Δωρεάν Online Πρόγραμμα Λήψης Βίντεο

Λήψη Οποιουδήποτε Βίντεο από το Διαδίκτυο Δωρεάν

Κριτικές ( 0 )

Απλό στην Λήψη

Πλήρως Συμβατό με Οποιαδήποτε Προγράμματα Περιήγησης Ιστού και Πλατφόρμες

Το δωρεάν online πρόγραμμα της Apowersoft είναι πλήρως συμβατό με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, IE, Firefox, Opera, Maxthon κτλ. Αυτό επεξεργάζεται όλες τις λήψεις με γρήγορο και ομαλό τρόπο. Πάνω απ’ όλα, διαθέτει πλήρη υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Δωρεάν Λήψη Βίντεο από 10,000+ Ιστοσελίδες με Βίντεο

Αυτό το δωρεάν online πρόγραμμα λήψης βίντεο όχι μόνο σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη βίντεο από το YouTube, αλλά επίσης υποστηρίζει λήψη από άλλες ιστοσελίδες βίντεο όπως οι Dailymotion, Break, Metacafe, Lynda, Vimeo και πολλές άλλες. Αυτό παρέχει επίσης όλες τις διαθέσιμες μορφές βίντεο για λήψη συμπεριλαμβανομένων των MP4, 3GP, FLV, WMV, MP3, WEBM, MOV κτλ. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να αποθηκεύσετε HD βίντεο για δική σας αναφορά.

Ανακαλύψτε Εύκολα τι Βλέπουν οι Άλλοι Τώρα

Η λειτουργία Αναζήτηση θα σας βοηθήσει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο ταξινομώντας τα βίντεο και θα επικεντρώσει την αναζήτησή σας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα προκειμένου να σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά ενημερώνονται τακτικά προκειμένου να σας διευκολύνουν να βρείτε περισσότερα τέλεια βίντεο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα βίντεο σε πραγματικό χρόνο για παρακολούθηση και λήψη.

Απόλυτα ασφαλές, καθαρό και εύκολο στην χρήση

Για να πραγματοποιήσετε λήψη βίντεο από το Διαδίκτυο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αντιγραφή και επικόλληση της ιστοδιεύθυνσης URL, γεγονός που του δίνει την ονομασία πρόγραμμα λήψης βίντεο με ένα κλικ. Είναι διαφορετικό από τα άλλα λογισμικά λήψης βίντεο αφού αυτό επεξεργάζεται όλες τις λήψεις εντός του προγράμματος περιήγησής σας.

Ισχυρή Υπηρεσία ΑΡΙ

Η υπηρεσία Διεπαφής Προγραμματισμού Εργασιών παρέχει στους χρήστες την πλήρη λειτουργικότητα του Προγράμματος Δωρεάν Online Λήψης Βίντεο της Apowersoft και κάνει δυνατή τη χρήση υπηρεσιών λήψης στις εφαρμογές ή τις ιστοσελίδες σας. Αν σας ενδιαφέρει η υπηρεσία μας, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • βασικό στιγμιότυπο οθόνης
 • Λήψη βίντεο
 • Επιλογή μορφών

  Ακούστε τι λένε οι πελάτες μας

  Αξιολόγηση : 4.0 - με βάση 2991 αξιολογήσεις.
  • volatine
  • André
  • Ale

   Λογισμικό Λήψης Βίντεο Σχόλιο

   Αφήστε ένα Σχόλιο

   Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
   Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

   Σχόλιο (0)

   Κριτικές & Αναφορές

   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή