Πώς να ορίσετε αρχεία MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone
Σχόλιο

Πώς να ορίσετε αρχεία MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 20-06-2018 από
Ερώτηση

Γεια, οι ενσωματωμένοι ήχοι κουδουνίσματος στο iPhone 6 είναι πολύ βαρετοί και έχω κουραστεί να ακούω τους ίδιους ήχους ξανά και ξανά. Έχω μερικά αρχεία MP3 στον υπολογιστή μου, μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να ορίσω αρχεία MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

Απάντηση

Γεια σας, ευχαριστούμε για την ερώτηση που μας θέσατε. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τους ήχους κουδουνίσματος που διαθέτει το iPhone σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιους ιδιαίτερους ήχους κουδουνίσματος επί πληρωμή από το κατάστημα του iTunes και να τους συγχρονίσετε με το iPhone σας. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες, είναι συνηθισμένοι να αλλάζουν τον ήχο κουδουνίσματος κάθε μερικές ημέρες. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, γιατί να μην δημιουργείτε τον πιο τέλειο ήχο κουδουνίσματος για τον εαυτό σας; Σύμφωνα με το σχόλιο σας, θέλετε απλώς να μπορείτε να μεταφέρετε ένα αρχείο MP3 στο iPhone σας και έπειτα να το ορίσετε ως ήχο. Βασικά, αυτό είναι αρκετά εύκολο να πραγματοποιηθεί αν ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τον παρακάτω οδηγό.

Πλήρης Οδηγός για να ορίσετε MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone

1

Μεταφορά ΜΡ3 στο iPhone με τον Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, το iTunes μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε κομμάτι μελωδίας σε ήχο κουδουνίσματος αλλά είναι περίπλοκο στην λειτουργία και δύσκολο στον χειρισμό. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα να χρησιμοποιείτε το iTunes για λήψη ήχων κουδουνίσματος M4R, τότε θα ανακαλύψετε ότι ο Διαχειριστής Τηλεφώνου της Apowersoft αποτελεί την ιδανική λύση λογισμικού που θα χρειαστείτε. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης μέσων το οποίο σας επιτρέπει μεταφορά βίντεο, εφαρμογών, μουσικής, εγγράφων και ακόμα περισσότερα μεταξύ του Η/Υ σας και μιας συσκευής iDevice. Σε συνδυασμό με την μεταφορά αρχείων μέσων, το πρόγραμμα αυτό καθιστά εξίσου εφικτή την διαχείριση, τήρηση αντιγράφων ασφαλείας και διαγραφή δεδομένων σε κινητά τηλέφωνα.

  • Κάντε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού στον Η/Υ σας
  • Λήψη

  • Συνδέστε το iPhone στον Η/Υ με το καλώδιο USB ποτ παρέχεται, μετά την εκτέλεση του προγράμματος, το αναδυόμενο παράθυρο στο iPhone θα σας κατευθύνει να κάνετε κλικ στο “Εμπιστεύομαι” για να δημιουργηθεί μια σύνδεση.
  • Μόλις συνδεθείτε, πατήστε πάνω στην καρτέλα “Μουσική” στο κεντρικό περιβάλλον εργασίας και έπειτα επιλέξτε “Ringtone” > “Εισαγωγή” για να προσθέσετε οποιαδήποτε μουσική της αρεσκείας σας. Η διαδικασία μεταφοράς θα ολοκληρωθεί με αυξημένη ταχύτητα.

2

Χειροκίνητος ορισμός MP3 ως ήχος κουδουνίσματος σε iPhone

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, θα βρείτε όλη την μουσική σε ΜΡ3 που έχει συγχρονιστεί με το iPhone σας. Ανοίξτε απλώς το iPhone σας, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” > “Ήχοι” > “Κουδούνισμα” για να εντοπίσετε τους ήχους κουδουνίσματος που προστέθηκαν. Ακριβώς στο σημείο αυτό, θα δείτε μια λίστα με ήχους κουδουνίσματος. Το τελευταίο βήμα είναι η δημιουργία αρχείων MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone ανάλογα με τις ανάγκες σας.

δημιουργήσετε ringtone

Συμβουλές: Αν θέλετε να ορίσετε διαφορετικούς ήχους κουδουνίσματος για συγκεκριμένες επαφές, μπορείτε να μεταφερθείτε στην εφαρμογή Επαφές, να επιλέξετε μια συγκεκριμένη επαφή, να κάνετε κλικ στο “Aλλαγές” και έπειτα να προσαρμόσετε τις προτιμώμενες μελωδίες που βρίσκονται στο “Κουδούνίσμα”.

eπαφές Επεξεργασία iphone

Φανταστικά θέματα που χρειάζεται να ξέρετε

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να προσαρμόσετε μοναδικούς ήχους κουδουνίσματος που διαθέτετε με μεγάλη ευκολία. Παράλληλα με τον ορισμό MP3 ως ήχο κουδουνίσματος σε iPhone, ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ο ήχος κουδουνίσματος που δημιουργήσατε δεν έχει οποιοδήποτε όριο διάρκειας. Διότι το iTunes μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε τραγούδι στο σωστό ήχο κουδουνίσματος σε μορφή M4R. Ωστόσο, το μειονέκτημά του είναι ότι ο ήχος κουδουνίσματος που δημιουργήσατε δεν μπορεί να διαρκεί περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, έχοντας αυτόν τον απόλυτο οδηγό χρήσης, το iPhone σας θα αναγνωρίζει τον ήχο εφόσον εσείς μπορείτε. Συνοπτικά, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα ολόκληρο τραγούδι ως τον προσαρμοσμένο ήχο ειδοποίησης σας.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 12 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔιαχείρισης Τηλεφώνου.Τελευταία ενημέρωση στις 20-06-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή