Πώς να ανακτήσετε αρχεία από Samsung Galaxy S
Σχόλιο

Πώς να ανακτήσετε αρχεία από Samsung Galaxy S

Τελευταία ενημέρωση στις 29-08-2018 από

Διέγραψα κατά λάθος όλες τις εικόνες που ήταν αποθηκευμένες στο Samsung Galaxy S4 μου. Δεν έχω καθόλου αντίγραφα αφού δεν κράτησα αντίγραφα ασφαλείας από αυτές. Παρακαλώ βοηθήστε με! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πάρω πίσω τις φωτογραφίες μου; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να επαναφέρω τις εικόνες μου;

Χρησιμοποιήστε το Πρόγραμμα Ανάκτησης Δεδομένων Samsung Galaxy

Οι φωτογραφίες είναι σημαντικές αφού διασώζουν τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Εκείνες οι στιγμές θα περάσουν αλλά μπορούν να καταγραφούν και να ζήσουν παντοτινά μέσα από τις φωτογραφίες. Στις μέρες μας δεν χρειάζεστε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να βγάλετε φωτογραφίες καθώς τα περισσότερα τηλέφωνα διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα. Το Samsung Galaxy είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα σήμερα. Αν διαγράψατε κατά λάθος τις φωτογραφίες σας στο Samsung Galaxy μην πανικοβάλλεστε αφού σας δίνετε ακόμα μια ευκαιρία να ανακτήσετε τις πολύτιμες εικόνες σας. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για ανάκτηση αρχείων Samsung Galaxy τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να πάρετε πίσω τις φωτογραφίες σας.

Μέθοδος Ένα: Ανάκτηση Δεδομένων για Android

Αυτό αποτελεί ένα ισχυρό πρόγραμμα το οποίο δεν επαναφέρει μόνο φωτογραφίες που διαγράψετε κατά λάθος αλλά και άλλα δεδομένα και αρχεία που συμπεριλαμβάνουν μουσική, επαφές, μηνύματα SMS και βίντεο. Εκτός από Samsung Galaxy, αυτό υποστηρίζει επίσης και άλλες συσκευές με λειτουργικό Android όπως Galaxy Tab, Galaxy Note, LG, ZTE, Sony, HTC One και HTC M4. Είτε διαγράψετε κατά λάθος τα αρχεία σας, είτε η συσκευή σας καταστράφηκε ή έγινε διαμόρφωση, η εφαρμογή αυτή μπορεί ακόμα να τα επαναφέρει για εσάς.

Λήψη

Αυτό το πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για Samsung Galaxy S6 σαρώνει τη συσκευή σας για υπάρχοντα όπως επίσης και για διαγραμμένα αρχεία. Τα διαγραμμένα αρχεία εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα έτσι ώστε να διακρίνετε εύκολα από τα τρέχοντα αρχεία. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των διαγραμμένων αρχείων έτσι ώστε να γνωρίζετε ποια να επαναφέρετε. Μπορείτε να αποκαταστήσετε όλα τα αρχεία που βρέθηκαν ή μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτά που θα θέλατε να ανακτήσετε. Αυτό επιτρέπει τήρηση αντιγράφων ασφαλείας από τη συσκευή Android στον υπολογιστή σας. Αυτό το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Samsung Galaxy είναι ασφαλές, έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως διαρρεύσουν προσωπικές σας πληροφορίες όταν κάνετε αναζήτηση ή επαναφορά διαγραμμένων αρχείων.

Στιγμιότυπα Οθόνης του ανακτήστε δεδομένα από Samsung Galaxy

Πέρα από αυτό το πρόγραμμα Ανάκτησης Δεδομένων για Android, μπορεί να θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον Δωρεάν Διαχειριστή Android της Apowersoft τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άνετη διαχείριση των δεδομένων πολυμέσων σας. Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας από την συσκευή Android προς τον υπολογιστή σας, είτε είναι Mac είτε Windows. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για διαχείριση εφαρμογών, μηνυμάτων SMS και επαφών της συσκευής στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος Δύο: Δυναμική Ανάκτηση Δεδομένων MiniTool

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε καθόλου χρήματα για να ανακτήσετε αρχεία από το Samsung Galaxy S5, υπάρχουν εφαρμογές τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ένα από αυτά τα προγράμματα είναι το Δυναμική Ανάκτηση Δεδομένων MiniTool Δωρεάν Έκδοση. Αυτό αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να ανακτήσει φωτογραφίες που έχουν διαγραφεί ή χαθεί και άλλα αρχεία στο τηλέφωνό σας καθώς και στον υπολογιστή, την κάρτα μνήμης, την μονάδα USB flash και άλλα μέσα αποθήκευσης. Ωστόσο αυτή η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να ανακτήσετε μόνο μέχρι και 1GB δεδομένων. Η πλήρης έκδοση μπορεί να σας παρέχει απεριόριστη ανάκτηση αλλά αυτό έχει κάποιο αντίτιμο.

Δυναμική Ανάκτηση Δεδομένων MiniTool

Σύγκριση

Ενώ οι δύο εφαρμογές είναι αποτελεσματικές τόσο στην ανάκτηση φωτογραφιών όσο και για άλλα αρχεία στην συσκευή σας, η Ανάκτηση Δεδομένων για Android δεν έχει περιορισμό στα αρχεία που μπορείτε να ανακτήσετε. Όπως αναφέρθηκε, το Δυναμική Ανάκτηση Δεδομένων MiniTool Δωρεάν Έκδοση σας επιτρέπει μόνο μέχρι 1GB ανάκτηση δεδομένων. Αμφότερα διαθέτουν φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη αλλά αυτό της Apowersoft είναι καλύτερο αφού σας καθοδηγεί με βήματα για το πώς να ανακτήστε απολεσθέντα αρχεία σε Samsung Galaxy S, γεγονός που το καθιστά τέλειο ακόμα και για αρχάριους. Αν επαναφέρετε δεδομένα μικρού μεγέθους, αυτό το δωρεάν λογισμικό ενδέχεται να είναι αρκετά καλό για εσάς. Ωστόσο, αν χρειάζεστε να επαναφέρετε όλα τα διαγραμμένα και απολεσθέντα αρχεία που είναι μεγέθους πάνω από 1GB, είναι καλύτερο να επιλέξετε το Ανάκτηση Δεδομένων για Android.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 52 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση τηλεφώνου Android, Ανάκτηση του Android.Τελευταία ενημέρωση στις 29-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή