Τρόποι Ανάκτησης Android Φωτογραφιών
Σχόλιο

Τρόποι Ανάκτησης Android Φωτογραφιών

Τελευταία ενημέρωση στις 29-08-2018 από

Με τη τεράστια πρόοδο που σημειώνεται στο τομέα των smartphones, ειδικά όσον αφορά τα νεώτερα Android smartphones, πλέον μπορεί κανείς να κάνει σχεδόν το οτιδήποτε στο κινητό τηλέφωνό του. Τα νέα smartphones παρέχουν τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, να κάνουν video κλήσεις προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, να εισάγουν γρήγορα κι εύκολα σημειώσεις, να παίζουν ιδιαιτέρως προηγμένα παιχνίδια, να γράφουν τέλεια videos, να τραβάνε πολύτιμες φωτογραφίες, κλπ. Ωστόσο, όλες αυτές οι εξελίξεις αυξάνουν παράλληλα τον αριθμό των ιών, την εμφάνιση bugs, συχνές ενημερώσεις λογισμικού, καθώς και τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε εσφαλμένη διαγραφή σημαντικών δεδομένων.

Μια από τις κυριότερες ανησυχίες που έχουν οι χρήστες Android είναι μήπως και σβήσουν σημαντικά δεδομένα τους κατά λάθος. Οι φωτογραφίες πολλές φορές μπορεί να είναι ιδιαιτέρως πολύτιμες, καθώς διατηρούν ζωντανές στο χρόνο τις αναμνήσεις των ανθρώπων. Εάν ανήκετε κι εσείς σε εκείνους που διέγραψαν κατά λάθος φωτογραφίες τους, τότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για επαναφορά φωτογραφιών στο Android.

Εύκολοι Τρόποι Ανάκτησης Android Φωτογραφιών

Μέθοδος 1: Ανάκτηση Δεδομένων για Android

Το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης Android φωτογραφιών είναι το Ανάκτηση Δεδομένων για Android. Με αυτή τη desktop εφαρμογή μπορείτε να ανακτήσετε φωτογραφίες που διαγράψατε, καθώς κι άλλα έγγραφα, όπως πχ. σταλμένα/ληφθέντα SMS, λίστες επαφών, videos και μουσική. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση και είναι συμβατό με ευρέως γνωστά και δημοφιλή Android smartphones και tablets, όπως πχ. Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note 3, HTC One, Sony, ZTE, LG, κλπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων για Android για να ανακτήσετε χαμένα αρχεία λόγω format, κακομεταχείρισης, προβληματικής σύνδεσης, και μολυσμένων SD cards. Επιπρόσθετα, παρέχει τη δυνατότητα σαρώσεων, πλοηγήσεων, sync και backup αρχείων στον υπολογιστή σας. Εμπεριέχει ενσωματωμένη λειτουργία προ-επισκόπησης παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες και τα δεδομένα που είναι δυνατόν να ανακτηθούν πριν προβείτε στη διαδικασία ανάκτησής τους. Αυτό θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο, γιατί μπορεί να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και κόπο αποφεύγοντας να επαναφέρετε αρχεία που δεν επιθυμείτε. Είναι ιδιαιτέρως εύκολο στην χρήση και χρειάζεται μόνο να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

 1. Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.

  Λήψη

  Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή μπαταρία. Σας συμβουλεύουμε να έχετε περισσότερο από 20% μπαταρίας.

 2. Τρέξτε το πρόγραμμα και συνδέστε το Android smartphone σας μέσω USB.
 3. Εάν η συσκευή σας αναγνωρισθεί αυτόματα, μπορείτε να προβείτε στην επόμενη φάση. Αλλιώς, ενεργοποιήστε το “USB Debugging” στο smartphone σας κλικάροντας “Ρυθμίσεις” και “Επιλογές Προγραμματιστή”.
 4. Click στο πράσινο κουμπί “Έναρξη” για να ξεκινήσει η ανάλυση της συσκευής.
 5. Όταν η ανάλυση ολοκληρωθεί επιτυχώς, προβείτε σε σάρωση συσκευής.
 6. Πηγαίντε στο Android κινητό σας και πατήστε “Αποδοχή”, μετά πηγαίντε στον υπολογιστή σας και click “Εκκίνηση”.
 7. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκτησης.
 8. Στα αριστερά σας επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε.
 9. Κατόπιν, πατήστε την καρτέλα “Συλλογή” για την επαναφορά φωτογραφιών στο Android phone.
 10. Click για προ-επισκόπηση και κατόπιν πατήστε το κουμπί “Ανάκτηση” για να ολοκληρώσετε.

Στιγμιότυπα Οθόνης του ανακτήστε δεδομένα από Samsung Galaxy

Τα παραπάνω εύκολα βήματα είναι όλα όσα χρειάζεται να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Ανάκτηση Δεδομένων για Android έτσι ώστε να ανακτήσετε τις χαμένες ή διεγραμμένες φωτογραφίες σας. Αν και απαιτούνται λίγα χρήματα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος, ωστόσο εάν το επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που είναι διαθέσιμη για να διαπιστώσετε μόνοι σας πόσο χρήσιμο μπορεί να σας φανεί.

Μέθοδος 2: Δωρεάν Εφαρμογή Ανάκτησης Φωτογραφιών από το Play Store

Το T2J Photo Recovery είναι ένα δωρεάν εργαλείο, διαθέσιμο στο Google Play Store, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε διεγραμμένες φωτογραφίες στο Android κινητό σας. Δεν απαιτείται root permission κι έτσι θα μπορείτε να το τρέχετε είτε από την εσωτερική μνήμη ή από εξωτερικούς δίσκους μνήμης. Το εργαλείο αυτό μπορεί να εμφανίζει τις χαμένες φωτογραφίες σας σε μορφή μικρογραφίας και να τις επαναφέρει σε μορφή JPEG, έτσι ώστε να μπορείτε να τις αποθηκεύσετε και πάλι στη συσκευή σας. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ελαφριά εφαρμογή, 131K, και προς το παρόν υποστηρίζει Android versions 2.2 και πάνω.

Το T2J Photo Recovery

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με τη δωρεάν έκδοση θα μπορείτε να κάνετε ανάκτηση μόνο 3 φωτογραφιών και κατόπιν να προβείτε σε αγορά της έκδοσης PRO για να ελευθερώσετε αυτό τον περιορισμό. Με μόλις 2.2 αστέρια, δεν αξιολογείται υψηλά από τους χρήστες, ωστόσο μπορείτε να τη δοκιμάσετε και να το κρίνετε μόνοι σας.

Δεν θα χρειαστεί να ξανα-ανησυχήσετε μήπως χάσετε πολύτιμες στιγμές που έχουν διασωθεί σε φωτογραφίες σας στη συσκευή σας. Με αυτό το λογισμικό ανάκτησης Android φωτογραφιών, καθώς και με τη βοήθεια των εργαλείων του κινητού, μπορείτε πλέον να ανακτήσετε εύκολα κι άμεσα τις Android φωτογραφίες σας. Για τη διασφάλιση των μελλοντικών σας snapshots, σας συμβουλεύουμε να συγχρονήζετε το Android smartphone σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ή να έχετε backup φακέλους αποθηκευμένους στον υπολογιστή σας.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 87 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση τηλεφώνου Android, Ανάκτηση του Android.Τελευταία ενημέρωση στις 29-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή