Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών

Το Καλύτερο Εργαλείο για τέλεια προβολή εικόνων HEIC, JPG, PNG, BMP

Κριτικές (0)
Προβολή Οδηγού Βίντεο
ΚΥΛΙΣΗ

Γρηγορότερο! Ελαφρύτερο! Ομαλότερο!

Με το φιλικό περιβάλλον εργασίας και τις ισχυρές λειτουργίες που διαθέτει, το Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών της Apowersoft σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία στην προβολή εικόνων. Αυτό υιοθετεί αποτελεσματική τεχνολογία υπολογισμού δεδομένων έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε μια εικόνα τη στιγμή που κάνετε κλικ σε αυτήν.

Μάθετε Περισσότερα
RAM
100%

Χαμηλή Απασχόληση Πόρων

Το εργαλείο αυτό απασχολεί λίγους πόρους και μειώνει μεγάλο φόρτο της Κεντρικής Μονάδας Επεξεργασίας. Συνεπώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε προβολή εικόνων ομαλά ακόμα και σε υπολογιστές με χαμηλές ρυθμίσεις.

Προβολή Μεγάλων Εικόνων Πιο Εύκολα

Δεν χρειάζεται να σύρετε μεγάλες εικόνες πάνω κάτω προκειμένου να δείτε περισσότερα. Το εργαλείο αυτό σας παρέχει τη δυνατότητα κύλισης του ποντικιού ώστε να πραγματοποιήσετε προβολή μεγάλων εικόνων εύκολα. Αυτό αποτελεί οπωσδήποτε την καλύτερη εναλλακτική του Windows Photo Viewer.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Υποστήριξη Διάφορων Μορφών

Εκτός από τις δημοφιλείς μορφές όπως BMP, PNG, JPG, TIFF και άλλα παρόμοια, το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει επίσης μορφές εικόνων για επαγγελματίες όπως HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW, κτλ.

Μάθετε Περισσότερα
PSD
Εικόνα Κάμερας
Αρχεία PDF

Αρχεία PDF

Μόλις αποκτήσετε το πρόγραμμα αυτό, δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε λήψη κάποιου άλλου προγράμματος ανάγνωσης PDF. Εκτός από εικόνες, το εργαλείο αυτό έχει επίσης τη δυνατότητα απευθείας προβολής αρχείων PDF.

Φωτογραφίες σε Άλλες Μορφές

Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει ειδικές μορφές στο PhotoShop, CoreDraw, Ai και άλλα. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε απευθείας φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita ή οποιεσδήποτε άλλες φωτογραφικές μηχανές.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα Κλικ για Λήψη Στιγμιότυπων

Με το εργαλείο αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης σε οποιαδήποτε περιοχή στον υπολογιστή σας. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε γραμμές, κείμενα, βέλη και πολλές άλλες επιλογές σχολίων.

Μάθετε Περισσότερα

Λήψη στιγμιότυπου για Οτιδήποτε στην Οθόνη

Αυτό το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε λήψη στιγμιότυπων οθόνης για ό,τι υπάρχει στην οθόνη γρήγορα με πλήκτρα συντόμευσης που συμπεριλαμβάνουν περιοχές, παράθυρα εφαρμογών, μενού και πλήρη οθόνη.

Αποθήκευση Στιγμιότυπων Εύκολα

Όσον αφορά τη δημιουργία του στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ με το ποντίκι προκειμένου να πραγματοποιήσετε αντιγραφή του γραφήματος στο πρόχειρο και επικόλλησή του σε άλλες εφαρμογές. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να το αποθηκεύσετε απευθείας στο τοπικό σας αρχείο.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Επεξεργασία Δέσμης Εικόνων

Το εργαλείο αυτό συνοδεύεται με λειτουργία επεξεργασίας δέσμης εικόνων. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετατροπή των μορφών τους, αλλαγή μεγέθους, μετονομασία με μερικά μόνο κλικ.

Μετονομασία
Μετατροπή μορφής
Τροποποίηση μεγέθους

Κοινοποίηση Εικόνων Άμεσα

Θελήσατε ποτέ να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες εικόνες με τους φίλους σας όταν τους βλέπετε online; Σε αυτή την περίπτωση, αυτή η εφαρμογή προβολής εικόνων θα σας δώσει αυτή τη δυνατότητα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Μάθετε Περισσότερα
Cloud
Κοινωνικά Δίκτυα

Προσαρμογή Κοινοποίησης Εικόνων

Εσείς χρειάζεται απλώς να εισάγετε τον λογαριασμό και τους κωδικούς πρόσβασής σας για μία φορά και θα συνδεθείτε αυτομάτως την επόμενη φορά που κοινοποιείτε εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε να εξατομικεύσετε τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.

Δωρεάν Αποθηκευτικός Χώρος Cloud

Το Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών της Apowersoft σας παρέχει επίσης δωρεάν αποθηκευτικό χώρο cloud. Μόλις πραγματοποιηθεί αποστολή της εικόνας, θα λάβετε συνδέσμους για αυτή, οι οποίοι σας επιτρέπουν να κοινοποιήσετε την εικόνα σε φόρουμ, ιστολόγια κτλ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Απλούστατο Περιβάλλον Εργασίας

 • κεντρικό περιβάλλον λειτουργίας
 • άνοιγμα εικόνας
 • προβολή εικόνας
 • σλάιντ

  Γιατί να επιλέξετε το Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών της Apowersoft

  Αξιολόγηση: 5.0- με βάση 97 αξιολογήσεις.
  • Αυτό το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών είναι πολύ καλύτερο από το προεπιλεγμένο των Windows. Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, εύκολο στην χρήση και υποστήριξη GIF. Μπράβο! Το λατρεύω!

   Το Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών της Apowersoft μου αρέσει. Έχω πολλές μεγάλες εικόνες στον υπολογιστή μου. Η προβολή τους ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη σέρνοντας το ποντίκι πάνω κάτω. Τώρα, το εργαλείο αυτό μου έλυσε το πρόβλημα. Τώρα μπορώ απλώς να σκρολάρω το ποντίκι για να δω περισσότερα.

  • Είμαι σχεδιαστής και συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ λογισμικό εικόνων όπως Photoshop, CDR, AI κτλ. Αυτό το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνων, το οποίο είναι πραγματικό πολύ καλό. Το λατρεύω!

   Αυτός το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών είναι ήδη το προεπιλεγμένο εργαλείο μου για προβολή εικόνων. Αφού το έχω χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα, το θεωρώ πολύ δυνατό. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως μετατροπή της μορφής εικόνων, λήψη στιγμιότυπων και πολλά ακόμα. Είναι τόσο βολικό!

  • Είμαι λάτρης της φωτογραφίας. Έχω βγάλει και έχω αποθηκεύσει χιλιάδες εικόνες στον υπολογιστή μου. Το Πρόγραμμα Προβολής Φωτογραφιών της Apowersoft υποστηρίζει διάφορες μορφές από διαφορετικές κάμερες και επίσης επιτρέπει την κοινοποίηση φωτογραφιών σε κοινωνικά δίκτυα με ένα μόνο κλικ.

   Δεν χρειάζομαι την Adobe πλέον! Αυτός το πρόγραμμα προβολής εικόνων ανοίγει ακόμα και αρχεία PDF και είναι πραγματικά γρήγορο. Είναι ευκολονόητο! Το αξίζετε!

   Γνωσιακή Βάση

   new
   Υποστήριξη
   Κοινοποίηση
   Κριτική
   Σχόλιο
   Επιστροφή στην κορυφή