Εύκολη ανάκτηση αρχείων στο Android tablet
Σχόλιο

Εύκολη ανάκτηση αρχείων στο Android tablet

Τελευταία ενημέρωση στις 16-08-2018 από

Έγραφα σημειώσεις σε ένα αρχείο PowerPoint χρησιμοποιώντας το Polaris Office που έχω αποθηκευμένο στο Samsung Galaxy Note 10.1 tablet, όταν κατά λάθος διέγραψα μερικά ιδιαιτέρως σημαντικά αρχεία. Πρέπει κάπως να τα ανακτήσω, γιατί είναι πολύ σημαντικά για την εργασία μου. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση σχετικά με το πώς γίνεται η ανάκτηση αρχείων στο Android tablet?

Τα Tablets είναι πολύπλευρες κινητές συσκευές που εκατομμύρια χρηστών χρησιμοποιούν σε κάθε τους στιγμή παγκοσμίως. Όταν λοιπόν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να διαγράψετε/χάσετε αρχεία, μπορείτε να τα ανακτήσετε χρησιμοποιώντας ένα επαγγελματικό πρόγραμμα ανάκτησης για Android tablet. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πανικοβάλεστε, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες μας.

7-Data Android Recovery 1.0

Πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα ανάκτησης όλων των ειδών τα αρχεία από τις Android συσκευές, συμπεριλαμβανόμενων των tablets και smartphones. Μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη ή από την εξωτερική SD card μιας Android συσκευής.

Αυτά είναι τα βήματα για την ανάκτηση αρχείων στο Android tablet χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή:

Βήμα 1 – Συνδέστε το Android tablet στον υπολογιστή μέσω USB .

Βήμα 2 – Επιλέξτε είτε τη SD card ή την εσωτερική μνήμη της συσκευής για σάρωση των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν.

Βήμα 3 – Κάντε προ-επισκόπηση των αρχείων σας. Χρησιμοποιήστε το “Αναζήτηση” για να εντοπίσετε τα αρχεία που επιθυμείτε να ανακτήσετε.

Βήμα 4 – Click “Αποθήκευση” κι επιλέξτε τη τοποθεσία που επιθυμείτε να αποθηκευτούν τα αρχεία που επιθυμείτε να ανακτήσετε. Κατόπιν, πηγαίντε εκεί και μεταφέρετε τα ανακτημένα αρχεία στο Android tablet PC.

Αν και το 7-Data Android Recovery 1.0 μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για beta test έκδοση, επομένως δεν είναι ιδιαιτέρως σταθερό. Επίσης, η ταχύτητα σάρωσης είναι αργή και η όλη διαδικασία ιδιαιτέρως χρονοβόρα!

Ανάκτηση Δεδομένων για Android

Το πλέον αξιόπιστο κι εξαίρετο πρόγραμμα ανάκτησης για Android tablet, το οποίο ήδη το εμπιστεύονται εκατομμύρια χρηστών παγκοσμίως, είναι το Ανάκτηση Δεδομένων για Android. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να ανακτήσει όλα τα αρχεία σας, όπως πχ: έγγραφα, φωτογραφίες, videos, μουσική, επαφές, SMS, και σημειώσεις. Όταν θα το χρησιμοποιήσετε θα καταλάβετε γιατί είναι το πλέον ιδανικό πρόγραμμα ανάκτησης για Android tablets διαθέσιμο στην αγορά.

Λήψη

Αν το συγκρίνετε με το 7-Data Android Recovery, τότε θα συμπεράνετε ότι είναι μακράν πιο σταθερό κι ασφαλές, συγκεκριμένα μέρα με τη νύχτα. Η ταχύτητα σάρωσης είναι πολύ γρήγορη. Μπορείτε λοιπόν να ανακτήσετε οποιαδήποτε μορφή δεδομένων ασχέτως αν τα χάσατε, τα διαγράψατε κατά λάθος, κάνατε format ή επαναφορά στην Android tablet συσκευή σας, ή αν τα χάσατε λόγω μολυσματικής διείσδυσης κάποιου κακόβουλου λογισμικού, όπως πχ. ιός. Τέλος, το λογισμικό αυτό της Apowersoft είναι συμβατό με όλα τα Android tablets και κινητές συσκευές.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε χαμένα αρχεία στο Android tablet PC χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή:

Βήμα 1 – Συνδέστε το tablet σε υπολογιστή μέσω USB.

Βήμα 2 – Ενεργοποιήστε το USB debugging, και περιμένετε έως ότου εντοπιστεί η συσκευή.

Βήμα 3 – Click “Έναρξη” για να ξεκινήσει η ανάλυση των δεδομένων.

Έναρξη

Βήμα 4 – Με το που ολοκληρωθεί η σάρωση, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε μέσω της οθόνης προ-επισκόπησης, και click “Ανάκτηση”.

Τι δεν μπορείτε να κάνετε πριν ανακτήσετε τα χαμένα Android αρχεία σας

Αν και σίγουρα θα ανυπομονείτε για την άμεση ανάκτηση αρχείων στο Android tablet σας, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να αποφύγετε να κάνετε ορισμένα πράγματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκτησης, τα οποία μάλιστα μπορεί να παρεμποδίσουν τη διαδικασία και αυτή να καταλήξει σε ελλειπή ή αποτυχημένη ανάκτηση. Για αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τα παρακάτω:

  1. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το tablet σας με το που το συνδέσετε στον υπολογιστή σας. Τα νέα αρχεία μπορεί να καταλάβουν τον απαιτούμενο ελεύθερο χώρο στην SD card που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία της διεργασίας ανάκτησης χαμένων/διεγραμμένων αρχείων.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το Android tablet είναι φορτισμένο πλήρως.
  3. Μην προβείτε σε εγκατάσταση εφαρμογών έως ότου η διεργασία ανάκτησης ολοκληρωθεί.
  4. Βεβαιωθείτε ότι συνδέσατε σωστά τη συσκευή σας.
  5. Μην αποσυνδέσετε το USB καλώδιο κατά τη διάρκεια της διεργασίας ανάκτησης.
Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 14 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση τηλεφώνου Android, Ανάκτηση του Android.Τελευταία ενημέρωση στις 16-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή