Κυκλοφόρησε ο Εγγραφέας Οθόνης Pro 2.0 της Apowersoft
Σχόλιο

Κυκλοφόρησε ο Εγγραφέας Οθόνης Pro 2.0 της Apowersoft

Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018 από

Δημοσιεύθηκε 13 Απριλίου, 2015. Το Εγγραφέας Οθόνης Pro της Apowersoft βελτιστοποίησε την λειτουργικότητά του όσον αφορά την επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, την εγγραφή audio και την διόρθωση αρκετών σφαλμάτων. Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες ανάγκες των πελατών, προστέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας επίδειξης κι επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια εγγραφής. Η συγκεκριμένη έκδοση υποστηρίζει περισσότερες μορφές audio & video και είναι αισθητή η βελτιστοποίηση της ποιότητας εγγραφής.Επιπρόσθετα, υποστηρίζει τη μεταφόρτωση videos σε YouTube και FTP. ΤοΕγγραφέας Οθόνης Pro 2.0 της Apowersoft υπόσχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία χρήστη προσφέροντάς σας εύκολο στην χρήση περιβάλλον εργασίας και πολύ πρακτικές νέες λειτουργίες.

Λήψη

Νέες Λειτουργίες

1. Επεξεργασία σε Πραγματικό Χρόνο κατά την Εγγραφή

Η νέα έκδοση έχει βελτιώσει δραματικά τις δυνατότητες που σας παρέχει κατά τη διάρκεια επίδειξης. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης ήχου κατά τη διάρκεια εγγραφής και να την εμπλουτίσετε με επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο και με πρόσθεση σχολίων. Μπορείτε λοιπόν να προβείτε σε άμεσες ενέργειες επεξεργασίας και να προσθέσετε στην επίδειξή σας βέλη, γεωμετρικά σχήματα, κλπ. κάνοντάς την πιο ενδιαφέρουσα.

2. Λήψεις Οθόνης και Κοινή Χρήση video

Η νέα έκδοση εμπεριέχει επίσης ενσωματωμένο εργαλείο λήψεων οθόνης παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την επικοινωνιακή σας ικανότητα με την κοινή χρήση εικόνων και multi-media γενικότερα μέσω δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και cloud storage.

Παράλληλα, η νέα έκδοση του Εγγραφέας Οθόνης Pro διαθέτει αναβαθμισμένη λειτουργία εγγραφής οθόνης. Όχι μόνο απλουστεύει το YouTube Uploader, καθώς θα σας ζητάει μόνο τον YouTube λογαριασμό σας, αλλά επίσης εμπεριέχει τη δυνατότητα κοινής χρήσης videos μέσω FTP. Αυτή η λειτουργία παρέχει τη δυνατότητα στους webmasters να ανεβάζουν videos απευθείας στο FTP server.

μεταφόρτωση FTP

3. Τεχνολογικά Αναβαθμισμένη Εγγραφή Audio

Για να επιλύσετε το πρόβλημα αδυναμίας εγγραφής audio που μπορεί να σας παρουσιαστεί αρκετές φορές, το Screen Recorder Pro 2.0 χρησιμοποιεί το Windows Audio Session για εγγραφή audio σε υψηλή ποιότητα. Αυτή η νέα δυνατότητα ‘λύνει΄στην κυριολεξία τα χέρια στους χρήστες των οποίων οι υπολογιστές δεν έχουν εγκαταστημένη Vrtual Sound Card.

4. Υποστήριξη Διαφόρων Μορφών Video & Audio

Σε προηγούμενες εκδόσεις, το Εγγραφέας Οθόνης Pro υποστήριζε μόνο WMV videos. Αντίθετα, η νέα έκδοση σας παρέχει τη δυνατότητα υποστήριξης εννέα διαφορετικών μορφών video (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, και WEBM) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε τα videos σας μέσω διαφορετικών συσκευών. Επίσης, προστέθηκαν οι μορφές audio AAC και FLAC στις ήδη υπάρχουσες τέσσερις μορφές (MP3, OGG, WMA, και WAV).

Υποστήριξη Διαφόρων Μορφών Video & Audio

Το Εγγραφέας Οθόνης Pro της Apowersoft βασίστηκε στις προηγούμενες εκδόσεις του κι βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην επίδειξη αποτελεσματικότερης λειτουργικότητας καταφέρνοντας με αυτό το τρόπο να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών. Επιπρόσθετα, τοΕγγραφέας Οθόνης Pro της Apowersoft θα προσφέρει μελλοντικά ακόμα καλύτερα σχεδιασμένες εκδόσεις με ακόμα πιο προηγμένες κι εύκολες στην χρήση λειτουργίες. Θα συνεχίσει εγγυημένα να είναι η αγαπημένη σας επιλογή!

Λήψη

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 17 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΔελτίο Τύπου και Νέα.Τελευταία ενημέρωση στις 22-08-2018

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή