Καθαριστής Δεδομένων iPhone – Αφαιρέστε Δεδομένα για Πάντα

Καθαριστής Δεδομένων iPhone
Αξιολόγηση:3.7 /5(με βάση 23 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!

Καθαρίστε τα δεδομένα στο παλιό σας iPhone το οποίο πρόκειται να χαρίσετε σε κάποιον συγγενή ή φίλο, ή διαγράψτε όλες τις προσωπικές πληροφορίες από τα iPhone 4/4s/5/5s/6/6 Plus/6s/7 Plus προκειμένου να αποφύγετε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων προτού στείλετε το iPhone σας για επισκευή. Η Apowersoft σας προτείνει ένα ασφαλές εργαλείο προστασίας δεδομένων – - Καθαριστής Δεδομένων iPhone για απαλοιφή όλων των δεδομένων σε iPhone.

  • Καθαρίστε όλα τα αρχεία στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, κωδικών πρόσβασης σε λογαριασμούς, επαφών, κτλ.
  • Καθαρίστε τα δεδομένα στις iΣυσκευές σας μέσω 4 λειτουργιών σε συνδυασμό τρία επίπεδα απαλοιφής.
  • Υποστηρίζω όλες τις συσκευές iOS, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, iPod
  • Διαγράφει μόνιμα τα αρχεία σας από iΣυσκευή και αποτρέπει την επαναφορά τους

Αυτό το λογισμικό καθαρισμού iPhone δεν είναι συμβατό μόνο με iPhone αλλά υποστηρίζει επίσης και άλλες ψηφιακές συσκευές της Apple όπως iPod Touch και iPad. Λειτουργεί ακόμα και σε iPhone που είναι κλειδωμένα από τον φορέα και σε jail-βροχήν iPad. Οπότε θεωρείται ως η ιδανική εφαρμογή για “καθαριστής”.

Λήψη

Ίσως θέλετε να διαγράψετε τις ρυθμίσεις του iPhone αν το iPhone σας είναι άνω κάτω. Ίσως να αναρωτιέστε πώς να κάνετε απαλοιφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων από το iPhone σας πριν το πουλήσετε. Κάνοντας κλικ στο “Απαλοιφή Όλου του Περιεχομένου και Ρυθμίσεων” είναι η πρώτη λύση που σκέφτονται πολλοί χρήστες Apple. Μπορεί να κάνει διαμόρφωση όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων, ωστόσο τα διαμορφωμένα αρχεία είναι ακόμα ανακτήσιμα. Αν θέλετε να καθαρίσετε μόνιμα τα δεδομένα στις συσκευές iOS σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας iShredder η οποία είναι απλή στην χρήση και χωρίς κινδύνους.

Απαλοιφή Όλων σε iPhone

Απαλοιφή Όλων σε iPhone

Αντίθετα με το “Απαλοιφή Όλου του Περιεχομένου και Ρυθμίσεων”, χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή απαλοιφής δεν κάνετε μια απλή διαγραφή. Έχει τη δυνατότητα μόνιμης διαγραφής αρχείων από το iPhone. Επιπλέον, υποστηρίζει απαλοιφή αρχείων πολλών τύπων, όπως βίντεο, φωτογραφίες, φωνητικές υπενθυμίσεις, αρχεία κειμένου, αρχεία καταγραφής κλήσεων, επαφές, e-mail, υπενθυμίσεις, σημειώσεις, ημερολόγιο, εφαρμογές, λογαριασμό Apple ID, πληροφορίες λογαριασμού, κωδικό πρόσβασης, ρυθμίσεις συστήματος, σελιδοδείκτες safari και πολλά άλλα.

Τέσσερις Λειτουργίες Απαλοιφής

Τέσσερις Λειτουργίες Απαλοιφής

Αυτό το εργαλείο σας προσφέρεις τέσσερις λειτουργίες απαλοιφής δεδομένων για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία απαλοιφής (καθαρισμός εξπρές, απαλοιφή ιδιωτικών δεδομένων, μερικός καθαρισμός ή πλήρης καθαρισμός) ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Καθαρισμός εξπρές: Αυτή η λειτουργία απαλοιφής σας επιτρέπει να καθαρίσετε διάφορα άχρηστα αρχεία (μη έγκυρα αρχεία, προσωρινά αρχεία, αρχεία συστήματος cache, κτλ.) από την iΣυσκευή σας. Είναι πολύ χρήσιμη για εσάς προκειμένου να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο στο iPhone, iPad και iPod Touch.

Απαλοιφή ιδιωτικών δεδομένων: Ό,τι υπονοεί και το όνομά της, αυτή η λειτουργία μπορεί να διαγράψει μόνιμα όλα τα ιδιωτικά δεδομένα σε συσκευή iOS έτσι ώστε να διασφαλίσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας αυτή την λειτουργία απαλοιφής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ ξανά για διαρροή των ιδιωτικών σας αρχείων.

Πλήρης Καθαρισμός: Θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα και θα επαναφέρει την συσκευή σας στις εργοστασιακές σας ρυθμίσεις. Αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εκ νέου το iOS στην Apple συσκευή σας διότι δεν το επηρεάζει.

Μερικός καθαρισμός: Εκτελώντας έναν μερικό καθαρισμό, θα γίνει απαλοιφή όλων των αρχείων που διαγράφηκαν από το iPhone σας μόνο. Αλλά μπορείτε να κάνετε τα αρχεία αυτά αδύνατο να επανακτηθούν. Αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τα υπάρχοντα αρχεία της iΣυσκευής σας.

Σημείωση: Όταν επιλέξετε μία, οι άλλες δεν είναι διαθέσιμες.

Τρία Επίπεδα Απαλοιφής Δεδομένων

Τρία Επίπεδα Απαλοιφής Δεδομένων

Ο καθαριστής δεδομένων iPhone παρέχει 3 επίπεδα απαλοιφής για καθαρισμό δεδομένων από iPhone. Μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο με βάση τις ανάγκες σας.

Χαμηλό: Στο χαμηλό επίπεδο απαλοιφής, μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα τα δεδομένα από την συσκευή iOS σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αν επιλέξετε αυτό το επίπεδο.

Μεσαίο: Αν επιλέξετε το δεύτερο επίπεδο, τυχαία δεδομένα θα αντικαταστήσουν όλα τα διαγραμμένα και υπάρχοντα αρχεία της iOS συσκευής σας. Συνεπώς, κανένας δεν γνωρίζει τα δεδομένα της iΣυσκευής σας που διαγράφηκαν.

Υψηλό: Αυτό το επίπεδο είναι η ασφαλέστερη επιλογή απαλοιφής δεδομένων. Αυτό συνιστάται ανεπιφύλακτα αν έχετε αποθηκεύσει τα ιδιωτικά σας αρχεία όπως κωδικό πρόσβασης λογαριασμού, οικονομικά δεδομένα, τραπεζικά αρχεία στις iΣυσκευές σας. Αλλά το υψηλό επίπεδο διαρκεί περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο επίπεδα.

Υποστηρίζονται όλες οι Συσκευές iOS

Υποστηρίζονται όλες οι Συσκευές iOS

Παράλληλα με τον καθαρισμό περιεχομένου από iPhone της Apple, έχει τη δυνατότητα καθαρισμού διάφορων αρχείων από συσκευές iOS. Με άλλα λόγια, είναι διαθέσιμο για πολλά μοντέλα συσκευών με iOS. Εδώ παρατίθενται ως εξής:

  • iPhone: iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS
  • iPod touch: iPod touch 5, iPod touch 4
  • iPad: iPad Air, iPad μίνι, iPad with Οθόνη Retina, Το νέο iPad, iPad 2, iPad
ΜΗΔΕΝΙΚΗ Πιθανότητα Επαναφοράς

ΜΗΔΕΝΙΚΗ Πιθανότητα Επαναφοράς

Αυτό το εργαλείο απαλοιφής αφήνει μηδενικές πιθανότητες για επαναφορά των αρχείων. Όποτε παρακαλούμε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας από τα σημαντικά σας αρχεία προτού τα διαγράψετε χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό.

Εκτός από ότι η επαναφορά δεδομένων είναι αδύνατη, αυτό είναι εύκολη στην λειτουργία και διαθέτει φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Μπορείτε να καθαρίσετε το iPad, iPhone και iPod Touch σας σε τρία βήματα – επιλογή δεδομένων προς απαλοιφή, επιλογή επιπέδου απαλοιφής και καθαρισμός δεδομένων.

διαφημίσεις προώθησης

Σχετικά Άρθρα

new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή