Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS από iPhone
Σχόλιο

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS από iPhone

Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015 από

Στη σημερινή εποχή, το iPhone της Apple αποτελεί ένα σχεδόν αναγκαίο είδος με το οποίο ο καθένας συμβαδίζει με την κοινωνία όπου ζει. Με εύκολη αποστολή μηνυμάτων, λήψη φωτογραφιών, εφαρμογές παιχνιδιών και πολλά ακόμα χρήσιμα πράγματα τα οποία μπορεί να χρειαζόμαστε, το iPhone της Apple είναι πιθανότατα το πιο άρτια σχεδιασμένο κινητό τηλέφωνο.

Εμείς πιθανώς απολαμβάνουμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει ένα iPhone της Apple και ειδικότερα την αποστολή μηνυμάτων SMS. Σημαντικά μηνύματα αποστέλλονται καθημερινά από iPhone προς iPhone και μερικές φορές αυτά τα σημαντικά μηνύματα κατά κάποιο τρόπο διαγράφονται και χρειαζόμαστε ανάκτησή τους. Έτσι λοιπόν, σας δίνουμε τις απαντήσεις στην ερώτησή σας “Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS από iPhone”.

Δύο εύκολες λύσεις για να ανακτήσετε μηνύματα SMS από Apple iPhone:

1η Μέθοδος: Ανάκτηση μηνυμάτων κειμένου από iPhone με το iTunes

Αν έχετε εγκατεστημένο το iTunes στο iPhone σας, τότε έχετε πιθανότατα μεγάλη πιθανότητα να ανακτήσετε τα χαμένα μηνύματά σας όπως επίσης και άλλου είδους δεδομένα. Το μόνο θέμα που προκύπτει στο σημείο αυτό είναι ότι χρειάζεται πρώτα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αντιγράφων ασφαλείας του iTunes πριν μπορέσετε να επανακτήσετε μηνύματα κειμένου από iPhone.

Εδώ βρίσκονται μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των SMS σας:

  1. Συνδέστε τη συσκευή iOS με το iTunes σας.
  2. Μεταβείτε στο “Αρχείο” – “Συσκευές” – “Αντίγραφο Ασφαλείας”.

Πριν προχωρήσετε, ελέγξτε αν η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ανοίγοντας τις προτιμήσεις του iTunes και επιλέγοντας την Καρτέλα Συσκευών. Από εκεί, θα πρέπει να βλέπετε το όνομα της συσκευής και τον χρόνο δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας. Εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα SMS σε iPhone 4S με μερικά εύκολα βήματα.

Εδώ βρίσκονται μερικά απλά βήματα για να ανακτήσετε τα μηνύματα κειμένου σας:

Μεταβείτε στο “Αρχείο” – “Συσκευές” – “Ανάκτηση από Αντίγραφο Ασφαλείας”

Η

  1. Κάντε κλικ στην λέξη “iPhone” στην πάνω δεξιά γωνία του πίνακα που θα πρέπει να σας εμφανίζει έναν νέο πίνακα
  2. Επιλέξτε την Καρτέλα “Σύνοψη”
  3. Κάντε κλικ στο “Ανάκτηση Αντιγράφου Ασφαλείας” στο κατώτερο τμήμα του νέου πίνακα που εμφανίζεται

Επαναφορά από Αντίγραφο Ασφαλείας

2η Μέθοδος: Ανάκτηση Δεδομένων iPhone για να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS από iPhone

H Ανάκτηση Δεδομένων iPhone αποτελεί ένα εργαλείο ανάκτησης χωρίς κινδύνους, εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόγραμμα Ανάκτησης SMS για iPhone προκειμένου να ανακτήσετε τα χαμένα μηνύματα κειμένου σας από iPhone. Έχει επίσης την ικανότητα ανάκτησης αρχείων άλλων τύπων από iPhone, iPad και iPod Touch.

Λήψη

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αυτό, μπορείτε επίσης να ανακτήσετε διαγραμμένα SMS από το iPhone σας πολύ πιο εύκολα. Σας δίνει τη δυνατότητα να επανακτήσετε πολλούς τύπους χαμένων δεδομένων από μια σειρά συσκευών iPhone χωρίς καν να διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας στο iTunes. Μπορείτε συνεπώς να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε SMS από το iPhone 6 χωρίς καμία προσπάθεια. Και είναι επίσης απόλυτα συμβατό με άλλες συσκευές της Apple όπως τα iPad και iPod Touch.

επανακτήσετε μηνύματα κειμένου από iPhone

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των χαμένων μηνυμάτων με λειτουργία προεπισκόπησης προτού ανακτήσετε μηνύματα κειμένου από iPhone. Ακόμα ένα καλό στοιχείο του προγράμματος Ανάκτησης Δεδομένων iPhone είναι ότι μπορείτε επίσης να επανακτήσετε όλα τα δεδομένα από αντίγραφα ασφαλείας του iTunes.

Για να συνοψίσουμε, το πρόγραμμα Ανάκτηση Δεδομένων iPhone υποστηρίζει 3 λειτουργίες ανάκτησης:

  1. Απευθείας ανάκτηση των SMS σας από το iPhone – μια λειτουργία για να ανακτήσετε τα χαμένα μηνύματα SMS σας άμεσα από το iPhone σας χωρίς καμία απολύτως ανάγκη για αντίγραφα ασφαλείας.
  2. Επανακτήστε τα χαμένα SMS από αντίγραφα ασφαλείας του iTunes – Το πρόγραμμα Ανάκτησης Δεδομένων iPhone θα συλλέξει τα χαμένα SMS από προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας από το iTunes σας.
  3. Ανάκτηση SMS από αντίγραφο ασφαλείας του iCloud – αν τηρείτε αντίγραφα ασφαλείας των SMS σας μέσω του iCloud, το λογισμικό ανάκτησης σας παρέχει ανάκτηση των μηνυμάτων κειμένου από αντίγραφα ασφαλείας του iCloud.

Συμβουλές: Διαχειριστείτε τα αρχεία και τα δεδομένα σας ώστε να είναι περισσότερο οργανωμένα καθιστώντας την αναζήτηση πιο γρήγορη και την ανάκτηση απλούστερη. Με το πρόγραμμα Δωρεάν Online Μεταφορά σε iPhone της Apowersoft μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα είδη αρχείων από τα iPhone, iPad, και iPod Touch ενώ παράλληλα μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα αρχεία σας εύκολα με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Χρησιμοποιώντας το iTunes, η ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας γίνεται μια χαρά αλλά με τη δυνατότητα αντιγράφου ασφαλείας χάνεται κατά κάποιο τρόπο η γοητεία της ανάκτησης των χαμένων SMS από το iPhone σας, αφού για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε συνήθως προετοιμασμένοι για τέτοιο ενδεχόμενο. Από την άλλη μεριά, με την Ανάκτηση Δεδομένων iPhone, είμαστε σε θέση να κάνουμε ανάκτηση διαγραμμένων SMS από iPhone χωρίς να χρειάζεται να τηρούμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μας. Ωστόσο, και τα δύο είναι εύκολα στην χρήση, γίνεται ανάκτηση των χαμένων αρχείων μας και είναι συμβατά με τα περισσότερα προϊόντα της Apple. Δεν μπορούμε όμως να αλλάξουμε το γεγονός ότι δεν δημιουργούμε και τόσο συχνά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μας οπότε το πρόγραμμα Ανάκτηση Δεδομένων iPhone αποτελεί το απόλυτο εργαλείο ανάκτησης μηνυμάτων SMS για τα iPhone.

Αξιολόγηση:4.3 /5(με βάση 39 αξιολογήσεις)Ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας!
Δημοσιεύτηκε από:στις σεΑνάκτηση Δεδομένων.Τελευταία ενημέρωση στις 21-12-2015

Αφήστε ένα Σχόλιο

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας!
Παρακαλώ εισάγετε το περιεχόμενο της κριτικής!

Σχόλιο (0)

Απόκτησε τα τώρα!
APOWERSOFT
Αποκλειστικές
Προσφορές
&
Απίστευτες
Εκπτώσεις
Μάθετε Περισσότερα
Apowersoft Unlimited
One-click Installer for 14+ All Apowersoft Products
new
Υποστήριξη
Κοινοποίηση
Κριτική
Σχόλιο
Επιστροφή στην κορυφή