Τρόποι διαγραφής τραγουδιών από iPhone
Σχόλιο

Τρόποι διαγραφής τραγουδιών από iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 20-06-2018 από

Το iPhone είναι δημοφιλέστατο όχι μόνο λόγω των πολλών λειτουργιών που διαθέτει, αλλά και της δυνατότητας που παρέχει στον χρήστη να διαχειρίζεται τα τραγούδια του όπως ακριβώς και στο iPod. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το iPhone παραμένει ένα από τα πλέον ξεχωριστά smartphones της αγοράς. Ωστόσο, ορισμένες φορές σίγουρα θα βρεθείτε στην ανάγκη διαγραφής τραγουδιών για να αποκτήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο. Πώς γίνεται όμως? Πολλοί χρήστες iPhone ήδη προβληματίζονται σχετικά με το πώς γίνεται διαγραφή τραγουδιών από iPhone.

Οι καλύτεροι τρόποι για διαγραφή μουσικής από iPhone

Λύση 1: Διαγραφή τραγουδιών κι albums μέσω του Music App στο iPhone

Η πρώτη λύση είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για χρήστες που θέλουν να κάνουν διαγραφή μουσικής από iPhone ανά τραγούδι ξεχωριστά. Παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει όλα τα τραγούδια του ένας προς ένα, να επιλέξει αυτά που δεν επιθυμεί πλέον, και κατόπιν να τα διαγράψει. Συγκεκριμένα:

 1. Ξεκλειδώστε το iPhone κι ανοίξτε την εφαρμογή “Μουσική”.
 2. Κατόπιν, θα κατευθυνθείτε σε λίστα όλων των τραγουδιών που έχετε αποθηκευμένα στη συσκευή. Αρκεί να επιλέξετε τα τραγούδια που δεν θέλετε πια και να τα σπρώξετε αριστερά.
 3. Ύστερα, θα εμφανιστεί το κουμπί “Διαγραφή” στη δεξιά πλευρά του τραγουδιού. Αρκεί να πατήσετε αυτό το κουμπί για να διαγραφεί.
 4. Απλά ακολουθήστε τα βήματα 2 και 3 για το κάθε τραγούδι ξεχωριστά που θέλετε να διαγράψετε.

Διαγραφή τραγουδιών μέσω του Music App στο iPhone

Λύση 2: Διαγραφή όλης της μουσικής βιβλιοθήκης από την εφαρμογή Music του iPhone σας

Αυτή η μέθοδος παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να προβούν σε διαγραφή όλων των τραγουδιών από iPhone. Εάν σκοπεύετε να απαλλαγείτε από ολόκληρες λίστες που βρίσκονται αποθηκευμένες στο iPhone, τότε αυτή η λύση είναι η πλέον ιδανική για εσάς. Με μόλις λίγα πατήματα, μεγάλος όγκος ανεπιθύμητης μουσικής θα διαγραφεί πλήρως από τη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να διαγράφετε τα τραγούδια ένα προς ένα. Συγκεκριμένα:

 1. Ξεκλειδώστε το iPhone σας κι Άνοιγμα “Ρυθμίσεις”.
 2. Κατόπιν, “Γενικά” > “Χρήση”.
 3. Περιμένετε λίγο έως ότου φορτώσει πλήρως η ενότητα Αποθηκευμένα.
 4. Ψάξτε στην λίστα για “Μουσική” και κάντε click.
 5. Θα εμφανιστεί το κουμπί “Επεξεργασία” στο πάνω μέρος, πατήστε το.
 6. Κατόπιν, πατήστε το κουμπί “Διαγραφή”, επιβεβαιώστε, και τελειώσατε.

Λύση 3: Διαγραφή μουσικής από iPhone μέσω εφαρμογής τρίτων

Εάν επιθυμείτε ένα mobile manager που θα σας παρέχει τη δυνατότητα να οργανώνετε και να διαγράφετε τραγούδια ευκολότερα και γρηγορότερα, τότε το Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft είναι το ιδανικό για εσάς. Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εργαλείο θα μπορείτε να οργανώνετε όλα τα αρχεία σας, από μουσική μέχρι φωτογραφίες, επαφές, videos, και κατόπιν να τα μεταφέρετε σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε. Συγκεκριμένα, για τη διαγραφή μουσικής από iPhone με αυτό το εργαλείο:

Λήψη

 1. Κατεβάστε το Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
 2. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή μέσω USB.
 3. Με το που εντοπιστεί η συσκευή από το πρόγραμμα θα σας οδηγήσει στην κεντρική επιφάνεια εργασίας του.
 4. Κατόπιν, click “Μουσική” και θα σας εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα μουσικά αρχεία σας που βρίσκονται αποθηκευμένα στο iPhone σας.
 5. Τέλος, επιλέξτε τα μουσικά αρχεία που επιθυμείτε να διαγράψετε τικάροντας τα ανάλογα κουτάκια και click “Διαγραφή” που βρίσκεται στο πάνω μέρος για να ολοκληρώσετε.

Διαγραφή μουσικής από iPhone μέσω Διαχειριστής Τηλεφώνου

Επιπρόσθετα, εάν θέλετε να απαλλαγείτε πλήρως από όλα τα μουσικά αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στο iPhone σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε την παρακάτω μέθοδο.

Λύση 4: Οριστική διαγραφή τραγουδιών από iPhone για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Για καλύτερη ασφάλεια, όσον αφορά το iPhone σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό πρόγραμμα Καθαριστής Δεδομένων iPhone.

Λήψη

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο η διαχείριση των ανεπιθύμητων αρχείων θα είναι πλέον ευκολότερη και ασφαλέστερη από ό,τι έχετε συνηθίσει, καθώς εμπεριέχει δυο μεθόδους διαγραφής και τρια επίπεδα διαγραφής δεδομένων. Τώρα πλέον, η οριστική διαγραφή τραγουδιών από iPhone είναι εφικτή χωρίς να μένουν κατάλοιπα στο σύστημα. Επομένως, χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, όχι μόνο αποκτάτε άμεσα περισσότερο ελεύθερο χώρο, αλλά διατηρείτε και τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Ακόμα, είναι εξίσου αποτελεσματική με όλα τα είδη αρχείων, όπως πχ. videos, φωτογραφίες, κωδικοί πρόσβασης, επαφές, Apple accounts, MMS, εφαρμογές, σελιδοδείκτες, κλπ. Συγκεκριμένα :

 1. Εγκαταστήστε και τρέξτε το Καθαριστής Δεδομένων iPhone.
 2. Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή μέσω USB.
 3. Με το που εντοπιστεί η συσκευή σας, θα οδηγηθείτε στην κεντρική επιφάνεια εργασίας του εργαλείου.
 4. Επιλέξτε “Οριστική διαγραφή διαγραμμένων αρχείων”.
 5. Κατόπιν, επιλέξτε το επίπεδο διαγραφής δεδομένων που επιθυμείτε.
 6. Click “Εκκίνηση” για να ξεκινήσει η διεργασία καθαρισμού.
 7. Όταν ολοκληρωθεί, πατήστε το κουμπί “Ολοκλήρωση”.
 8. Θα σας εμφανιστεί πόσο ελεύθερο χώρο αποκτήσατε με τη διαγραφή αυτών των αρχείων.

Απαλοιφή διαγραμμένων αρχείων

Η Διαγραφή Μουσικής από iPhone είναι μια πρακτική που θα πρέπει να εφαρμόζει ο κάθε χρήστης, έτσι ώστε να διατηρεί στο iPhone τη μουσική που επιθυμεί χωρίς να ‘ζορίζει’ το σύστημα της συσκευής του. Μη ξεχνάτε να διαγράφετε τα τραγούδια που δεν επιθυμείτε πλέον, γιατί με αυτό το τρόπο θα ελευθερώσετε πολύτιμο ελεύθερο χώρο κι έτσι θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε νέες εφαρμογές ή να αποθηκεύσετε νέα τραγούδια. Όσον αφορά την διαγραφή μουσικής από iPhone, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε το Καθαριστής Δεδομένων iPhone, γιατί είναι μακράν το ασφαλέστερο εργαλείο διαθέσιμο στην αγορά το οποίο μπορεί και καθαρίζει τη συσκευή σας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 16 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔιαχείρισης Τηλεφώνου.Τελευταία ενημέρωση στις 20-06-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή