Ευέλικτες Μέθοδοι για Λήψεις Τραγουδιών από Spotify
Σχόλιο

Ευέλικτες Μέθοδοι για Λήψεις Τραγουδιών από Spotify

Τελευταία ενημέρωση στις 02-07-2015 από

Το Spotify είναι ένας music streaming ιστότοπος όπου μπορείτε να ακούτε στον υπολογιστή σας online μουσική/τραγούδια από χιλιάδες καλλιτέχνες. Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε μουσικές λίστες, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά τα αγαπημένα σας τραγούδια. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε στον λογαριασμό σας και μουσικές λίστες άλλων χρηστών. Μάλιστα, οι μουσικές λίστες μπορούν να αποθηκευθούν και να τις ακούτε ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μέσω του Spotify μπορείτε να συγχρονήσετε το tablet ή το κινητό σας, και να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια όπου κι αν βρίσκεστε.

Ωστόσο, αν και μπορείτε να αποθηκεύσετε μια μουσική λίστα και να ακούτε τα τραγούδια της offline, παρ’ όλα αυτά δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα ακούσετε σε άλλες συσκευές ή media players χωρίς να χρησιμοποιήσετε πρώτα το Spotify. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μουσικά αρχεία από το Spotify είναι κρυπτογραφημένα, κι έτσι είναι πρακτικά αδύνατο για τους audio converters να τα εντοπίσουν. Αν και δεν υπάρχει επιλογή στην εφαρμογή για απευθείας λήψη Spotify μουσικής σε MP3, ωστόσο υπάρχουν διάφορα εργαλεία τρίτων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάζετε Spotify τραγούδια στη μορφή που επιθυμείτε. Σίγουρα, το MP3 είναι η καλύτερη μορφή μιας και είναι συμβατή με τις περισσότερες πλατφόρμες και μειώνει αισθητά το μέγεθος του αρχείου χωρίς να θυσιάζεται, αισθητά τουλάχιστον, η ποιότητα του ήχου.

Ο Καλύτερος Δωρεάν Spotify Music Downloader

1. Audacity

Το Audacity είναι μια open source εφαρμογή για ηχογραφήσεις κι επεξεργασία ήχου την οποία μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως πχ. Windows, Mac, και Linux. Παρ’ όλο που η συγκεκριμένη εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε ηχογραφήσεις οποιουδήποτε τύπου και μορφής, είναι αρκετά περίπλοκη για τον χρήστη. Επίσης, ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει παραμέτρους σε πολλές ρυθμίσεις, γεγονός που δε την κάνει και ιδιαιτέρως user friendly. Γενικότερα, είναι μια εφαρμογή που δε ταιριάζει σε χρήστες που δεν έχουν καλές γνώσεις προγραμμάτων ήχου!

Λήψεις Τραγουδιών από Spotify

Εάν λοιπόν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το Audacity, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα για λήψη μουσικής από Spotify. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

2. Δωρεάν Online Εγγραφέας Ήχου της Αpowersoft

Πρόκειται για μια online εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λήψη μουσικής από Spotify σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε. Είναι μια σαφώς πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή και δεν απαιτείται εγκατάσταση. Επίσης, είναι δωρεάν, οπότε δε χρειάζεται να ξοδευτείτε για τις λήψεις σας.

  1. Πηγαίντε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής και κάντε click στο κουμπί “Έναρξη Ηχογράφησης”.
  2. Κατόπιν, επιλέξτε “Είσοδος Audio”, “μικρόφωνο”, “ήχος συστήματος” ή “ήχος συστήματος και μικρόφωνο”.
  3. Κάντε αναπαραγωγή του μουσικού αρχείου που επιθυμείτε να ηχογραφήσετε από το Spotify και κάντε click στο κουμπί “Εγγραφή”.
  4. Click “Διακοπή” όταν θελήσετε να διακόψετε τη διαδικασία.

Λήψεις Τραγουδιών από Spotify

Κατόπιν πηγαίντε στον φάκελο που ορίσατε για να αποθηκευθεί το μουσικό αρχείο και πλέον απολαύστε τα αγαπημένα σας Spotify τραγούδια offline, όποτε κι όπου επιθυμείτε.

Λήψη Μουσικής από Spotify με τη Βοήθεια Προηγμένου Λογισμικού

Υπάρχει ακόμα μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κατέβασμα Spotify μουσικής σε MP3. Απαιτείται εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows και Mac. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και να δοκιμάσετε την εφαρμογή πριν προβείτε σε αγορά της. Εκτός από τη δυνατότητα ηχογραφήσεων από τον υπολογιστή και μετατροπής όλων των μορφών ήχου, σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ηχογραφείτε τραγούδια από δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως πχ. YouTube, καθώς και να επεξεργάζεστε τα τραγούδια, να προσθέτετε μουσική στα iTunes, και να αποκτάτε πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς online. Φυσικά, η εγγραφή των Spotify τραγουδιών σε CD δεν αποτελεί εξαίρεση!

Λήψη

Αν συγκρίνεται το Εγγραφέας Ήχου Ροής της Apowersoft με τις άλλες δυο εφαρμογές που αναφέρθηκαν πιο πάνω, είναι σαφώς καλύτερο. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν rip Spotify τραγούδια σε MP3 ακόμα κι αν χρησιμοποιούν Mac OS X Mountain Lion. Δεν θα χρειάζεται πλέον να σπαζοκεφαλιάζετε με περίπλοκες mac εφαρμογές για να ηχογραφείτε μουσική διαδικτυακά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι και πολύ πιο σταθερή από άλλες παρόμοιες της αγοράς.

rip Spotify τραγούδια σε MP3

Αφού λαβατε γνώση σχετικά με τις εναλλακτικές για να κάνετε λήψη μουσικής από Spotify, σας παρακαλούμε να μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη μουσική που κατεβάσατε μόνο για προσωπική χρήση! Σε κάθε περίπτωση, σας συνιστούμε να αγοράζετε τα τραγούδια από επίσημους ιστότοπους που συνεργάζονται με τους καλλιτέχνες σεβόμενοι τα δικαιώματα και την πνευματική τους ιδιοκτησία!

Αξιολόγηση:4.1 /5(με βάση 17 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΧωρίς κατηγορία.Τελευταία ενημέρωση στις 02-07-2015

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις

Νέα

Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή