Τρεις αποτελεσματικές μέθοδοι για να ανακτήσετε επαφές από iPhone
Σχόλιο

Τρεις αποτελεσματικές μέθοδοι για να ανακτήσετε επαφές από iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015 από

Πρόσφατα έκανα επαναφορά στο iPhone μου και όλες οι επαφές μου εξαφανίστηκαν. Πώς μπορώ να ανακτήσω τις χαμένες επαφές μου;

Αυτό είναι ένα σύνηθες πρόβλημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπίζετε τώρα αμέσως μετά την επαναφορά ή την ενημέρωση της συσκευής σας. Η μπορεί να έχετε διαγράψει κατά λάθος μια συγκεκριμένη επαφή ενώ περιηγείστε στο τηλέφωνό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τις διαγραμμένες επαφές στο iPhone.

Εδώ είναι τρεις μέθοδοι για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες επαφές από το iPhone.

Μέθοδος Ένα: Ανάκτηση διαγραμμένων επαφών από iPhone με το iTunes.

Με τη βοήθεια του iTunes, μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα δεδομένα απλώς επαναφέροντας το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων από το iPhone σας. Αφού συνδέσετε τη συσκευή σας στον υπολογιστή, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

  1. Βρείτε το εικονίδιο iPhone που είναι τοποθετημένο στις “Συσκευές”, και κάντε δεξί κλικ πάνω του.
  2. Κάντε κλικ στο “Επαναφορά από Αντίγραφο Ασφαλείας”.
  3. Επιλέξτε ένα συγκεκριμένο αντίγραφο ασφαλείας από την λίστα που σας παρέχεται και έπειτα πατήστε “Επαναφορά”.

Επαναφορά από Αντίγραφο Ασφαλείας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς, οι παλιές επαφές σας θα εμφανιστούν στο iPhone σας.

Μέθοδος Δύο: Ανάκτηση των επαφών του iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας ή από την αρχειοθήκη.

Αν δεν έχετε συγχρονίσει το iPhone σας με τον υπολογιστή σας ακόμα, υπάρχει άλλη μία καλή λύση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας ή την αρχειοθήκη προκειμένου να ανακτήσετε τις διαγραμμένες επαφές σας στο iPhone. Ορίστε ο τρόπος:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Βιβλίο Διευθύνσεων. Επιλέξτε “Εισαγωγή” και επιλέξτε “Αρχειοθήκη Βιβλίου Διευθύνσεων”. Η πρόσφατες επαφές από την αρχειοθήκη σας θα εισαχθούν.
  2. Πλοηγηθείτε στο Βιβλίο Διευθύνσεων ή στον φάκελο Υποστήριξη Εφαρμογής του πιο πρόσφατου αντιγράφου ασφαλείας σας.
  3. Ελέγξτε τον φάκελο για να δείτε αν η λίστα επαφών σας βρίσκεται εκεί. Αντικαταστήστε τον φάκελο κάνοντας αντιγραφή του από την μονάδα δίσκου με το αντίγραφο ασφαλείας και επικόλληση στην ίδια τοποθεσία.
  4. Αν το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας δεν περιέχει όλες τις πληροφορίες των επαφών σας, εξετάστε παλιότερα αντίγραφα ασφαλείας προκειμένου να βρείτε τον σωστό φάκελο ο οποίος να περιέχει τα δεδομένα επαφών ολοκληρωμένα.

Η διαδικασία αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις τηλεφωνικές επαφές που χρειάζεστε. Ωστόσο, αν δεν έχετε κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας ή αρχεία με τις επαφές του iPhone σας, μπορεί να χρειαστείτε μια δυναμική ανάκτηση των επαφών του iPhone σας.

Μέθοδος Τρία: Χρήση της Ανάκτησης Δεδομένων iPhone για να ανακτήσετε τις χαμένες επαφές από το iPhone.

Αυτό το ολοκληρωμένο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων iPhone μπορεί να επαναφέρει επαφές από το iPhone 6 γρήγορα και με ασφάλεια είτε έχετε χάσει τα αρχεία σας από μια κατά λάθος διαγραφή, jaibreak, επαναφοράς τηλεφώνου ή ενημέρωσης τηλεφώνου.

Λήψη

Τρεις λύσεις για να ανακτήσετε τις επαφές από το iPhone με την ανάκτηση επαφών από iPhone:

  • Λύση 1: Άμεση ανάκτηση χαμένων επαφών στο iPhone.
  • Λύση 2: Ανάκτηση επαφών iPhone από αντίγραφο ασφαλείας iTunes.
  • Λύση 3: Ανάκτηση χαμένων επαφών iPhone από αντίγραφο ασφαλείας iCloud.

ανακτήσετε επαφές από iPhone

Αυτή η διαισθητική εφαρμογή σας δίνει επίσης τη δυνατότητα λεπτομερούς προεπισκόπησης κειμένου και περιεχομένων μέσων της συσκευής σας πριν τη διεργασία ανάκτησης. Η εφαρμογή Ανάκτηση Δεδομένων iPhone είναι συμβατή με διαφορετικούς τύπους συσκευών iOS. Επίσης, είναι συμβατή τόσο με Mac όσο και με Windows.

Συγκρίνοντας τις Τρεις Μεθόδους

Ποια μέθοδο θα χρησιμοποιούσατε για γρηγορότερη και ευκολότερη ανάκτηση επαφών; Οι δύο πρώτες μέθοδοι είναι αρκετά καλές αν χρειάζεστε βασική ανάκτηση επαφών. Η πρώτη μέθοδος είναι μια πραγματοποιήσιμη επιλογή αν έχετε συγχρονίσει το iPhone σας με το iTunes ενώ η δεύτερη αποτελεί μια καλή λύση αν έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας ή αρχείο.

Μεταξύ των τριών μεθόδων, η Ανάκτηση Δεδομένων iPhone προσφέρει το πιο γρήγορο και το πιο ασφαλές λογισμικό ανάκτησης επαφών iPhone. Αποτελεί την καλύτερη λύση διότι μπορεί να επαναφέρει διαφορετικούς τύπους διαγραμμένων αρχείων και πέρα από επαφές υποστηρίζει ποικιλία συσκευών της Apple ενώ προσφέρει δύο λειτουργίες ανάκτησης. Αν χρειάζεστε μια ισχυρή και πολύπλευρη λύση που να είναι απόλυτα ασφαλής και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, τότε η Ανάκτηση Δεδομένων iPhone είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε.

Αξιολόγηση:4.8 /5(με βάση 8 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση Δεδομένων.Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή