Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 της Apowersoft κυκλοφόρησε με το Εγγραφέας Οθόνης
Σχόλιο

Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 της Apowersoft κυκλοφόρησε με το Εγγραφέας Οθόνης

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Η Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 της Apowersoft, μια σημαντική αναβαθμιστική ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν. Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες και αρχάριους χρήστες, προσφέρει απλές και ταυτοχρόνως πλήρεις λειτουργίες που σχετίζονται με στιγμιότυπα οθόνης. Σας παρέχει τη δυνατότητα να βγάζετε στιγμιότυπα οθόνης, να εισάγετε σχόλια, να ανεβάζετε και να μοιράζεστε αρχεία εικόνας, κι όλα αυτά με μόλις λίγα clicks.

Εκτός από τις βελτιστοποιημένες κι απαραίτητες λειτουργίες screenshot, η συγκεκριμένη ενημέρωση προχώρησε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα προσθέτοντας τις λειτουργίες Εγγραφή Οθόνης και Προγραμματισμό Εργασιών για την λήψη αρχείων εικόνας. Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω σχετικά με αυτές τις νέες επιπρόσθετες λειτουργίες.

Λήψη

Νέες Λειτουργίες

1. Συγχρονισμένη Εγγραφή Οθόνης και Αudio

Εκτός από την λειτουργία στιγμιότυπο οθόνης που σας παρέχει τη δυνατότητα να μοιράζεστε γρήγορα πληροφορίες με άλλους, το Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 πρόσθεσε μια καινοτόμο λειτουργία ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε/έχετε πλήρη εικόνα της πλήρους δραστηριότητας στην οθόνη σας αποθηκεύοντάς την ως video.

Όντας ένα επαγγελματικό ενσωματωμένο λογισμικό εγγραφής οθόνης, υποστηρίζει διαφόρων ειδών λειτουργίες εγγραφής, όπως πχ. πλήρης οθόνη, τμήμα, webcam, γύρω από το mouse και μόνο audio. Αυτό είναι ιδιαιτέρως βολικό σε περίπτωση που θέλετε να παρουσιάσετε κάποιο προϊόν, να κάνετε οποιουδήποτε είδους παρουσίαση ή να δημιουργήσετε ένα βήμα προς βήμα περιγραφικό video εγχειρίδιο. Μια μοναδική πραγματικά λειτουργία αποτελεί η δυνατότητα του λογισμικού να συλλαμβάνει audio ταυτόχρονα από ήχους του συστήματος και μικροφώνου. Έτσι, θα μπορείτε πλέον εύκολα να γράφετε online chat εφαρμογές, όπως πχ. Skype, GotoMeeting, Google Hangout, κλπ.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύετε video σε εννέα κοινές μορφές, συμπεριλαμβανόμενων των WMV, MP4, MOV, MKV, AVI, κλπ., αναλόγως των αναγκών σας σχετικά με playback ή κοινή χρήση. Επομένως, το αποθηκευμένο αρχείο θα είναι συμβατό σχεδόν με όλες τις ψηφιακές συσκευές.
Για την μεγαλύτερη ευκολία σας, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε χρήσιμα και δωρεάν εργαλεία από το μενού της επιφάνειας εγγραφής, μετατρέποντας τα videos σας, κάνοντάς τα πιο εύκολα στην επίδειξή τους και πιο εντυπωσιακά!

2. Επεξεργασία οθόνης κατά τη διάρκεια της εγγραφής

Για να κάνετε ακόμα πιο παρουσιαστικό και προσωποποιημένο το video σας κατά τη διάρκεια εγγραφής του, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια στην οθόνη χρησιμοποιώντας πολλών ειδών επιλογές επεξεργασίας που συμπεριλαμβάνονται στη διαδικασία εγγραφής. Όπως καταλαβαίνετε, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε βέλη, γραμμές, ορθογώνια, κείμενο, κι άλλα στοιχεία, στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος του mouse animation στις ρυθμίσεις Εγγραφή.

Εγγραφέας Οθόνης

3. Δημιουργία προγραμματισμένης εργασίας για λήψη εικόνας

Σίγουρα, θα υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να θελήσετε να κάνετε εγγραφή κάποιας άμεσης πληροφορίας ενώ θα βρίσκεστε μακρυά από τον υπολογιστή σας, όπως νέα χρηματιστηρίου ή να ελέγξετε τι προβάλλεται στον υπολογιστή και βλέπουν τα παιδιά σας όταν λείπετε από το σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1.0 θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο, καθώς έχει την λειτουργία προγραμματισμένων εργασιών και σας παρέχει τη δυνατότητα να τραβάτε στιγμιότυπα στον υπολογιστή σας σε προγραμματισμένες χρονικές περιόδους.

προγραμματισμός λήψης εικόνων

Συγκεκριμένα, η λειτουργία προγραμματισμού εργασιών σας παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ώρα έναρξης, διακοπής, διαστήματα, τμήματα, φάκελο εξόδου, και πολλές ακόμα ρυθμίσεις που επιθυμείτε να προσαρμόσετε. Απλά, click το κουμπί “Δημιουργία” για έναρξη της εργασίας την οποία μπορείτε να την αυτοματοποιήσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ελέγχετε τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να κάθεστε μπροστά από τον υπολογιστή σας.

4. Γρήγορη πρόσβαση στην λήψη εικόνας κι εγγραφής οθόνης

Έχοντας διαισθητική επιφάνεια χρήστη, το Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 σας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στην λειτουργία εικόνας ή εγγραφής οθόνης. Στην κύρια επιφάνεια, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία λήψης που βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο της camera στο κάτω δεξιά μέρος της επιφάνειας. Κατόπιν, μπορείτε να πατήσετε το μεγάλο εικονίδιο camera και να αρχίσετε να κάνετε λήψεις/εγγραφές άμεσα.

Εγγραφέας

Σε γενικές γραμμές, το Apowersoft Καταγραφή Οθόνης Pro 1.1 έχει βελτιωθεί σημαντικά όσον αφορά την λειτουργικότητα συγκριτικά με προηγούμενες εκδόσεις. Ο καινούριος συνδυασμός στιγμιοτύπου οθόνης και screencast έχει σίγουρα μετατρέψει αυτό το εργαλείο σε μια ιδιαιτέρως χρήσιμη επιλογή σε θέματα λήψης οθόνης αναλόγως διαφόρων αναγκών. Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να το κατεβάσετε και να αρχίσετε να το απολαμβάνετε!

Λήψη

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 6 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔελτίο Τύπου και Νέα.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή