Πώς να Δημιουργήσετε Ήχο Κλήσης για iPhone
Σχόλιο

Πώς να Δημιουργήσετε Ήχο Κλήσης για iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

To iPhone είναι γνωστό ότι είναι ιδιαιτέρως δύσκολο στην προσαρμογή του σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Η δημιουργία ringtone για iPhone είναι γνωστό ότι είναι πιο δύσκολη και πιο περίπλοκη συγκρητικά με ενός Android. Βεβαίως, σε αυτό το σημείο κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί, γιατί να προσαρμόσει/προσωποποιήσει ένα ήχο κλήσης για το iPhone του, όταν μάλιστα μπορεί να διαλέξει από πληθώρα προ-επιλεγμένων ήχων που είναι διαθέσιμοι?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιος θα ήθελε να προσαρμόσει/προσωποποιήσει τα iPhone ringtones του. Πρώτα από όλα, οι προ-επιλεγμένοι ήχοι κλήσης που διαθέτει ένα iPhone είναι σε γενικές γραμμές βαρετοί και κοινότυποι. Επίσης, ακούγοντας το αγαπημένο σας τραγούδι ή ήχο όταν σας καλούν ή όταν λαμβάνετε κάποιο SMS σίγουρα θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο χαρούμενοι και πιο χαμογελαστοί. Αποδεχόμαστε καλύτερα ήχους που ακούγονται πιο προσωπικοί και γνωστοί παρά όταν είναι προ-επιλεγμένοι από τρίτους. Τέλος, ορίζοντας μοναδικούς ήχους κλήσης ανά επαφή θα σας βοηθήσει να ταυτοποιείτε ποιος σας καλεί ή σας στέλνει SMS χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε το κινητό σας. Διαβάζοντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα σίγουρα θα αναρωτιέστε εάν είναι δυνατός ο ορισμός τραγουδιού ως ήχο κλήσης για iPhone? Και φυσικά η απάντηση είναι, Ναι! Για να μάθετε περισσότερα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.

Τρόποι σχετικά με το πώς δημιουργείται ήχος κλήσης για iPhone

1

Μέσω iTunes

Εάν σας ενδιαφέρει η δημιουργία ήχου κλήσης για iPhone 6 ή άλλες εκδόσεις iPhone, τότε θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε τη τελευταία έκδοση του iTunes, δλδ. το iTunes 12.1. Αλλά, ακόμα κι αν έχετε το iTunes εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας και έτοιμη την λίστα τραγουδιών που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για τους ήχους κλήσης, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος σε μεταφορές αρχείων και συγχρονισμούς, ωστόσο ο τρόπος μέσω iTunes είναι αποτελεσματικός. Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

 • Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι το τραγούδι που θέλετε να ορίσετε ως ήχο κλήσης βρίσκεται στη βιβλιοθήκη, εάν όχι, τότε θα πρέπει να το μεταφέρετε εκεί. Κατόπιν, δεξί click στο τραγούδι που επιθυμείτε κι επιλέξτε “Απόκτηση Πληροφοριών”. Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέξτε “επιλογές” και τικάρετε “έναρξης” χρόνος και “δlakoπη” χρόνος. Προσδιορίστε τον χρόνο μέσα στο συγκεκριμένο μουσικό αρχείο που επιθυμείτε ο ήχος κλήσης σας να ξεκινάει και να λήγει, βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος χρόνος δεν υπερβαίνει τα 30 δευτερόλεπτα. Τέλος, click “Ok” και δεξί click ξανά στο μουσικό αρχείο.
 • oρισμός ώρας έναρξης για ringtone

 • Τώρα, click “Δημιουργία έκδοσης AAC”. Το τραγούδι θα εμφανιστεί πάλι στην λίστα εις διπλούν. Κατόπιν, click “επιλογές” και “Απόκτηση Πληροφοριών”. Εναλλακτικά, ξετικάρετε τα κουτάκια “έναρξη”και “δlakoπη”.
 • Δημιουργία έκδοσης AAC

 • Δεξί click ξανά στο τραγούδι/μουσικό αρχείο κι επιλέξτε “Εμφάνιση εξερευνητής στο Windows Explorer”. Θα πρέπει να προβείτε σε μετονομασία του αρχείου και σε αλλαγή της επέκτασης από .m4a σε .m4r.
 • Εμφάνιση στην εξερευνητής τωv Windows

 • Διπλό click στο αρχείο και προσθήκη του στη βιβλιοθήκη κάτω από “ήχοι”. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή και click “ήχοι”. Τικάρετε “συγχρονισμός ήχος” και click “εφαρμογή”. Κατόπιν, ανοίξτε με τη σειρά στο iPhone σας “ρυθμίσεις”, “ήχοι”, και “ήχος κλήσης”. Ο νέος ήχος κλήσης που προσθέσατε θα πρέπει να βρίσκεται στην λίστα “προσαρμοσμένοι ήχοι”.

προσαρμοσμένοι ήχοι

2

Μέσω Εφαρμογών Τρίτων

Ξεκάθαρα, η πιο πάνω μέθοδος σχετικά με το πώς δημιουργείται ήχος κλήσης για iPhone δεν είναι ιδανική για όλους. Είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα και χρειάζεται να προβείτε σε πολλές ενέργειες έως ότου καταφέρετε να δημιουργήσετε το δικό σας ήχο κλήσης. Φυσικά, υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γλυτώσετε χρόνο και κόπο. Εάν λοιπόν επιθυμείτε ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας ήχων κλήσης για iPhone, το οποίο όμως σχετίζεται με εμφανίσεις διαφημίσεων τρίτων, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το Ringtone Designer. Εάν από την άλλη δε σας πειράζει να ξοδέψετε ένα δολάριο, τότε σαφώς και θα πρέπει να προτιμήσετε το Ringtone Designer Pro το οποίο κοστίζει $0.99.

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε στο iPhone σας την εφαρμογή που επιθυμείτε. Τρέξτε την εφαρμογή κι επιλέξτε το τραγούδι/μουσικό αρχείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ήχου κλήσης.
 • Λήψη

 • Κατόπιν, θα εμφανιστεί η κυματομορφή του τραγουδιού/μουσικού αρχείου και θα σας ζητηθεί να προσδιορίσετε το μέρος του αρχείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ύστερα, πατήστε το εικονίδιο “αναπαραγωγή” για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.
 • Αφού ολοκληρώσετε κι αυτό το στάδιο, πατήστε το εικονίδιο “αποθήκευση” που βρίσκεται δεξιά. Ανοίξτε τα iTunes και προσθέστε τον ήχο που δημιουργήσατε στη βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας την λειτουργία “κοινή χρήση αρχείων”.
 • Συνδέστε το iPhone σας στο iTunes και συγχρονήστε το smartphone σας για να μεταφέρετε το νέο ήχο.

tmobile

Δημιουργία Ringtone για iPhone Μέσω Λογισμικού Υπολογιστή

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές κινητών για να δημιουργείτε ringtones στο iPhone σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο της Αpowersoft και το Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft. Συγκρινόμενα με άλλες μεθόδους, αυτά τα δυο προτεινόμενα εργαλεία είναι σαφώς πιο ευκολόχρηστα και αποτελεσματικότερα από τα άλλα που είναι διαθέσιμα στην αγορά όσον αφορά τη δημιουργία ringtones για iPhones. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πως να δημιουργείτε τα δικά σας ringtones.

 • Κατεβάστε κι εγκαταστήστε το Μετατροπέας Βίντεο Στούντιο της Αpowersoft στον υπολογιστή σας.
 • Λήψη

 • Με το που θα ανοίξει η επιφάνεια εργασίας του, click “Πρόσθεση Αρχείων” που θα βρείτε στην πάνω αριστερή γωνία για να προσθέσετε μουσική.
 • Κατόπιν, click “Profile”, επιλέξτε “to Audio” στο μενού και βρείτε “M4R”.
 • Click “M4R” και “Μετατροπή”. Έτσι, θα μπορείτε να μετατρέπετε οποιαδήποτε μουσική σε μορφή συμβατή με iPhone ringtone.

mετατροπή Μουσική για το m4r

Με το πέρας της επιτυχούς μετατροπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft για να μεταφέρετε το ringtone στο iPhone.

 • Κατεβάστε κι εγκαταστήστε το Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft στον υπολογιστή σας.
 • Λήψη

 • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή μέσω USB καλωδίου.
 • Στην κύρια επιφάνεια εργασίας, click στο εικονίδιο “Μουσική” για να δείτε όλα τα τραγούδια/μουσικά αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας.
 • Click στο κουμπί “Ringtone” στην αριστερή πλευρά και κατόπιν “Εισαγωγή” για να μεταφέρετε τη M4R μουσική σας στο iPhone σας. Εντός ενός λεπτού, μπορείτε να δημιουργείτε iPhone ringtones εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας αυτά τα δυο εξαίρετα εργαλεία.

μεταφέρετε ήχο κλήσης για το iPhone

Συμβουλές: Επιπρόσθετα με τη ringtone λειτουργία, Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft εμπεριέχει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που σίγουρα θα λατρέψετε, όπως πχ. δυνατότητα μεταφοράς όλων των αρχείων από το iPhone στον υπολογιστή, διαχείριση multimedia, δυνατότητα backup κι επαναφοράς δεδομένων κινητού, λήψη στιγμιότυπων οθόνης απευθείας στον υπολογιστή, εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο της οθόνης iPhone στην οθόνη υπολογιστή, κλπ.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 15 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔιαχείρισης Τηλεφώνου.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή