Καταγραφή Οθόνης Pro της Apowersoft 1.0 Κυκλοφόρησε
Σχόλιο

Καταγραφή Οθόνης Pro της Apowersoft 1.0 Κυκλοφόρησε

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Σήμερα, η Apowersoft σας ανακοινώνει με υπηρηφάνεια την κυκλοφορία του Καταγραφή Οθόνης Pro της Apowersoft – την πρώτη έκδοση αυτού του εύχρηστου λογισμικού για στιγμιότυπα οθόνης. Το εργαλείο σας διευκολύνει να λάβετε το στιγμιότυπο οθόνης έχοντας μια απλή, γρήγορη και επαγγελματική εμπειρία που πάντα θέλατε.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τα στιγμιότυπα χρησιμοποιώντας είτε απλές ή προχωρημένες ρυθμίσεις του προγράμματος επεξεργασίας όπως χρειάζεστε. Αυτό είναι που επιτρέπει σε αυτή την εφαρμογή να χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς εργασίας εξαιτίας των ευέλικτων επιλογών της. Επιπλέον, μπορείτε να κοινοποιήσετε το υλικό σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης με ένα μόνο κλικ.

Λήψη

Βασικές Δυνατότητες του Καταγραφή Οθόνης Pro

Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο ξεχωριστές δυνατότητες αυτού του εύχρηστου εργαλείου.

1. Καταγράψτε Οτιδήποτε στην Οθόνη

Οποτεδήποτε θέλετε να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο οθόνης σε οποιοδήποτε μέρος ή παράθυρο του υπολογιστή σας, αυτό το εργαλείο σας δίνει τη δυνατότητα να το διαχειριστείτε κάνοντας μερικά μόνο κλικ. Στο κύριο περιβάλλον εργασίας, σας παρέχονται 10 λειτουργίες καταγραφής με τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε καταγραφή οθόνης σε όλες τις καταστάσεις. Οι καινοτόμες λειτουργίες όπως το μενού καταγραφής και το κυλιόμενο παράθυρο καταγραφής έχουν προσθέσει μεγάλη άνεση. Όταν έχετε επιλέξει μια λειτουργία καταγραφής, μπορείτε να καθορίσετε τις ρυθμίσεις και τις μορφές των αρχείων εξόδου όπως απεικονίζεται στο παρακάτω γράφημα. Μετά από αυτό, πατήστε στο εικονίδιο της κάμερας για να καταγράψετε τα πράγματα που χρειάζεστε.

2. Επεξεργαστείτε Στιγμιότυπα Οθόνης και Άλλες Εικόνες

Κατόπιν δημιουργίας του στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα επεξεργασίας που προτιμάτε και να προσθέσετε σχόλια ή άλλα στοιχεία για να τελειοποιήσετε την εικόνα σας.

γρήγορο επεξεργαστή εικόνας

Και στο προχωρημένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε σε υψηλό βαθμό τα στιγμιότυπα οθόνης σας. Επιλογές όπως εφέ εικόνας, σχέδια από διάφορα σχήματα, γεμίσματα, πινέλο, αλλαγή μεγέθους και άλλα είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

επεξεργαστή εικόνας

Περαιτέρω, στην καρτέλα προβολής, μπορείτε να ελέγξετε τις επεξεργασμένες εικόνας με προβολή σε μικρογραφίες ή πλήρους οθόνης.

στιγμιότυπο μικρογραφίες

Εκτός από την δυνατότητα επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης, το εργαλείο αυτό προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής εικόνων και επεξεργασίας τους με τον δικό σας ρυθμό.

3. Αποστολή και Κοινοποίηση του Στιγμιότυπου Οθόνης Σας

Παράλληλα με τις παραπάνω δυνατότητες, το πρόγραμμα Καταγραφή Οθόνης Pro της Apowersoft σας παρέχει επίσης υπηρεσία δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να ανεβάσετε τις εικόνες σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο διότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις εικόνες σας σε άλλους υπολογιστές. Αν θέλετε να λειτουργούν όλα καλά, μπορείτε ακόμα και να προστατεύσετε τις εικόνες σας προσθέτοντας επίσης ένα κωδικό πρόσβασης. Μόλις ολοκληρώσετε την αποστολή, θα λάβετε ένα σύνδεσμο για την εικόνα. Επιπλέον, σας επιτρέπεται επίσης να κοινοποιείτε τις εικόνες σας σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης απευθείας. Οι επιλογές κοινοποίησης και αποστολής είναι διαθέσιμες στο πάνω μέρος του μενού του περιβάλλοντος εργασίες, στη γραμμή γρήγορης επεξεργασίας και στο τμήμα παραθύρου επεξεργασίας για προχωρημένους.

ανεβάστε την καταγραφή οθόνης

4. Άλλα

Στο αριστερό μέρος του κύριου περιβάλλοντος εργασίας, θα δείτε ένα τμήμα παραθύρου με τίτλο “Γρήγορη Εκκίνηση” το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το πρόγραμμα επεξεργασίας για προχωρημένους, με την βασισμένη στον ιστό εφαρμογή καταγραφής ιστοσελίδας και με την εφαρμογή αποστολής εικόνων. Αυτές οι ρυθμίσεις έχουν σαφώς διευρύνει τις δυνατότητες αυτού του εργαλείου.

Γρήγορη Εκκίνηση

Αν θέλετε να καταγράψετε ένα αναδυόμενο παράθυρο ή ένα μενού το οποίο θα εμφανιστεί με καθυστέρηση, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία του μενού καταγραφής η οποία σας δίνει 5 δευτερόλεπτο προκειμένου να προετοιμαστείτε πριν την καταγραφή. Ειδάλλως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Καθυστέρηση Καταγραφής” για να το κάνετε με πιο ευέλικτο τρόπο.

Καθυστέρηση Καταγραφής

Συνολικά, το Καταγραφή Οθόνης Pro της Apowersoft σας παρέχει επιτυχώς μια λύση σε μία στάση με την οποία μπορείτε να κάνετε την καταγραφή, επεξεργασία και κοινοποίηση της επιφάνειας εργασίας και περιεχομένου ιστού που εσείς θέλετε. Η εφαρμογή αυτή είναι αξιόλογη για κάθε χρήστη επιτραπέζιου υπολογιστή για την ψηφιακή του ζωή οπότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να την δοκιμάσετε!

Λήψη

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 16 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔελτίο Τύπου και Νέα.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή