Η Apowersoft Κυκλοφόρησε το Εγγραφέας Ήχου για Mac 2.0 με Audio Επεξεργαστή και Μετατροπέα
Σχόλιο

Η Apowersoft Κυκλοφόρησε το Εγγραφέας Ήχου για Mac 2.0 με Audio Επεξεργαστή και Μετατροπέα

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Σήμερα, η Apowersoft είναι περήφανη γιατί παρουσιάζει την κυκλοφορία του Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft 2.0, το οποίο αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στο πολύ πρακτικό αυτό πρόγραμμα ηχογράφησης. Η νέα έκδοση βελτιστοποιεί την εμπειρία των ηχογραφήσεων! Εμπεριέχει audio επεξεργαστή και σας παρέχει τη δυνατότητα να κόψετε και να προσθέσετε ετικέτες (tags) σε audio. Επίσης, ο ενσωματωμένος μετατροπέας υποστηρίζει τη μετατροπή audio ανάμεσα σε διαφόρες μορφές. Τέλος, διορθώσαμε ορισμένα bugs, ώστε να μπορεί να τρέχει καλύτερα και σταθερά στον Mac σας. Τώρα, ας ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά στις αναβαθμισμένες λειτουργίες του λογισμικού.

Λήψη

Πρώτα, μπορείτε να αποκτήσετε μια καλή γνώμη σχετικά με το αναβαθμισμένο μας λογισμικό παρακολουθώντας το demo video.

Εισαγωγή του Νέου Ενσωματωμένου Audio Επεξεργαστή και Μετατροπέα

1. Cool Audio Επεξεργαστής

Η πιο ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία του Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft V2.0 είναι η ιδιαιτέρως χρήσιμη λειτουργία επεξεργασίας audio. Με αυτό το εργαλείο, σας παρέχεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε το audio με διάφορους τρόπους:

Φόρτωση Audio εντός λίγων Δευτερολέπτων

Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία, κάντε click “Φόρτωση Αρχείου”, πλοηγηθείτε στο “Finder” και εισάγετε ένα αρχείο. Εναλλακτικά, απλά ανοίξτε το παράθυρο του audio επεξεργαστή και σύρετε κάποιο αρχείου ήχου απευθείας. Κατόπιν, ο audio επεξεργαστής θα αναλύσει τον ήχο και μετά θα εμφανιστεί το όνομα αρχείου, η διάρκεια, καθώς και η κυματο-μορφή του ήχου.

Εύκολη Αποκοπή Audio Αρχείων

Για να κάνετε αποκοπή audio, απλά click το εικονίδιο “Πρόσθεση επιλογής” κι επιλέξτε το πεδίο που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλά σημεία αποκοπής αναλόγως των αναγκών σας. Για να κάνετε τη διάρκεια πιο ακριβή, χρειάζεται μόνο να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις παραμέτρους “Ώρα Έναρξης” και “Ώρα Λήξης”. Εκτός από προσαρμογή χρόνου με κουμπιά στη διεπιφάνεια, σας παρέχεται επίσης η δυνατότηα να γράψετε και να εισάγετε χρόνο όποτε το επιθυμείτε. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ένα πεδίο, πατήστε “Διαγραφή Επιλογής”. Τέλος, κλικάροντας το εικονίδιο “Ακύρωση” θα διαγράψετε όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας.

Έλεγχος Επεξεργασμένου Ήχου σε Πραγματικό Χρόνο

Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας ήχου, μπορείτε να προβείτε σε προεπισκόπηση των εφέ καθόλη τη διάρκεια. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ήχου όχι μόνο σας παρέχει τη δυνατότητα να παίξετε όλο τον ήχο, αλλά ακόμα σας παρέχει τη δυνατότητα να παίξετε επιλεγμένα σημεία. Επομένως, είναι εύκολο να προσαρμόσετε στα μέτρα σας την επεξεργασία.

Εύκολη Εξαγωγή Ήχου

Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους εξαγωγής. Πρώτα, σας συνιστούμε να επιλέξετε την μορφή εξαγωγής του ήχου. Σας παρέχονται διαφόρων ειδών μορφές, συμπεριλαμβανόμενων των MP3, WAV, AAC, FLAC , κλπ. Κατόπιν, επιλέξτε την μορφή εξαγωγής που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο: συγχώνευση των επεξεργασμένων audios σε ένα αρχείο ή εξαγωγή των επεξεργασμένων audios σε πολλαπλά ξεχωριστά αρχεία.

συγχώνευση κατά την εξαγωγή του αρχείου

Εύκολη Προσθήκη ID3 Πληροφοριών

Αν και το Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft συνοδεύεται από ID3 identifier, συνεχίζετε να έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε πληροφορίες σχετικά με το ηχητικό αρχείο, όπως πχ. τίτλο, καλλιτέχνη, album, genre, κλπ.

2. Δυναμικός Audio Μετατροπέας

Με τον ενσωματωμένο audio μετατροπέα, μπορείτε να απολαύσετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Υποστήριξη Διαφόρων Audio Μορφών

Χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένο αριθμό audio μορφών, ο audio μετατροπέας μπορεί να μετατρέψει ακόμα και ειδικές μορφές, όπως πχ. AC3, ALAC, MKA και CAF. Επίσης, μπορεί να μετατρέψει videos σε MP3, WAV, M4A, M4R, OGG, κλπ.

Mac μετατροπέα ήχου

Μετατροπή Audio σε Υψηλές Ταχύτητες

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο, μπορείτε να εισάγετε πολλά αρχεία παράλληλα και να τα μετατρέπετε σε πακέτα. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι η πρόοδος μετατροπής θα ολοκληρώνεται γρήγορα.

Προσθέστε Αρχεία κατά τη Μετατροπή

Εκτός από μετατροπές, αυτό το λογισμικό σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να συγχωνεύετε audios. Αρκεί να προσθέσετε δύο ή περισσότερα αρχεία, να πατήσετε την επιλογή συγχώνευσης στο “On” και κατόπιν να πατήσετε το κουμπί “Μετατροπή”. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, θα αναδυθεί παράθυρο για να σας το υπενθυμίσει.

Εμπλουτισμένες Λειτουργίες του Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft V2.0

Η νέα έκδοση βελτιστοποίησε επίσης ορισμένες λειτουργίες για να σας προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήστη.

1. Παροχή περισσοτέρων Λειτουργιών για Προγραμματισμό Ηχογράφησης

Στην λειτουργία προγραμματισμού, έχετε μια νέα επιλογή όσον αφορά την πηγή εισόδου audio – ηχογράφηση από “Ήχο Συστήματος και Μικρόφωνο”. Απλά επιλέξτε την είσοδο ήχου που επιθυμείτε.

Είσοδος ήχου για την καταγραφή πρόγραμμα

2. Εύκολη Διαχείριση Audio σε “Βιβλιοθήκη”

Για να διαχειρίζεστε ευκολότερα τις ηχογραφήσεις σας, προστέθηκε μια γραμμή με πλήκτρα λειτουργιών στη Βιβλιοθήκη. Επομένως, σας παρέχεται γρήγορη πρόσβαση στη ταυτοποίηση, μετονομασία, επεξεργασία και διαχείριση audio.

3. Προσθήκη Πολυγλωσσικής Διεπιφάνειας

Προστέθηκαν περισσότερες γλώσσες, όπως πχ. Σουηδικά, Δανικά, Ουγγρικά, Τσέχικα, Πολωνικά, Ελληνικά. Επιλέγοντας τη γλώσσα σας, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο το συγκεκριμένο λογισμικό.

Με τη νέα αναβάθμιση, το Εγγραφέας Ήχου για Mac της Apowersoft μπορεί να χαρακτηρισθεί πλέον ως ένα ολοκληρωμένο εργαλείο audio, το οποίο συνδυάζει Εγγραφέας Ήχου, μετατροπέα κι επεξεργαστή. Όλα αυτά σε ένα. Μη διστάσετε ούτε στιγμή να κατεβάσετε το συγκεκριμένο λογισμικό και απολαύστε άμεσα τις συναρπαστικές και ιδιαιτέρως χρήσιμες λειτουργίες του.

Λήψη

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 12 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔελτίο Τύπου και Νέα, μετατροπή μορφής βίντεο, πηγή μετατροπέα βίντεο.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή