Δύο εύκολοι τρόποι για να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες σε iPhone
Σχόλιο

Δύο εύκολοι τρόποι για να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες σε iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015 από

Αναρωτιέστε συχνά τα εξής: ‘Πώς μπορώ να ανακτήσω μια φωτογραφία από το iPhone;’, ‘Μπορείτε να με βοηθήσετε να ανακτήσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες από το iPhone μου;’ και η αγαπημένη ‘Διέγραψα κατά λάθος τις φωτογραφίες μου στο iPhone μου, πώς μπορώ να τις ανακτήσω;’ Έχετε το ίδιο πρόβλημα όπως και όλοι οι άλλοι; Λοιπόν, είστε τυχεροί, βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με δύο εύκολους τρόπους για να ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες από iPhone.

Οι δύο εύκολοι τρόποι να επαναφέρετε χαμένες φωτογραφίες από iPhone:

Ανάκτηση Δεδομένων iPhone για να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες από iPhone

Γνωρίζετε το πρόγραμμα Ανάκτησης Δεδομένων iPhone; Αν όχι, τότε θα πρέπει να το μάθετε. Με το Ανάκτηση Δεδομένων iPhone, θα ανακτήσετε όχι μόνο το άλμπουμ κάμερας του iPhone αλλά επίσης σημαντικά αρχεία όπως επαφές, μηνύματα κειμένου, σημειώσεις, βίντεο, σελιδοδείκτες safari, υπενθυμίσεις και πολλά περισσότερα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά αφού πέρα από τα iPhone, υποστηρίζει Apple iPad και iPod Touch.

Λήψη

Οι δύο λύσεις για να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες από iPhone με το πρόγραμμα Ανάκτηση Φωτογραφιών iPhone

Άμεση ανάκτηση φωτογραφιών από τα iPhone 4, 3GS σας

Με ένα απλό κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτε να ανακτήσετε εικόνες από iPhone. Αυτό το εργαλείο για ανιχνεύσει το iPhone 4, iPhone 3GS σας ή ακόμα το Apple iPad σας και αργότερα θα σας εμφανίσει μια προεπισκόπηση των περιεχομένων μέσων και όταν ολοκληρωθεί η ανίχνευση θα επιβεβαιώσει αν πραγματικά θέλετε να ανακτήσετε αυτές τις χαμένες φωτογραφίες.

Εξαγωγή αντιγράφων ασφαλείας του iTunes για ανάκτηση φωτογραφιών από iPhone 6s, 6, 6 Plus, 5s, 5, 4S, 4, 3GS

Αν για κάποιο λόγο η άμεση ανάκτηση των διαγραμμένων φωτογραφιών από το iPhone σας δεν λειτουργεί, ίσως να θέλετε στο σημείο αυτό να χρησιμοποιήσετε τα αντίγραφα ασφαλείας του iTunes. Το πρόγραμμα αυτό θα εξετάσει τα προηγούμενα δεδομένα από την βιβλιοθήκη του iTunes κάνοντας και κάνοντας απλά κλικ στην απαιτούμενη ενέργεια, θα ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες από το iPhone σας σε χρόνο μηδέν. Παρόλο που η εξαγωγή αρχείων από τα αντίγραφα ασφαλείας του iTunes είναι αποτελεσματική μέθοδος, εσείς θα πρέπει ακόμα να έχετε κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας από τον κατάλογο του iTunes.

ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες σε iPhone

Συμβουλές: Η καλύτερη λύση για ανάκτηση χαμένων αρχείων μέσων και αρχείων κειμένου είναι η πρόληψη. Μπορείτε να το πετύχετε αυτό οργανώνοντας τα αρχεία σας, μεταφέροντάς τα σε ασφαλές αποθηκευτικό μέσο ή έχοντας πολλαπλά αντίγραφα των αρχείων σας. Με την Δωρεάν Online Εφαρμογή Μεταφοράς για iPhone της Apowersoft, θα έχετε ακριβώς αυτό. Είναι συμβατή με όλες τις συσκευές iOS, μπορείτε να οργανώσετε εύκολα τα αρχεία σας τακτοποιώντας τα όπως θα έπρεπε και μεταφέροντας τα αρχεία μέσων σας από και προς τα iPhone, iPad και iPod σας ακόμα και χωρίς το iTunes. Όχι μόνο θα είστε προετοιμασμένοι για ανεπιθύμητες διαγραφές δεδομένων ή σφάλμα λειτουργίας της συσκευής σας αλλά θα έχετε τα αρχεία σας οργανωμένα και νοικοκυρεμένα για εύκολη πρόσβαση.

Ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών σε iPhone με αντίγραφα ασφαλείας του iCloud, αντίγραφα ασφαλείας iTunes, PhotoStream

Αν διαθέτετε iCloud, iTunes, ή χρησιμοποιείτε PhotoStream, ίσως να έχετε μια ευκαιρία ανακτήσετε χαμένες φωτογραφίες σε iPhone. Με μερικά απλά κλικ, θα μπορέσετε να θαυμάσετε και πάλι τις χαμένες σας φωτογραφίες.

Ανάκτηση φωτογραφιών από τα αντίγραφα ασφαλείας σας στο iCloud:

Το iCloud διαθέτει μια δυνατότητα με την οποία μπορείτε να ανακτήστε αρχεία μέσων αλλά υποτίθεται ότι θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει εκ των προτέρων τη δυνατότητα για αντίγραφα ασφαλείας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > iCloud > Αποθήκευση & Αντίγραφα Ασφαλείας όπου θα πρέπει να επιλέξετε “Αντίγραφο Ασφαλείας Τώρα”. Έπειτα, η ανάκτηση χαμένων φωτογραφιών θα είναι ένα εύκολο πάτημα στο Επαναφορά από Αντίγραφα Ασφαλείας του iCloud μέσω του Βοηθού Εγκατάστασης.

Επαναφορά εικόνων από το PhotoStream:

Αν έχετε ενεργοποιήσει το PhotoStream σας, τότε η συσκευή σας θα έχει αποστείλει όλες τις φωτογραφίες που προστέθηκαν στο άλμπουμ της κάμερας σε άλλο αποθηκευτικό χώρο. Έπειτα μπορείτε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες αυτές από το PhotoStream που συχρονίστηκε με τις άλλες συσκευές σας.

Επαναφορά φωτογραφιών από αντίγραφα ασφαλείας του iTunes:

Όπως και με τα αντίγραφα ασφαλείας του iCloud, μπορείτε να ανακτήσετε χαμένα αρχεία μέσων πατώντας απλά το κουμπί ανάκτησης αλλά τα δεδομένα θα πρέπει να έχουν αποθηκευτεί ως αντίγραφα ασφαλείας από την αρχή της φωτογράφισής σας. Μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων από το μενού αρχείο επιλέγοντας Συσκευές > Αντίγραφα Ασφαλείας και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αντίγραφο Ασφαλείας Τώρα”.

Η Ανάκτηση Δεδομένων iPhone και η Ανάκτηση από iCloud, iTunes και PhotoStream έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικές για να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες σε iPhone. Η μόνη διαφορά τους είναι η μέθοδος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Με τα iCloud, iTunes και PhotoStream, θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας ή να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία πριν μπορέσετε να ανακτήσετε τις χαμένες σας φωτογραφίες σε iPhone ενώ το πρόγραμμα ανάκτησης φωτογραφιών σε iPhone δεν απαιτεί να κάνετε κάτι τέτοιο καθώς ανιχνεύει αυτόματα και ανακτά τις διαγραμμένες ή χαμένες σας φωτογραφίες καθιστώντας την Ανάκτηση Δεδομένων iPhone ένα πολύ πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο ανάκτησης.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 25 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση Δεδομένων.Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή