Κυκλοφόρησε ο Διαχειριστής Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft
Σχόλιο

Κυκλοφόρησε ο Διαχειριστής Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Σήμερα, η Apowersoft ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του Διαχειριστή Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft στο κοινό. Προετοιμάζαμε τον Διαχειριστή Τηλεφώνου 2.0 για αρκετούς μήνες βάζαμε τα δυνατά μας ώστε να τον τελειοποιήσουμε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν δοκιμάσετε αυτό το λογισμικό.

Αυτό το εργαλείο διαχείρισης κινητού βελτιώθηκε κατά πολύ σε σύγκριση με την έκδοση 1.0. Διαθέτει πιο βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης μουσικής, εικόνων, βίντεο, επαφών, μηνυμάτων, εφαρμογών, βιβλίων και άλλων αρχείων. Επίσης, σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνετε στιγμιότυπα από την οθόνη του τηλεφώνου και να αναπαριστά οθόνες από το κινητό στον Υπολογιστή.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια προσεκτική ματιά στις ξεχωριστές του δυνατότητες ευθύς αμέσως. Πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει η ανάγνωση όλων των υπέροχων δυνατοτήτων του.

Λήψη

Βίντεο Εκμάθησης

Εδώ βρίσκεται μια λεπτομερής και ζωντανή εισαγωγή για τον Διαχειριστή Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft.

Βασικά Χαρακτηριστικά του Διαχειριστή Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft

1. Βελτιωμένο Περιβάλλον Εργασίας Χρήστη

Ακόμα και αν είστε αρχάριοι, θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να συνδέσετε τη συσκευή σας με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου της Apowersoft στον υπολογιστή σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε γρήγορα τις οδηγίες για άνοιγμα της λειτουργίας USB με εντοπισμό σφαλμάτων για τις Android συσκευές σας, να συνδέσετε τα εξαρτήματα από το Samsung κινητό σας στο πρόγραμμα αυτό μέσω WiFi ή να συνδέσετε το iPhone 6 Plus με αυτό το εργαλείο.

2. Υποστηρίζει Ταυτόχρονη Διαχείριση Δύο Συσκευών

Αν έχετε δύο ή περισσότερες κινητές συσκευές, ίσως είναι πιο βολικό για εσάς να τις διαχειρίζεστε ταυτόχρονα. Τώρα το εργαλείο αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το ζήτημα. Μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές όμοια ή διαφορετικά λειτουργικά συστήματα με το πρόγραμμα αυτό, να αλλάξετε συσκευή και να διαχειριστείτε όλα τα κινητά αρχεία πανεύκολα.

διαχειρίζονται δύο συσκευές

3. Διαχειρίζεται Όλα τα Απαραίτητα του Κινητού Σας

Ίσως θέλετε να διαγράψετε χιλιάδες φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας ή να εισάγετε κάποια τραγούδια στην ταμπλέτα σας, κτλ. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Τώρα με μόνο ένα εργαλείο – ο Διαχειριστής Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft μπορεί να κάνει εύκολη την εισαγωγή/εξαγωγή δεδομένων, διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων τηλεφώνου, ορισμό ήχου κλήσης, απάντηση μηνυμάτων, διαχείριση επαφών, απεγκατάσταση εφαρμογών στο τηλέφωνο σας κοκ. Εν συντομία, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα στην συσκευή σας σε ένα μέρος.

διαχείριση των αρχείων

4. Διασφαλίζει τα Κινητά Δεδομένα Σας

Ανησυχείτε πάντοτε για ενδεχόμενη απώλεια των σημαντικών επαφών ή των αρχείων καταγραφής κλήσεων που αποθηκεύονται στο τηλέφωνό σας; Χαλαρώστε διότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το εργαλείο για να κρατήσετε αντίγραφα ασφαλείας από επαφές, μηνύματα, αρχεία καταγραφής κλήσεων, σελιδοδείκτες και εφαρμογές στην Η/Υ σας. Χρησιμοποιώντας την λειτουργίας επαναφοράς, μπορείτε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα των αντιγράφων ασφαλείας χωρίς προσπάθεια.

backup αποκατασταθεί

5. Έλεγχος Όλων των Πληροφοριών στο Τηλέφωνο Σας

Μόλις συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τον Διαχειριστή Τηλεφώνου επιτυχώς στον Η/Υ, μπορείτε να δείτε όχι μόνο τις βασικές αλλά και λεπτομερείς πληροφορίες. Θα μάθετε τα πάντα για την μάρκα τηλεφώνου, μοντέλο συσκευής, ισχύς μπαταρίας, ανάλυση οθόνης, έκδοση υλικού, χωρητικότητα τηλεφώνου, αρχεία μέσων κοκ.

λεπτομερείς πληροφορίες

6. Λήψη Στιγμιότυπου Οθόνης με Ένα Κλικ

Παρόλο που μπορείτε να κρατήσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του τηλεφώνου σας πιέζοντας το home button και τα κουμπιά έντασης, είναι μερικές φορές κάπως άβολο. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στο αρχικό περιβάλλον χρήστη του και μπορείτε από εκεί να κρατήσετε στιγμιότυπο οθόνης κινητού.

Fνα πάρει screenshot

7. Αναπαράσταση Κινητού στον Η/Υ

Εξαιτίας του μικρού μεγέθους οθόνης στα τηλέφωνα, θα δυσκολευτείτε να κοινοποιήσετε ευκρινώς τις οθόνες online ή με τους φίλους σας. Πολλές εφαρμογές στο Play Store οι οποίες απαιτούν πρόσβαση ρίζας σας επιτρέπουν κάνετε αναπαράσταση της οθόνης του τηλεφώνου στον Η/Υ. Ενώ δεν έχει σημασία αν η συσκευή σας είναι ριζική ή όχι, μπορείτε να προβάλλετε την οθόνη του τηλεφώνου στον Η/Υ μέσω αυτού του εργαλείου. Ακόμα καλύτερο είναι ότι αυτό μπορεί να εγγυηθεί την μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας όμοια με αυτή του τηλεφώνου.

απεικόνιση σε πλήρη οθόνη

8. Άλλες Δωρεάν Υπηρεσίες

Το πρόγραμμα αυτό διαθέτει πολλές εύχρηστες και δωρεάν online υπηρεσίες όπως, Μετατροπέα Βίντεο, Εγγραφέα Οθόνης, Εγγραφέα Ήχου και πρόγραμμα Λήψης Βίντεο.

online εφαρμογήΔιαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft για Android

1. Δωρεάν και Εύχρηστο
Ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft για Android σας παρέχει με την εφευρετικότητά του δυνατότητα σύνδεσης της συσκευής σας με την αντίστοιχη έκδοση του Η/Υ σαρώνοντας έναν κωδικό QR ή εισάγοντας έναν κωδικό επαλήθευσης. Αυτό θα είναι βολικό για τους χρήστες που δεν τους αρέσει η σύνδεση των συσκευών τους με το πρόγραμμα μέσω καλωδίου USB. Καθώς είναι μικρή εφαρμογή, δεν θα καταναλώνει πολύ μπαταρία στο τηλέφωνό σας.

εύχρηστος

2. Διαχειριστής Αρχείων

Σε συνδυασμό με το εργαλείο διαχείρισης αρχείων, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε αρχεία που βρίσκονται στην μνήμη του τηλεφώνου, σε κάρτα SD ή αρχεία τα οποία έχετε λάβει ή κατεβάσει στην συσκευή σας. Μπορεί να φιλτράρει μεγάλου μεγέθους αρχεία στο τηλέφωνό σας έτσι ώστε να μπορείτε να διαγράψετε ανεπιθύμητα αρχεία προκειμένου να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. Όλα τα αρχεία μέσων συμπεριλαμβανομένων εικόνων, μουσικής, βίντεο και εγγράφων μπορούν να διαγραφούν, αντιγραφούν, αποκοπούν ή κοινοποιηθούν μέσω αυτού.

αρχεία

3. Διαχειριστής Εφαρμογών

Αν έχετε εγκαταστήσει υπερβολικά πολλά παιχνίδια, μουσική, εφαρμογές για ψώνια και άλλα, το τηλέφωνο σας θα λειτουργεί αργά. Με τη βοήθεια του Εργαλείου Διαχείρισης Εφαρμογών, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απεγκατάσταση εφαρμογών σε δέσμες γρήγορα.

εφαρμογές

4. Περισσότερα Πρακτικά Εργαλεία

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους πελάτες μας, έχουμε αναπτύξει άλλα χρήσιμα και κοινόχρηστα εργαλεία όπως Σαρωτής Κωδικού QR, Φακός, Ενεργό Σημείο (Ηοtspot) και Σύνδεση κινητού με άλλη συσκευή για πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Tethering). Και ο εργαλείο Διαχείρισης Τηλεφώνου σας επιτρέπει να μεταφέρετε διάφορα δεδομένα όπως φωτογραφίες, εφαρμογές, μουσική, βίντεο και αρχεία μεταξύ τηλεφώνων με μερικά κλικ.

περισσότερα εργαλεία

Γενικά, ο Διαχειριστής Τηλεφώνου 2.0 της Apowersoft ο οποίος διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλή τεχνολογίες και πολλαπλές λειτουργίες θα είναι η πρώτη επιλογή σας όταν ψάχνετε για εργαλείο διαχείρισης τηλεφώνου. Κάντε κλικ στο κουμπί λήψη που βρίσκεται παρακάτω και ξεκινήστε το ταξίδι διαχείρισης των κινητών σας συσκευών τώρα αμέσως!

Λήψη

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 9 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔελτίο Τύπου και Νέα.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή