεβάζω με επιτυχία βίντεο από το Hulu και το CBS. Τώρα μπορώ να αποθηκεύσω τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά επεισόδια στο iPhone μου και να τα απολαύσω καθ’ οδόν.

  • Με βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ. Με το Λήψη Καταγραφή Βίντεο, μπορώ να κατεβάσω εύκολα αρχεία ΜΡ3 από το YouTube. Μερικές φορές μου επιτρέπει να κατεβάσω ένα τραγούδι από το Vevo μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Σας ευχαριστώ!

   Μιλάμε για δυνατό εργαλείο. Όχι μόνο με βοηθάει να κατεβάσω πολλά βίντεο από ιστοσελίδες αλλά μου παρέχει επίσης τη χρήσιμη λειτουργία εγγραφής και μετατροπής. Δεν χρειάζεται να αγοράσω και άλλο μετατροπέα πλέον. Ευχαριστώ.

   Γνωσιακή Βάση

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή
   Click below to install